Raikas sisäilma ja tasaisempi lämpötila

Lämpöpumpun tehokkuuden arviointi ei ole pelkkää lukujen vertaamista. Vähintään yhtä tärkeää on asumisviihtyvyys, johon liittyy lämmitys, jäähdytys ja sisäilman laatu. Ilmalämpöpumpun monet mukavuutta lisäävät ominaisuudet ilahduttavat käyttäjää.

Miellyttävää sisäilmaa Coanda-ilmavirralla

Coanda-ilmavirtatoiminto jakaa niin lämpimän kuin viileänkin ilman huonetilaan maksimiteholla. Sisäyksikkö ohjaa lämmitetyn ilman alaspäin, jolloin lämmin ilma suuntautuu ensin lattiaan ja nousee sitten ylöspäin lämmittäen koko tilan. Jäähdytetty ilma ohjataan puolestaan kohti kattoa, josta se leviää huoneeseen alaspäin kulkevan ilmavirran mukana. Tuloksena on tasainen lämpötilan jakautuminen koko tilaan. Näin lämmitys ja jäähdytys toteutetaan ilman vedon tunnetta. Ilmalämpöpumpun ansiosta perheesi voi nauttia miellyttävästä sisäilmasta.

Lämmin ilma virtaa seinää pitkin lattiaa kohti ja lämmittää miellyttävästi lattian yläpuolella olevan ilman.Lämmin ilma virtaa seinää pitkin lattiaa kohti ja lämmittää miellyttävästi lattian yläpuolella olevan ilman.
Ilmavirtaus levittää viileän ilman yläkautta, jolloin jäähdytys on tasaisempaa ja miellyttävämpää ilman vedon tunnetta.Ilmavirtaus levittää viileän ilman yläkautta, jolloin jäähdytys on tasaisempaa ja miellyttävämpää ilman vedon tunnetta.

Puhdistustoiminto

Lämpöpumpun sisäyksikössä on puhdistustoiminto. Lämpöpumpusta valittava toiminto suorittaa noin 20 minuuttia kestävän kondensointi- ja kuivaus -periaatteeseen perustuvan puhdistuksen.

Energiaa säästävä ylläpitolämmitys

Jos olet talvella pidempään poissa kotoa, voit yhden näppäimen painalluksella ottaa käyttöön ylläpitolämmitystoiminnon, joka pitää talon lämpötilan noin 10 °C:ssa, ja voit itse todeta säästön energialaskussa. 10 °C -toiminto varmistaa, että ilmalämpöpumppu käynnistyy vasta, kun sisälämpötila laskee alle 10 °C:een.

Raikas sisäilma

Ilmalämpöpumppu ei ainoastaan lämmitä tai jäähdytä sisäilmaa. Se myös puhdistaa ilmaa – yhden näppäimen painalluksella. Toiminnon perustana on plasmacluster-ionitekniikka, joka jäljittelee luonnossa toimivaa puhdistusprosessia.

Esimerkiksi metsäisen alueen ilma sisältää suuren, tarkasti tasapainoisen määrän positiivisia ja negatiivisia ioneja. Kyseessä ovat jakautuneet vesimolekyylit, jotka kiinnittyvät muihin neutraaleihin vesimolekyyleihin. Kun molekyylit kohtaavat ilman likahiukkasia tai epäpuhtauksia, plasmacluster-ionit kiinnittyvät niihin ja hajottavat ne vaarattomiksi aineiksi. Tuloksena saadaan raikasta, puhdasta ilmaa.

Ilmalämpöpumpun ilmanpuhdistin toimii samalla periaatteella. Se rikastaa ilmaa tuottamalla positiivisia ja negatiivisia plasmaclusterioneja optimaalisessa suhteessa. Plasmacluster-ionit sitovat pölyä, tupakansavua ja muita huoneilman epäpuhtauksia. Ne tuhoavat ilmasta viruksia, bakteereja ja allergeeneja ja poistavat epämiellyttävää hajua. Plasmaclustertekniikka tekee huoneilmasta huomattavasti raikkaampaa.

Aktiivinen ilmanpuhdistus tuottaa positiivisia ja negatiivisia ioneja, jotka hajottavat ilman epäpuhtauksia.Aktiivinen ilmanpuhdistus tuottaa positiivisia ja negatiivisia ioneja, jotka hajottavat ilman epäpuhtauksia.
 
Päivitetty
6.3.2014