Upea Kontion Nalle-huvilamallisto

Hirsihuvila tai hirsimökki, sauna tai saunatupa, aitta tai piharakennus, sitä on Kontio parhaimmillaan. Kontion laajat ja monipuoliset mallistot tarjoavat pieniä ja isoja huviloita ja mökkejä, näyttävää arkkitehtuuria ja toimivia tilaratkaisuja vapaa-aikaan tai ympärivuotiseen asumiseen.

Tilaa Kontion esitteitä!
 

Kontio Nalle 45D.Kontio Nalle 45D.

Kontion Nalle-huvilat

Kontion Nalle-mallisto tarjoaa huviloita, joiden suunnittelussa kaikki on kohdallaan. Pieni loma-asunto, sauna, aitta perinteisellä tai modernilla ulkonäöllä, sitä on Nalle-huvila. Yhdistelemällä eri malleja syntyy aivan uusia mahdollisuuksia ja persoonallisia huvilaratkaisuja. Nalle on todellinen tilaihme, joka on pieni ulkoa, mutta suuri sisältä.

Kontio Nalle 25E.Kontio Nalle 25E.

Nallessa on mistä valita

Kontio Nalle-huvilat ovat muutamassa vuodessa nousseet Suomen suosituimpien huviloiden joukkoon. Nyt on saatavana myös modernit pulpetti- tai parvipulpettivaihtoehdot. Perinteinen, moderni,1-kerroksinen, iso tai pieni parvi ja paljon pohjavaihtoehtoja kokoluokassa 20-50 m2. Nalle-mallistosta löydät satoja vaihtoehtoja!

Tutustu laajaan Nalle-mallistoon
 

Nalle 30B.Nalle 30B.

Kontion kanssa rakentaminen on helppoa

Kaikkiin talo- ja huvilamelleihimme on nyt saatavana entistäkin laajempi materiaali- ja asennuspaketti. Kysy myyjältäsi myös perustuksista, takasta ja ilmaisesta sisustussuunnittelusta!

Tilaa Kontion esitteitä!


 
Julkaistu
10.7.2017