ABB-Welcome ovipuhelinjärjestelmä on ovella vastassa

ABB-Welcome ovipuhelinjärjestelmä kodin turvaksi

Nykymaailmassa on hyvä tietää kenelle ovensa avaa. Laadukkaalla videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus. ABB-Welcome-ovipuhelinlaitteet sopivat yhtä hyvin uusiin rakennettaviin pientaloihin kuin saneerauskohteisiin, joihin haetaan ensiluokkaisia ratkaisuja.

Järjestelmään kuuluu ovipuhelimen tyylikäs ja yksinkertainen ulkoyksikkö, sekä sisäyksikkö joka voi olla joko 7-tuumainen näyttö tai yksinkertainen audiovastaanotin luurilla tai ilman. Summeria soitettaessa sisälle näyttöön siirtyy laadukas videokuva, ja voit avata puheyhteyden nappia painamalla. Sisäyksiköitä voidaan kytkeä useampia samaan linjaan, jolloin oven tai portin voi avata useammasta kohtaa taloa. Poissa ollessa näyttö tallentaa summeria soittaneista vieraista kuvan, jolloin kotiin tullessa voidaan helposti tarkistaa kuka on käynyt ovella.

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä on yhteensopiva muotoilultaan ja värimaailmaltaan IMPRESSIVO®-kalustesarjan kanssa. Sisäyksikkönä näyttöä on saatavissa kahdessa tyylikkäässä värissä: valkoinen ja alumiini. Audiovastaanottimia saa luurin kanssa valkoisena ja antrasiitin värisenä, ja ilman luuria handsfree-versiona valkoisena ja alumiinisena. Ulkoyksikön voi valita myös julkisivuun parhaiten sopivassa värissä joko valkoisena tai teräksen värisenä, joko uppoon tai pintaan asennettuna.

Lue lisää ABB Welcome -ovipuhelimesta

ABB-Welcome ovipuhelinjärjestelmä lähettää kuvan sisälle summeria painettaessa.ABB-Welcome ovipuhelinjärjestelmä lähettää kuvan sisälle summeria painettaessa.
Ovipuhelimen vastaanottimeksi sisälle voidaan valita joko näyttö tai audiovastaanotin luurilla tai ilman.Ovipuhelimen vastaanottimeksi sisälle voidaan valita joko näyttö tai audiovastaanotin luurilla tai ilman.

Ulkoseinien pistorasiat ja kytkimet

Ulkoseinien sähkökalusteilta vaaditaan enemmän kuin suojaisissa kuivissa tiloissa olevilta: Pistorasioiden ja kytkimien tulee olla vähintään roiskevedeltä suojattuja, ja niiden sijoittelu kannattaa huomioida niin, ettei niihin kohdistu suoraa vesisuihkua.

Jussi- ja IMPRESSIVO®-sarjan roiskevesisuojatut pistorasiat ja kytkimet soveltuvat hyvin ulkotiloihin, ja valikoimasta löytyy myös valkoisen lisäksi alumiinin ja antrasiitin väriset tuotteet.
Ulkoseinien sähkökalusteilta vaaditaan enemmän kuin suojaisissa kuivissa tiloissa olevilta: Pistorasioiden ja kytkinten on huomioitava altistus sateelle ja muulle kosteudelle. 

Ulkoseinien sähkökalusteilta vaaditaan enemmän kuin suojaisissa kuivissa tiloissa olevilta: Pistorasioiden ja kytkinten on huomioitava altistus sateelle ja muulle kosteudelle.
Jussi- ja IMPRESSIVO®-sarjojen roiskevesisuojatut pistorasiat ja kytkimet soveltuvat hyvin ulkoasennuksiin kaikkialle, ja valikoimasta löytyy myös valkoisen lisäksi alumiinin ja antrasiitin väriset tuotteet. 
Jussi- ja IMPRESSIVO®-sarjojen roiskevesisuojatut pistorasiat ja kytkimet soveltuvat hyvin ulkoasennuksiin kaikkialle, ja valikoimasta löytyy myös valkoisen lisäksi alumiinin ja antrasiitin väriset tuotteet.

Vahti-Jussi®-liiketunnistimet valvovat pihapiiriä

Vahti-Jussi®-liiketunnistimet paljastavat pihapiirissä liikkuvat. Linjakkaat liiketunnistimet asennetaan ulkoseinään joko suoralle seinälle, kattoon tai talon kulmaan erillisen kulma-asennusadapterin avulla. Valvonta-alue on 220-280 astetta 16 metrin kantamalla, joten kulmaankaan asennetun tunnistimen ohi ei pääse seinän viertä hiipimään.

Uudessa matalaan asennukseen sopivassa mallissa valvontakulma on joko 70 tai 110 astetta.

Liiketunnistimia on saatavissa useissa eri väreissä: valkoinen, valkoinen mustalla linssillä, alumiini, antrasiitti ja ruskea.

Kaikki Vahti-Jussit® soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja malleja löytyy myös KNX-taloautomaatiojärjestelmään sekä langattomaan asennukseen. Useimpien mallien asetukset voidaan tehdä myös kätevästi erillisellä kauko-ohjaimella ilman tikkaille kiipeämistä.
Vahti-Jussi-liiketunnistimet eivät päästä ketään kulkemaan huomaamatta ohitseen.Vahti-Jussi-liiketunnistimet eivät päästä ketään kulkemaan huomaamatta ohitseen.
Liiketunnistimia on useita eri malleja ja värejä, joista löytyy varmasti jokaisen kodin ulkoseinään sopivin vaihtoehto.Liiketunnistimia on useita eri malleja ja värejä, joista löytyy varmasti jokaisen kodin ulkoseinään sopivin vaihtoehto.
 
Julkaistu
24.2.2014