Kodin luotettavat LVI-ratkaisut rakentamiseen ja remontointiin

Uponor KOTI –rakentajan ja remontoijan palvelu auttaa löytämään osaavan ja luotettavan urakoitsijan talon LVI-ratkaisuille. Uponor on kotimainen LVI-järjestelmien valmistaja, joka on toiminut alalla jo yli 100 vuotta. Uponor on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja vastuullisesta toiminnastaan.

Avuksi paikallinen LVI-alan ammattilainen

Uponor välittää tarjouspyynnön paikalliselle Uponor KOTI -kumppaniverkostoon kuuluvalle asentajalle, joka ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja tarjoaa tarvittavat LVI-järjestelmät sekä niiden asennuksen. Uponor KOTI –kumppaniverkostoon kuuluvat jälleenmyyjät ovat LVI-alan ammattilaisia ja koulutettu asentamaan Uponorin järjestelmiä. Tarjouspyyntö ei sido mihinkään, vaan sen avulla saa lisätietoa päätöksen tekemistä varten.
Uponor koti kumppani blue_1920

Järjestelmätodistus asennetuista Uponor-järjestelmistä

Jokaisesta asennetusta Uponor-järjestelmästä urakoitsija laatii järjestelmätodistuksen, joka kertoo mitä Uponor-järjestelmiä taloon on asennettu ja kenen toimesta. Uponor vastaa tuotteidensa laadusta ja kestävyydestä ja asentaja vastaa tekemästään työstä.

Uponor KOTI rakentajan ja remontoijan palvelusta

Saat urakkatarjouksen kotisi LVI-järjestelmistä asennettuna:

  • Käyttövesi Uponor-komposiittijärjestelmällä- tai Pex-järjestelmällä
  • Patteriputkiverkosto Uponor-komposiitti- tai Pex-järjestelmällä
  • Vesikiertoinen lattialämmitys
  • Vesikiertoinen lattiaviilennys
  • Vesikiertoisen lattialämmityksen säätöpäivitys

Kysy urakoitsijalta tarjousta myös muista kodin LVI-järjestelmistä.

Lue lisää:

Rakentajan palvelut...

Remontoijan palvelut...

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Uponorille

Voit jättää yhteydenottopyynnön. Uponor välittää tarjouspyynnön paikalliselle Uponor KOTI -kumppaniverkostoon kuuluvalle asentajalle, joka ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja tarjoaa tarvittavat LVI-järjestelmät sekä niiden asennuksen.

 

 

 
Julkaistu
3.9.2018