Tunnelmia Lahden keittiökoulusta 8.2.2014

Lahden Keittiökoulu saavutti suuren suosion ja se olikin täyteen varattu. Tapahtuma järjestettiin ensi kertaa Lahden Keittiömaailmassa.

Keittiötrendit – Novart Oy/Keittiömaailma Eeva Kokkonen tuotepäällikkö, sisustusarkkitehti SIO.Keittiötrendit – Novart Oy/Keittiömaailma Eeva Kokkonen tuotepäällikkö, sisustusarkkitehti SIO.

Trendejä, suunnittelua ja remonttia

Keittiökoulu Lahdessa alkoi lauantaina aamupäivällä kello 10 kahvituksella. Kahvien jälkeen vuorossa oli sisustusarkkitehti Eeva Kokkosen luento keittiötrendeistä. Eevan jälkeen ääneen pääsi TTS-Työtehoseuran tutkija ja vastuukoulutta Tarja Marjomaa. Tarja kertoi Keittiökoululaisille keittiösuunnittelun vaiheista. Tarjan puheenvuoron jälkeen Lahden Keittiömaailman kauppias Ari Arminen kertoi muutaman sanan siitä miten keittiöremontti toteutetaan onnistuneesti.

Eväät onnistuneeseen keittiösuunnitteluun – Tarja Marjomaa TTS, tutkija ja vastuukouluttaja.Eväät onnistuneeseen keittiösuunnitteluun – Tarja Marjomaa TTS, tutkija ja vastuukouluttaja.

Ideakierros ja maistiaisia keittiöstä

Luentojen jälkeen vuorossa oli ideakierros myymälässä Keittiömaailman suunnittelija-myyjä Eija Hovin johdolla. Kierroksen päätteeksi tarjolla oli Toimivan keittiön antimia, suolaista ja makeaa. Lopuksi osallistujat saivat vielä vapaasti tutustua Lahden Keittiömaailma myymälään ja tarvittaessa sopia aikoja suunnittelijoiden kanssa.

Osallistujat olivat hyvin tyytyväisiä tapahtuman antiin.

Kierroksen päätteeksi tarjolla oli Toimivan keittiön antimia, suolaista ja makeaa.Kierroksen päätteeksi tarjolla oli Toimivan keittiön antimia, suolaista ja makeaa.
 
Julkaistu
18.2.2014