Jeld-Wenin upein uusi ulko-ovi on Classic-ovi C1901 W47

JELD-WEN toi lokakuussa 2013 markkinoille 11 uutta upeaa ulko-ovimallia. Loppuvuoden loppupuoliskon aikana kuluttajat ovat äänestäneet uutta upeaa ulko-ovimallia. Yhteensä ääniä kertyi mahtavat 2462 kpl. Äänestykseen voittoon kiri 16 % äänisaalilla vihreä Classic-ulko-ovi C1901 W47.

Elegantti Classic-ulko-ovi

Näyttävä kotimaassa valmistettu Classic-ulko-ovi on tyylikäs ja harkittu pääsisäänkäynti. Classic-ulko-ovien kuviointi on elegantin koristeellista ja ilahduttavan yksityiskohtaista – ovet huokuvat 1800-luvun arkkitehtuurin muotokieltä. Kaikki Classic-ulko-ovimallit ovat molemmin puolin kuvioituja, joten ulko-ovi on myös osa harkittua sisustusta. Perusovien U-arvo on ≤ 0.7 – 0.9 W/m2K. Voit valita lisävarusteeksi energiapihin Arctic-rakenteen, jolloin energiatehokkuus paranee entisestään! Mallistossa on myös paloa ja ääntä eristäviä ovimalleja

  • Tyylikäs ja harkittu pääsisäänkäynti
  • Valitse energiapihi Arctic-rakenne
  • Saatavilla myös paloa ja ääntä eristäviä ovia

Yllä näet sijoitusjärjestyksessä myös muut Jeld-Wenin uudet upeat ulko-ovimallit.Yllä näet sijoitusjärjestyksessä myös muut Jeld-Wenin uudet upeat ulko-ovimallit.

Geometriset Function-ulko-ovet

Function-ulko-ovien kurinalainen, symmetrinen ja geometrinen muotokieli sopii niin moderniin kuin perinteiseen taloon. Tyylikäs ja energiatehokas mallisto tarjoaa ovet sekä näyttäväksi pääsisäänkäynniksi että vaatimattomammaksi sivuoveksi. Kaikkia maalattuja ovia saa myös erikoismitoissa. Perusovien U-arvo on ≤ 0.7 – 1.0 W/m2K. Voit valita lisävarusteeksi energiapihin Arctic-rakenteen, jolloin energiatehokkuus paranee entisestään! Mallistossa on myös paloa ja ääntä eristäviä ovimalleja.
  • Tyylikkään suoralinjainen oviratkaisu
  • Valitse energiapihi Arctic-rakenne
  • Saatavilla myös paloa ja ääntä eristäviä ovia

Lisäominaisuudet

Arcticrakenne, Sähkölukkokoneistus, Turvalukkorunko, Murtosuojarauta, Kirjeluukku, Ovipumppu, Potkulevy, Karmisyvyys 130 mm, 170 mm sekä 210 mm.

Koot: 10 x 23M, 10 x 21M, 9 x 23M, 9 x 21M, 9 x 20M, myös pariovia. Yksittäisen oven viereen voi valita levikkeen ja yläpuolelle yläikkunan.
 
Julkaistu
18.2.2014