Nykyaikaisen rakentajan puulattia

KP-floors puulattia on miellyttävän tuntuinen ja helppohoitoinen. Se on jokaisen lattialta ominaisuuksia vaativan sisustajan puulattiavalinta. Lämpökäsitelty puulattia soveltuu nykyaikaiseen rakentamiseen ja saneeraukseen, lattian alle voit asentaa huoletta sähkö tai vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän.

Lue lisää puulattiavaihtoehdoista

Koivu lämpökäsitelty.Koivu lämpökäsitelty.

Helppo asentaa

Kosteantilan puulattia soveltuu ns. vähäisen veden tiloihin, kuten lasitetun parvekkeen, eteistilan, kodinhoitohuoneen ja saunan pukutilan lattiaksi, josta saa siihen valuneen veden lastalla lattiakaivoon. KP-floors puulattia on helppo asentaa uivana kuin parketti. Liimaraita asenteisena lattiasta tulee kuitenkin jämäkkä kuin lankkulattia ja lämpökin nousee nopeammin lattian läpi, kun askeläänieriste jää pois. Säästöä syntyy vuosittain lämmityskuluissa.

KP-floors valmistaa tilauksesta myös porraspäälliset, kotelot ja jalkalistat samasta materiaalista kuin puulattia on. KP-floors puulattiat ja oheistuotteet, asiakkaan mitoilla, valmistetaan yksilöllisesti Kurikassa yli 30 vuoden kokemuksella.

Kalanruoto.Kalanruoto.

Pitkäikäinen lattiavaihtoehto

Kun valitset pitkäikäisen ja helppohoitoisen KP-floors puulattian, ihastut varmasti aidon puun lämpimään tunteeseen. Helppohoitoisena se mahdollistaa lapsiperheissäkin kovan käytön. Lämpökäsiteltynä ja liimamassa-asenteisena voit huoletta asentaa KP-floors puulattian lattialämmitteisen aluslattian tai palkkien päälle ilman liikuntasaumoja. Näin asennettuana lattiastasi tulee hiljainen ja lankkulattian tuntuinen.

Tammi, lämpökäsitelty, laivankansi-profiililla.Tammi, lämpökäsitelty, laivankansi-profiililla.

Helppohoitoinen puulattia

Kunnossapidossakaan et tarvitse ulkopuolisen apua öljytyn lattian hoitoöljyämiseen. Naarmut ja paikalliset pinnan kulumisviat korjaantuvat omatoimisesti hoitoöljyllä ja suopapesulla.

Huomioi tosiasia, että kirkas puu elää eri lailla eri vuoden aikoina, etenkin lattialämmitys kohteissa. Lämpökäsiteltypuu ei ime itseensä kosteutta, eikä näin ollen luovutakkaan kosteutta itsestään. Lämpökäsitellyn puulattian eläminen on vähäistä ilman suhteellisen kosteuden vaihtelusta huolimatta. Kaikki kostean tilan lattiat tehdään lämpökäsitellystä materiaalista.

Lue lisää puulattiavaihtoehdoista
 
Julkaistu
17.2.2014