Keittiöstä remontoitiin moderni, valoisa ja toimiva

Kyseessä on 2-kerroksinen omakotitalo, joka on valmistunut 1990-luvun alussa. Talossa asuu pariskunta kahden lapsen ja koiran kanssa.

Keittiön ikkunaseinä ennen.Keittiön ikkunaseinä ennen.

Täydellinen keittiöremontti

Kodissa toteutettiin täydellinen keittiöremontti lattiasta kattoon. Keittiössä uusittiin kalusteet, kodinkoneet sekä pintamateriaalit. Samassa yhteydessä uusittiin kodista myös kylpyhuone ja eteiskäytävää. Remontoitavan keittiön oli pinta-ala 14,3 m².

Lue lisää Petra-keittiöiden ratkaisuista!
 

Keittiön ikkunaseinä remontissa.Keittiön ikkunaseinä remontissa.
Uudenlaisella ryhmittelyllä, tummilla kivitasoilla ja lasiovellisilla yläkaapeilla saatiin ilmettä. Leveät laatikostot kätkevät runsaasi säilytystilaa
ja laatikon sisälön näkee kerralla ja tavarat saa nopeasti esiin.  Astiapesukone on sijoitettu ergonomisesti hyvälle korkeudelle.Uudenlaisella ryhmittelyllä, tummilla kivitasoilla ja lasiovellisilla yläkaapeilla saatiin ilmettä. Leveät laatikostot kätkevät runsaasi säilytystilaa ja laatikon sisälön näkee kerralla ja tavarat saa nopeasti esiin. Astiapesukone on sijoitettu ergonomisesti hyvälle korkeudelle.

Keittiöön runsaasti uutta sähköistystä

Remontti ajoitettiin kesäksi, jolloin oli loma-aika ja siten hyvää aikaa remontille. Perhe asui ja oleili remontin keskellä kuukauden päivät. Itse kalusteiden purku ja asennus oli simppelein juttu ja meni nopeasti, mutta puu-uunin ja huuvan korjaus, sähkövetojen uusiminen, lattioiden uusiminen, seinälevyt ja katto veivät kokonaisuudessaan useamman viikon. Uuteen keittiöön tuli runsaasti uusia sähköpisteitä, kun koneiden paikkoja siirrettiin ja kattovalaistus uusittiin. Uudet ledivalot asennettiin mm. seinäkaappien päälle, alle sekä huuvan sisään.
 

Keittiön nurkka ennen.Keittiön nurkka ennen.
Keittiön nurkka remontissa.Keittiön nurkka remontissa.
Seinäkaapit ja lasiset yläkaapit ovat vedikkeettömiä ja toimivat pomppusalvoilla. Alakaappeissa sen sijaan on pitkä vetimet. Keittiössä näkee ja on turvallista toimia; led-valot on sijoitetu sekä kaappien alle että päälle.Seinäkaapit ja lasiset yläkaapit ovat vedikkeettömiä ja toimivat pomppusalvoilla. Alakaappeissa sen sijaan on pitkä vetimet. Keittiössä näkee ja on turvallista toimia; led-valot on sijoitetu sekä kaappien alle että päälle.

Remontin lopputulos asiakkaiden mieleen

Keittiön suunnittelutyö ja tarjouslaskenta tehtiin Imatran K-raudassa keittiökalustemyyjä Mari Pajarin toimesta. Asiakkaan toiveet kirjattiin ylös ja Mari kävi paikan päällä mittaamassa tilat. Suunnitelmaa hierottiin tarkasti ja asukkailla oli paljon toiveita. Joistakin asioista oltiin eri mieltäkin, mutta toteutettiin kuitenkin keittiömyyjän suositusten mukaisesti. Jälkikäteen asiakas on ollut toteutukseen erittäin tyytyväinen.

Tutustu Petra-keittiöiden mallistoon!
 

Uuniseinä ennen.Uuniseinä ennen.
Uusi ovimalli: Petra valkoinen Eira kalvo-ovi 102.Uusi ovimalli: Petra valkoinen Eira kalvo-ovi 102.

Mitä keittiöremontti maksoi?

  • Petra keittiökalusteet n. 11.800 €
    (sisältää kaapit ja kivitasot, ei sisällä kodinkoneita, allasta ja hanaa)
  • Allas 578 €
  • Asennustyöt sähkötöineen n. 8.000 €
    Uunin ja lattiantekoon meni normaalia enemmän aikaa ja kohteeseen tehtiin sähkötöitä paljon.
  • Pintamateriaalit ja kiinnitystarpeet eivät sisälly hintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
23.10.2017