Suomalaiset ikkunat suomalaisiin koteihin

Energiatehokkaat Domus-ikkunat ovat suomalaisiin oloihin suunniteltuja. Ne tuovat aina parasta vastinetta rahallesi, tarjoten sopivan ratkaisun kaikkiin ikkunatarpeisiisi. Jokainen Domus-ikkuna on varma, kestävä ja ekologinen valinta, joka tarjoaa kotiisi suojaa, lämpöä, valoa ja huolettomuutta vuosikymmeniksi.

Kaikki Domus-ikkunat tehdään mittatilaustyönä, mikä takaa, että ne sopivat kotiisi täydellisesti. Ikkunahankinnassa sinua auttavat ammattitaitoiset myyjämme ja tarvittaessa tarjoamme täyden palvelun aina suunnittelusta kuljetukseen ja asennukseen.

Domus-ikkunat vastaavat myös vaativan uudisrakentajan haasteisiin. Erityisesti Passiivi ja Passiivi Plus -ikkunat soveltuvat moderniin ja energiatehokkaaseen rakentamiseen, tarjoten markkinoiden parhaat lämmöneristysominaisuudet ja lasivaihtoehdot.

Lue lisää Domus-ikkunoista

Domus-ikkunat vastaavat myös vaativan uudisrakentajan haasteisiin.Domus-ikkunat vastaavat myös vaativan uudisrakentajan haasteisiin.

Energiatehokkuus

Ikkunan lämmöneristävyyteen vaikuttavat paitsi erilaiset lasitukset, myös ikkunan eri osien väliset liitokset, avattavien ikkunoiden tiivisteet ja niissä etenkin sisäpuitteen ja karmin välinen tiiviste. Domus-ikkunoissa eristyslasien välitila täytetään lämmöneristävyyden parantamiseksi ilmaa hidasliikkeisemmällä jalokaasulla, kuten argonkaasulla. Tavoitteena paras lämmitysenergian säästö.

Ikkunan lämmöneristävyyteen vaikuttavat paitsi erilaiset lasitukset, myös ikkunan eri osien väliset liitokset, avattavien ikkunoiden tiivisteet ja niissä etenkin sisäpuitteen ja karmin välinen tiiviste.Ikkunan lämmöneristävyyteen vaikuttavat paitsi erilaiset lasitukset, myös ikkunan eri osien väliset liitokset, avattavien ikkunoiden tiivisteet ja niissä etenkin sisäpuitteen ja karmin välinen tiiviste.

Suunnittelu ja mitoitus

Domus-ikkunat ja niiden lisävarusteet valmistetaan aina mittatilaustyönä, joten standardikoot eivät rajoita ikkunoiden suunnittelua. Ammattitaitoiset myyjät auttavat ikkuna-asioissa suunnittelusta asennukseen asti.

Laadukas perusikkuna jokaiseen kotiin

Domus A1 on varma ja vaivaton ikkunaratkaisu, jossa taloudellisuus yhdistyy korkeaan tekniseen laatuun, tarjoten suojaa, turvallisuutta ja varmatoimisuutta hyvää perusikkunaa etsivälle. Ikkunaa on ilo katsella tietäen, että siihen voi aina luottaa.

Laadukas perusikkuna jokaiseen kotiin.

Laadukas perusikkuna jokaiseen kotiin.

Kun vaadit ikkunaltasi hieman enemmän

Domus Passiivi täyttää kirkkaasti tämän päivän vaatimukset niin energiatehokkuudellaan kuin ominaisuuksillaan. Domus Passiivi -ikkuna edustaa modernin lasiteknologian huippua, tarjoten energiatehokkaan ratkaisun myös matalaenergiarakentamiseen 3-lasisia ikkunarakenteita hyödyntäen. Domus Passiivi -ikkuna on saatavilla avattavana ja kiinteänä ikkunamallina.

Domus Passiivi Plus - parasta, mitä kodillesi voi tapahtua

Domus Passiivi Plus -ikkuna on Domuksen energiatehokkain ratkaisu avattavaksi ikkunaksi. Eristyslasitekniikan avulla Domus Passiivi -ikkunasta jatkokehitetty, 4-lasinen avattava ikkunarakenne on hyvin lämpöä eristävä ja energiatehokas.

Domus Passiivi Plus -ikkuna on Domuksen energiatehokkain ratkaisu avattavaksi ikkunaksi.Domus Passiivi Plus -ikkuna on Domuksen energiatehokkain ratkaisu avattavaksi ikkunaksi.

Neuvoja omatoimiseen ikkunanmittaukseen:

1. Kaikkien ikkunoiden tarkat mitat
Tarkista vanhojen ikkunoiden koko ja tilkevara sisäpuolen peitelistoja raottamalla. Pääsääntönä on, että runkorakenteen ja ikkunakarmin väliin tulee jättää tilkevaraa noin 10-20 millimetriä. Huomioi, että tilkevaran tulee olla yleensä suurempi, mikäli talon rakenteet elävät vuosien varrella. Uudessa talossa tilkevara on noin 10 millimetriä.

2. Ikkunoiden aukeamissuunta eli kätisyys sisältäpäin katsottuna

3. Merkitse haluamasi tuuletusikkunoiden paikat

4. Valitse karmisyvyydeksi seinärakenteeseen sopiva karmisyvyys
Domus-ikkunoiden vakiokarmisyvyydet ovat 131, 170 ja 210 millimetriä, muut karmisyvyydet valmistetaan tapauskohtaisesti mittojen mukaan.
Puusepänkatu 1
PL 6, 32201 Loimaa
p. 0207 100 200
 
Julkaistu
13.2.2014