Remontoi kylpyhuone toimivaksi!

Kylpyhuone on tärkeä osa kotia, ja sen remontointi kannattaa suunnitella huolella – alkaahan jokainen aamu kylpyhuoneesta ja myös joka ilta unten maille kuljetaan juuri kylpyhuoneen kautta.

Kun kylpyhuone tarvitsee päivittämistä, uuden suunnittelu kannattaa aloittaa esimerkiksi piirtämällä käytössä olevasta tilasta pohjakuva paperille. Piirrokseen merkitään ovet, ikkunat, vesijohdot ja viemäreiden paikat. Suihkun ja wc:n paikat määräytyvät yleensä putkituksen mukaan, kun taas kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. Säilytystilan tarve tulee harkita monelta kannalta – paljonko sitä tarvitaan ja mihin tarkoitukseen.

IDO Seven D -tuoteperheeseen kuuluu kylpyhuonekalusteiden lisäksi myös joukko linjakkaita pesualtaita. Alakaappi lisää kylpyhuoneen säilytystilaa. Molemmat laatikot ovat täysin ulosvedettäviä. Kätevä lokerikko on vakiona ylälaatikossa ja saatavana lisävarusteena alalaatikkoon.IDO Seven D -tuoteperheeseen kuuluu kylpyhuonekalusteiden lisäksi myös joukko linjakkaita pesualtaita. Alakaappi lisää kylpyhuoneen säilytystilaa. Molemmat laatikot ovat täysin ulosvedettäviä. Kätevä lokerikko on vakiona ylälaatikossa ja saatavana lisävarusteena alalaatikkoon.

Kekseliäät ratkaisut luovat kylpyhuoneen tilaihmeitä

Vesipisteiden paikat vaikuttavat myös muuhun sisustukseen. Vaikka esimerkiksi IDOn kalusteet kestävät hyvin kosteutta, mikään kaluste ei pidä pitkäaikaisesta altistumisesta vedelle. Siksi kalusteet kannattaa sijoittaa riittävän kauas suihkusta ja ammeesta.

Etenkin vanhemman talon osakehuoneiston kylpyhuoneessa saattaa olla tilaa kuitenkin rajoitetusti. Pienessä tilassa etäisyyksiä ei tietenkään ole helppo luoda. Mitä pienempi kylpyhuone on, sitä suuremmaksi kasvaa suunnittelun merkitys. Oikein valituilla tuotteilla pienestäkin tilasta saa hyvin toimivan. Jos tilaa on vähän, kääntyvä suihkuseinä on mainio ratkaisu. Jos taas haaveilet ammeesta, säästät tilaa yhdistämällä siihen kylpyammeseinän. Nykypäivänä tarjolla on mitä kekseliäimpiä ratkaisuja pienenkin kylpyhuonetilan toimivaksi remontoimiseen, joten myös tuotevalikoimaan kannattaa tutustua huolella.

Alakaappi ja seinään asennettu kulmapeili ovat tilaihmeitä! Kulmapeiliin saa lisävarusteena seinään kiinnitettävät maitolasiset hyllyt.Alakaappi ja seinään asennettu kulmapeili ovat tilaihmeitä! Kulmapeiliin saa lisävarusteena seinään kiinnitettävät maitolasiset hyllyt.
Vetimettömän oven vetolaatikoiden reuna on viistetty, jotta sormet mahtuvat helposti väliin ja ote on tukeva. Korkea kaappi tuo kylpyhuoneeseen runsaasti lisää säilytystilaa.Vetimettömän oven vetolaatikoiden reuna on viistetty, jotta sormet mahtuvat helposti väliin ja ote on tukeva. Korkea kaappi tuo kylpyhuoneeseen runsaasti lisää säilytystilaa.

IDO Seven D sopii kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin

Näkyvin osa kylpyhuoneen sisustusta syntyy kaapistoista ja niiden väreistä. Värikkäät tai korkeakiiltoiset ovet tuovat päivään piristystä. Jos taas hillitty tyyli miellyttää eniten, kannattaa tutustua puunsävyisiin ovivaihtoehtoihin.

Raikasta vaaleaa IDO Seven D -kylpyhuonemallistossa.Raikasta vaaleaa IDO Seven D -kylpyhuonemallistossa.
Aistikasta tummaa IDO Seven D -kylpyhuonemallistossa.Aistikasta tummaa IDO Seven D -kylpyhuonemallistossa.
IDO Seven D –sarja tuo selkeitä linjoja ja yksinkertaista raikkautta kylpyhuoneeseen. Sarjan kalusteisiin on tullut nyt uutuutena kaksi uutta alakaappileveyttä: 600 mm ja 900 mm. Molempia kokoja on saatavissa valkoisena (maalattu) sekä tummana saarnena (viilu). Kahden käyttäjän kätevä kokonaisuus muodostuu, kun yhdistää kaksi 600 mm leveää IDO Seven D alakaappia 1200 mm leveään IDO Seven D tasoaltaaseen.

Jos tilaa on vähän, IDO Seven D on oikea ratkaisu, koska sarjan kalusteiden syvyys on vain 400 mm. Tämän ansiosta tasoaltaat ja kaapistot sopivat hienosti myös pieniin kylpyhuoneisiin. Sarjan kalusteet käyvät kuitenkin kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Alakaappeja ja altaita on tarjolla viittä eri leveyttä: 600 mm, 800 mm, 900 mm, 1000 mm ja 1200 mm.

Kääntyvä suihkuseinä on oivallinen ratkaisu pienissä tiloissa.Kääntyvä suihkuseinä on oivallinen ratkaisu pienissä tiloissa.
Maitolasinen hylly luo säilytystilaa ja ilmavuutta kylpyhuoneeseen.Maitolasinen hylly luo säilytystilaa ja ilmavuutta kylpyhuoneeseen.

Suunnittele huolella ja hae tietoa!

IDO Seven D:n pehmeät maanläheiset muodot ovat suunnittelija Kaarle Holmbergin käsialaa. Alakaapit ja täysin ulosvedettävät laatikot lisäävät kylpyhuoneen säilytystilaa. Todellista tilaihmettä tarvitseville sarjasta löytyy myös näppärä kulmaratkaisu kulmapeileineen ja -alakaappeineen. Lisää tietoa kylpyhuoneen onnistuneesta remontoinnista ja toimivista ratkaisuista löydät osoitteesta www.ido.fi.

Suunnittele ja toteuta unelmiesi kylpyhuone IDOn avulla! Kuvan kylpyhuonekalusteet ovat IDO Seven D -mallistosta.Suunnittele ja toteuta unelmiesi kylpyhuone IDOn avulla! Kuvan kylpyhuonekalusteet ovat IDO Seven D -mallistosta.
 
Julkaistu
15.12.2014