Luotettava valinta kaikkiin seinäkiinnityksiin

Kotia remontoidessa tai muutettaessa sisustusta tulee vastaan erilaisia kiinnitystarpeita, joista tyypillisimpiä ovat esimerkiksi seinille sijoitettavien hyllyjen, taulujen, tasojen, verhokiskojen, naulakoiden, valaisimien tai taulu-tv:n kiinnitykset. Sopivan kiinnikkeen valinta lukuisista vaihtoehdoista saattaa tuntua tuskaiselta. Millainen proppu ja ruuvi pysyvät tukevasti kiinni ilman että tarvitsee pelätä asennuksen pettämistä? Sormatin kehittämä uuden tyyppinen kiinnike soveltuu kaikkiin yleisimpiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen seinäkiinnityksiin. Gripper seinätulpalla voit olla varma kiinnityksen kestävyydestä, olipa materiaalina sitten betoni, kipsilevy, Leca-harkko, Kahi-tiili tai siporex.

Katso video Gripper seinätulpasta

 

Suomessa valmistettu kansainvälisen tason huippukiinnike

Rakennus- ja remonttiaiheisten verkkofoorumien kestokysymykset koskevat usein seinäkiinnityksiä. Tähän päivään asti vastaaminen on saattanut olla vaikeaa, sillä tarjolla olevien proppujen eli tulppien kirjo on valtava. Pohjois-Euroopan johtava kiinnitystarvikkeiden valmistaja, suomalainen Sormat Oy, päätti 40 vuoden kokemuksella vastata tuhansiin kysymyksiin kerralla ja kunnolla. Sormat kehitti jokapaikan propun, yhden ylivoimaisen tulppatyypin ilman ainaista arpomista ja valinnan vaikeutta.

Gripper™ on valmistettu DuPont™ Hytrel® -termoplastisesta elastomeerista, jonka ansiosta se kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
Gripper_1920x1080
GripEdge – kitkapinta takaa kestävän pidon kaikissa seinämateriaaleissa
 • Kipsilevyt, muut rakennuslevyt
 • Betoni, kivi, ontelolaatta
 • Täystiilet, kovat reikä- ja kennotiilet
 • Huokoiset umpitiilet ja -harkot
 • Huokoiset reikätiilet ja - harkot

Seinätulpassa saranan mekaaninen lukitus kestää, vaikka ruuvia ei olisi kiristetty loppuun. Lisäksi kannassa olevat vahvat siivekkeet estävät tulppaa pyörimästä asennuksen aikana. Tulpan tyvessä Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. Gripper™ on saatavilla tulppakoossa 5, 6, 8 ja 10 mm.

gripper_mittatiedot_taul1.JPG

Gripper tulpan toiminta eri materiaaleissa

Betoniin ja muihin koviin kiinnitysalustoihin tehtävissä kiinnityksissä Gripper-tulpan DuPont™ Hytrel® -materiaali muovautuu ja kitkalukittuu porareiän pinnanmuotoihin. Huokoisissa materiaaleissa kuten kevytsora- ja kevytbetoniharkkoissa DuPont™ Hytrel® muovautuu porareiän pinnanmuotoihin sekä samalla GripEdge –kitkapinta lukittuu mekaanisesti. Levyseinissä ja onteloissa GripEdge – kitkapinta ja ruuvi lukittuvat mekaanisesti.

Gripper seinätulpan asentaminen on helppoa
 1. Poraa tulpan Ø kokoinen reikä.
 2. Aseta kiinnike paikalleen käsin tai vasaralla naputtelemalla.
 3. Kierrä ruuvi kiinnitettävän kappalen läpi käsin tai koneellisesti.

Gripper tulpan edut:

 • Helppous Sopii levy- ja umpiseinille ja kaikille seinämateriaaleille.
 • Monikäyttöisyys Sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinä-, lattia- ja kattokiinnityksiin.
 • Suorituskyky Markkinoiden paras kuormituksen, iskujen, tärinän ja kulumisen kesto.
 • Luotettettavuus Huippumateriaali DuPonttm Hytrel® ei veny, kovetu, haurastu, väsy tai murru.
 • Turvallisuus Asennuksissa tukena vastuullisen valmistajan selkeät ohjeet ja suositukset.

Haastavia kiinnityspulmia?

Oletko kiinnittämässä jotain betoniin, tiiliin, Leca®- ja Siporex -harkkoihin tai kipsilevyyn? Sormatin tuotevalintatyökalu tarjoaa ratkaisut rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen kiinnityspulmiin!

Löydä oikeanlainen kiinnike
 
Julkaistu
26.3.2020