Kotimainen energiayhtiö Loiste
myy sähköä koko maahan

Loiste on uusi, suomalainen palveleva energiayhtiö. Loisteella on vahva kokemus toimialalta ja kuulumme maamme sähkönmyyjien kärkijoukkoon. Meillä on Suomessa maanlaajuisesti 200 000 tyytyväistä asiakasta ja vuonna 2012 liikevaihtomme oli 147 miljoonaa euroa. Yrityksellä on sertifioitu ympäristöjärjestelmä, joka perustuu ISO 14001-standardiin, markkinointipäällikkö Johanna Sumala kertoo.

Loiste Sähkönmyynti Oy aloitti toimintansa vuoden alussa, koska konsernin omistus siirtyi ruotsalaiselta E.ONilta takaisin suomalaisille. Loisteen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kajaanissa ja Kotkassa.

Kun tieto kaupasta tuli julkisuuteen, oli heti selvää, että yritykselle valitaan selvää suomea oleva nimi, Sumala selostaa.

Loiste on soinniltaan positiivinen sana, joka viittaa myös asiakkaiden sähköstä saamaan hyötyyn. Tietysti nimi sopii hyvin myös yhtiölle, joka haluaa tarjota loistavaa palvelua.

Loisteen väriksi valittiin punainen, koska Loiste haluaa erottua myös värillään muista sähkönmyyjistä. Suurin osa niistä on valinnut sinisen tai vihreän tunnusvärin. Punainen on myös todettu maailman tehokkaimmaksi brändiväriksi.

Palvelun laatu on tärkeä kilpailutekijä

Haluamme erottua kilpailijoista myös siinä, että olemme rento ja helposti lähestyttävä sähköyhtiö.

Seuraamme jatkuvasti asiakaspalvelumme laatua. Asiakaspalvelija vastaa puheluun keskimäärin 30 sekunnissa. Asiakkaamme ovat antaneet asiakaspalvelullemme arvosanan 3,5, kun paras arvosana on 4, asiakaspalvelupäällikkö Rauni Huusko kertoo.
Suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos jokin askarruttaa kodin, kesämökin tai yrityksen sähkösopimuksessa tai -laskussa. Loisteen asiakaspalvelun numeroon 0800 9 2000 voi soittaa maksutta ja se palvelee ma-pe klo 8-20. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@loiste.fi.

Kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja tarpeita ja kehitämme toimintaamme siten, että voimme tarjota aina parasta mahdollista palvelua, Huusko jatkaa.
Loiste on myös yksi käynnissä olevan sähkötarjouskampanjan voittajista.

Tutustu sähkötarjouksiin...
 
 
Julkaistu
10.2.2014