• Etusivu
  • Rakentaminen

RAKSA - rakentaminen-remontointi-saneeraus-sisustaminen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 06.02.2014
20152_42268.jpg

RAKSA Lahden Messukeskuksessa13.-15.3.2015

Tervetuloa Raksaan - rakennusalan erikoistapahtumaan!

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen maaliskuussa 2015 saman katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen, helposti ja kätevästi. Tuote- ja palvelutarjontaa löytyy niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajillekin.

Lisätietoja messuista ->>

Työnäytökset ja tietoiskut

Messujen mielenkiintoinen ohjelma tarjoaa ajankohtaisia neuvoja rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen. Lauantaina 14.3. Raksaan saapuu Huvila & Huussi -ohjelmasta tuttu sisustussuunnittelija Anita Koponen kertomaan kevään trendeistä ja antamaan vinkkejä messuvieraiden sisustuspulmiin. Tuttuun tapaan messujen isäntänä toimii Jorma Piisinen.

Erikoisteemana messuilla myös Mökki ympärivuotiseen käyttöön.

Esteetön asuminen ja korjausrakentaminen

Raksan yhteydessä järjestetään ajankohtainen asuinkiinteistöjen esteettömyyttä ja korjausrakentamista käsittelevä seminaari. Esteettömään asumiseen ja ikääntyneiden turvallisen kodin ratkaisuihin erikoistuneet yritykset esittäytyvät messuilla toteutettavalla esteettömän asumisen teema-alueella.

Kattava opaskirja veloituksetta

Tänä vuonna kaikki kävijäperheet saavat RAKSA-messuilta täytettyä kuponkia vastaan veloituksetta Rakenna & Remontoi -kirjan (arvo 30 euroa).

Tulosta kirjakuponki tästä ->>

20152_42269.jpg

Raksan tuoteryhmät:
• rakentaminen ja saneeraus
• rakennusmateriaalit
• tonttitarjonta
• talopaketit ja valmistalot
• keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat
• ovet, ikkunat, portaat
• LVI
• sähkö
• kodinkoneet
• sisustusmateriaalit
• tulisijat
• työkalut, koneet ja tarvikkeet
• energia
• piharakentaminen ja grillit
• kiinteistönhuolto ja kunnossapito
• työturvallisuus ja turvajärjestelmät
• asunnonvälitys ja pankit
• palvelut rakennusalalle

Lisätietoja messuista ->>

Rakentaminen
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20195_58135.jpg
Valmistaudu syksyyn - näin saat ylimääräisen huoneen kotiisi
Terassielämä on aurinkoisina ja lämpiminä päivinä yhtä juhlaa. Voisipa siellä viettää aikaa myös sateen yllättäessä tai tuulen tuivertaessa. Saat terassistasi enemmän iloa irti lasittamalla sen.Lasituksen myötä terassin käyttöaste kasvaa huomattavasti.90 prosenttia lasituksen hankkineista on käyttänyt terassiaan aikaisempaa enemmän. Lasiterassilla voi viettää aikaa aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Se on mahdollista sisustaa ylimääräiseksi huoneeksi, sillä lasitus suojaa terassia ja sen kalusteita pölyltä, lialta ja kosteudelta. Usein lasitettua terassia käytetäänkin olo- ja ruokailuhuoneena, joka tuo kaivattua lisätilaa esimerkiksi juhlien ja illanistujaisten järjestämiseen. Se sopii myös lasten leikkitilaksi, kasvien viljelypaikaksi ja viileäksi yöpymispaikaksi kesäöinä.
20116_26514.jpg
Ilmanvaihtoremontti
Ihminen viettää suurimman osan ajastaan sisätiloissa. On tärkeää, että kodin sisäilma on hallittua, laadukasta ja puhdasta. SK Tuote Oy:n erittäin laajassa VILPE®-tuotesarjassa on sopivat tuotteet uudisrakentamisen ohella myös korjausrakentamiseen. Valikoimassa on ilmanvaihtotuotteet sekä pien- että kerrostalojen katoille, olipa kyseessä tiili-, pelti- tai huopakatto.
20133_34534.jpg
Kivitaso, kvartsitaso, betonitaso vai terästaso?
Kivitaso ja kvartsitaso ovat nousseet perinteisten puun ja laminaatin rinnalle varteenotettaviksi vaihtoehdoiksi. Myös betonitasot ja terästasot houkuttavat yhä suurempaa joukkoa uuden keittiön suunnittelijoita.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton