Talo melkein valmis, mutta... Mistä lisärahoitus?

Talon rakennuksessa saattaa tulla vastaan tilanne, jolloin budjetti ei kaikesta huolimatta ole pitänyt. Tietty rakennusvaihe on maksanut liikaa, urakoitsija onkin kalliimpi tai tehnyt lisätöitä, sisustusmateriaaleissa ei sittenkään tullut säästettyä tarpeeksi tai pihaa ei saada valmiiksi.
Suurin osa uudisrakennushankkeista rahoitetaan usein lainarahalla. Lainan lisäksi pitää olla omaa pääomaa noin 30 % uudisrakentamisen ollessa kyseessä riippuen tietenkin lainaehdoista, jotka määräytyvät asiakassuhteen sekä ennakkosäästöjen mukaan.
Laina kattaa hankkeen tiettyyn pisteeseen asti. Jos budjetti ylitetään, uutta lainaa ei rahoituslaitoksista saa ilman uusia vakuuksia tai takaajia. Tietenkin vakuutena olevan kohteen arvokin kasvaa valmiusasteen kohotessa, mutta se ei vielä välttämättä riitä.

Lisälainoitusmahdollisuus Santanderilta

Santanderin lainalla saa täytettyä puuttuneen rahoitusvajeen. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai velvoitteita kertoa lainan käyttötarkoitusta. Muistathan lainata vastuullisesti.

Uuteen kotiinhan saa muuttaa vasta, kun muuttokatselmus on tehty. Tällöin kodin pitää olla lähes kokonaan valmis. Santanderin laina antaa mahdollisuuden katselmuksen pitoon - ja muuttoon.

Lisärahoituksen haku hektisessä projektissa ei vaadi lähtöä pankkiin. Kiireinen rakentaja voi hakea lainaa myös netistä. Santanderin lainahakemuksen voi täyttää kaikessa rauhassa kotona istuen - ilman kiirettä.

1920
 
Julkaistu
2.2.2015