Yksilöllisyyttä ja muunneltavuutta Kastellilta

19 laajaa talomallistoa

Kastellin peräti 19 talomallistoa piharakennuksineen kattavat laajasti erilaisten perheiden erilaiset asumistarpeet. Joustavan rakentamisjärjestelmän ansiosta pohjaratkaisuista on saatu toimivia ja arkkitehtien suunnittelemat yksityiskohdat ovat helposti toteutettavissa. Käytännöllisyydestä ei ole tarvinnut tinkiä, vaan koko suunnitteluvoima on voitu suunnata toimivuuden, asumisviihtyisyyden ja arkkitehtonisen ilmeen hiomiseen. Hyvin suunniteltu talomalli säästää myös rakennuskustannuksia, kun turhat neliöt jäävät pois.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Tilaa Kastelli 2015-taloesite
 

Joustavasti muunneltavissa

Jokainen Kastelli-talo ja -huvila rakennetaan alusta loppuun asiakkaan toiveiden ja yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Vaikka lähtökohta on useimmin Kastellin valmis talomalli, kahta aivan samanlaista taloa ei ole. Lukuisilla valmiiksi mietityillä vakiomuunnoksilla, yksilöllisillä sisustusvalinnoilla ja Kastellin arkkitehtien avulla saadaan jokaisen asukkaan toiveet yksilöllisesti huomioitua.

Modernia mallistosuunnittelua

Kastellin Woodpecker- ja Plazia-talomallistot ovat hyviä esimerkkejä modernista mallistosuunnittelusta, jossa mm. energia-asioihin on kiinnitetty entistä enemmän huomiota. Woodpecker-mallisto antaa monipuoliset mahdollisuudet rakentaa koti siten, että auringon suoma valo ja lämpö voidaan hyödyntää asumisviihtyisyyden ja energiatalouden kannalta optimaalisesti.

Plazian suosio perustuu kodin sydämenä toimivaan olokeittiöön, korkeiden ikkunoiden tuomaan valoisuuteen ja rentoutumiselle luotuun saunaosastoon. Keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama upea kokonaisuus on avara ja tarjoaa mukavat puitteet perheen yhteisille hetkille.

Plazia-kodin saa alkaen 49 301 € (peruspaketti) tai 178 940 € (Muuttovalmis). Woodpecker-malliston kodin saa alkaen 69 900 € (peruspaketti) tai 240 735 € (Muuttovalmis).
 

Plazia 139 PPlazia 139 P
Woodpecker 130/158Woodpecker 130/158

Edullista rakentamista ja laajennusvaraa

Kastellin muunneltava Verso on fiksuin alku omakotiasumiseen. Verso on koti, jossa on kaikki mitä nuoressa kodissa tarvitaan eikä mitään ylimääräistä. Se on edullinen ja ekologinen. Verso soveltuu muunneltavuutensa ansiosta erilaisiin elämäntilanteisiin, kodiksi eri-ikäisille pariskunnille ja perheille.

Verson saa kodiksi alkaen 42 273 € (peruspaketti) ja 133 082 € (Muuttovalmis).

Tilaa Kastelli 2015-taloesite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Verso City 91Verso City 91

Lisätilaa yläkertaan

Nuoren perheen rakentaessa omakotitaloa, on hyvä huomioida myös tulevaisuuden laajennustarpeet. Lasten kasvaessa he haluavat omat huoneensa, jotka on myöhemmin helppo rakentaa esimerkiksi 1½-kerroksisen Kartano-mallin yläkertaan. Useimpien Kartano-mallien tilavasta yläkerrasta saa helposti ja edullisesti lisätilaa, jonka voi sisustaa käyttöön heti alkuvaiheessa tai vasta myöhemmin perheen tilatarpeiden mukaan.

Kartano-malli on hinnaltaan alkaen 48 962 € (peruspaketti) ja 174 046 € (Muuttovalmis).

Kartano 89/107 (yläkerran kanssa 127/153)Kartano 89/107 (yläkerran kanssa 127/153)

Kastelli Economy – aito Kastelli-koti minihintaan

Economy -mallisto sopii kaikille, jotka haluavat päästä rakentamisesta helpommalla ja edullisemmin. Erityisen hyvin se sopii juuri ensimmäisestä omakotitalosta haaveileville tai perheille, jotka eivät halua laittaa kaikkia rahojaan kiinni asumiseen. Laajasta mallistosta löydät sopivan näköisen ja kokoisen kodin omaan makuusi.

Economy-malliston edullisuus perustuu selkeisiin pohjaratkaisuihin, Kastellin saamiin suurostoetuihin sekä huolelliseen ennakkosuunnitteluun. Talon jokainen rakennusvaihe on käyty yksityiskohtaisesti arkkitehtuuriltaan läpi. Sähkö- ja LVI-ratkaisut on tehty laadukasta perustasoa noudattaen.
Economy-malleissa on Kastellin laadukkaat ja energiatiiviit rakenteet, arkkitehtien hiomat pohjaratkaisut sekä hintaluokkansa paras varustelu.

Economy-mallisto alkaen 37 855 € (peruspaketti) ja 12 202 € (muuttovalmis).
 

City Eco 100City Eco 100
Laadukkaasti muuttovalmiiksi
Valitessaan Muuttovalmiiksi rakennetun Economy- talon, asiakas saa ensiluokkaisen kodin ammattilaisten rakentamana ja sisustamana erittäin edulliseen Economy-hintaan. Laadustaan kiitetty Muuttovalmis Kastelli rakennetaan turvallisesti ja ammattitaidolla. Näin muuttoaikataulu ja kodin kokonaishinta on jo projektin alussa tiedossa.

Kastelli tekee perustukset ja rakentaa talon valmiiksi viimeistä listaa myöten (kirvestyöt, talotekniikka, muuraukset, kaluste- ja koneasennukset, sisustus). Kastellin tavalla rakentaen saadaan lämpimät, energiatiiviit ja oikeaoppiset rakenteet. Lisäksi työlle ja materiaaleille on kattava Kastelli-takuu.

Muuttovalmiiksi rakennettaessa asiakas itse vastaa tontista, perustusta edeltävistä töistä ja velvollisuuksista, maatöistä, liittymistä, siivouksesta ja pienistä aputöistä. Muuton jälkeen asiakkaalle jää vielä talon lopullinen maalaus ja pihatyöt.

Tilaa Kastelli 2015-taloesite

Pienet talot

Onko haluamasi talomalli liian suuri kooltaan? Pienistä taloista löytyy oma kokoelmansa Kastellin mallistosta. Käyrekisteröitymässä Kastellin sivuille, niin pääset tutustumaan pieniin taloihin.

Pienet talot P62Pienet talot P62
 
Julkaistu
19.10.2015