• Etusivu
  • Rakentaminen

Yksilöllisyyttä ja muunneltavuutta Kastellilta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 09.10.2015
20154_43134.jpg

Plazia 139 P

19 laajaa talomallistoa

Kastellin peräti 19 talomallistoa piharakennuksineen kattavat laajasti erilaisten perheiden erilaiset asumistarpeet.

Joustavan rakentamisjärjestelmän ansiosta pohjaratkaisuista on saatu toimivia ja arkkitehtien suunnittelemat yksityiskohdat ovat helposti toteutettavissa. Käytännöllisyydestä ei ole tarvinnut tinkiä, vaan koko suunnitteluvoima on voitu suunnata toimivuuden, asumisviihtyisyyden ja arkkitehtonisen ilmeen hiomiseen. Hyvin suunniteltu talomalli säästää myös rakennuskustannuksia, kun turhat neliöt jäävät pois.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Tilaa Kastelli 2015-taloesite

Joustavasti muunneltavissa

Jokainen Kastelli-talo

ja -

huvila rakennetaan alusta loppuun asiakkaan toiveiden ja yksilöllisten tarpeiden pohjalta.

Vaikka lähtökohta on useimmin Kastellin valmis talomalli, kahta aivan samanlaista taloa ei ole. Lukuisilla valmiiksi mietityillä vakiomuunnoksilla, yksilöllisillä sisustusvalinnoilla ja Kastellin arkkitehtien avulla saadaan jokaisen asukkaan toiveet yksilöllisesti huomioitua.

Modernia mallistosuunnittelua

Kastellin Woodpecker-

ja

Plazia-talomallistot ovat hyviä esimerkkejä modernista mallistosuunnittelusta, jossa mm. energia-asioihin on kiinnitetty entistä enemmän huomiota.

Woodpecker-mallisto antaa monipuoliset mahdollisuudet rakentaa koti siten, että auringon suoma valo ja lämpö voidaan hyödyntää asumisviihtyisyyden ja energiatalouden kannalta optimaalisesti.

Plazian suosio perustuu kodin sydämenä toimivaan olokeittiöön, korkeiden ikkunoiden tuomaan valoisuuteen ja rentoutumiselle luotuun saunaosastoon. Keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama upea kokonaisuus on avara ja tarjoaa mukavat puitteet perheen yhteisille hetkille.

Plazia-kodin saa alkaen 49 301 € (peruspaketti) tai 178 940 € (Muuttovalmis). Woodpecker-malliston kodin saa alkaen 69 900 € (peruspaketti) tai 240 735 € (Muuttovalmis).

Woodpecker 130/158
Woodpecker 130/158

Edullista rakentamista ja laajennusvaraa

Kastellin muunneltava Verso on fiksuin alku omakotiasumiseen. Verso on koti, jossa on kaikki mitä nuoressa kodissa tarvitaan eikä mitään ylimääräistä. Se on edullinen ja ekologinen. Verso soveltuu muunneltavuutensa ansiosta erilaisiin elämäntilanteisiin, kodiksi eri-ikäisille pariskunnille ja perheille.

Verson saa kodiksi alkaen 42 273 € (peruspaketti) ja 133 082 € (Muuttovalmis).

Tilaa Kastelli 2015-taloesite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Verso City 91
Verso City 91

Lisätilaa yläkertaan

Nuoren perheen rakentaessa omakotitaloa, on hyvä huomioida myös tulevaisuuden laajennustarpeet. Lasten kasvaessa he haluavat omat huoneensa, jotka on myöhemmin helppo rakentaa esimerkiksi 1½-kerroksisen Kartano-mallin yläkertaan. Useimpien Kartano-mallien tilavasta yläkerrasta saa helposti ja edullisesti lisätilaa, jonka voi sisustaa käyttöön heti alkuvaiheessa tai vasta myöhemmin perheen tilatarpeiden mukaan.

Kartano-malli on hinnaltaan alkaen 48 962 € (peruspaketti) ja 174 046 € (Muuttovalmis).

Kartano 89/107 (yläkerran kanssa 127/153)
Kartano 89/107 (yläkerran kanssa 127/153)

Kastelli Economy – aito Kastelli-koti minihintaan

Economy -mallisto sopii kaikille, jotka haluavat päästä rakentamisesta helpommalla ja edullisemmin.

Erityisen hyvin se sopii juuri ensimmäisestä omakotitalosta haaveileville tai perheille, jotka eivät halua laittaa kaikkia rahojaan kiinni asumiseen. Laajasta mallistosta löydät sopivan näköisen ja kokoisen kodin omaan makuusi.

Economy-malliston edullisuus perustuu selkeisiin pohjaratkaisuihin, Kastellin saamiin suurostoetuihin sekä huolelliseen ennakkosuunnitteluun. Talon jokainen rakennusvaihe on käyty yksityiskohtaisesti arkkitehtuuriltaan läpi. Sähkö- ja LVI-ratkaisut on tehty laadukasta perustasoa noudattaen.
Economy-malleissa on Kastellin laadukkaat ja energiatiiviit rakenteet, arkkitehtien hiomat pohjaratkaisut sekä hintaluokkansa paras varustelu.

Economy-mallisto alkaen 37 855 € (peruspaketti) ja 12 202 € (muuttovalmis).

City Eco 100
City Eco 100

Laadukkaasti muuttovalmiiksi
Valitessaan Muuttovalmiiksi rakennetun Economy- talon, asiakas saa ensiluokkaisen kodin ammattilaisten rakentamana ja sisustamana erittäin edulliseen Economy-hintaan. Laadustaan kiitetty Muuttovalmis Kastelli rakennetaan turvallisesti ja ammattitaidolla. Näin muuttoaikataulu ja kodin kokonaishinta on jo projektin alussa tiedossa.

Kastelli tekee perustukset ja rakentaa talon valmiiksi viimeistä listaa myöten (kirvestyöt, talotekniikka, muuraukset, kaluste- ja koneasennukset, sisustus). Kastellin tavalla rakentaen saadaan lämpimät, energiatiiviit ja oikeaoppiset rakenteet. Lisäksi työlle ja materiaaleille on kattava Kastelli-takuu.

Muuttovalmiiksi rakennettaessa asiakas itse vastaa tontista, perustusta edeltävistä töistä ja velvollisuuksista, maatöistä, liittymistä, siivouksesta ja pienistä aputöistä. Muuton jälkeen asiakkaalle jää vielä talon lopullinen maalaus ja pihatyöt.

Tilaa Kastelli 2015-taloesite

Pienet talot

Onko haluamasi talomalli liian suuri kooltaan? Pienistä taloista löytyy oma kokoelmansa Kastellin mallistosta. Käyrekisteröitymässä Kastellin sivuille, niin pääset tutustumaan pieniin taloihin.

Pienet talot P62
Pienet talot P62
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201911_61119.jpg
Löydä asumisen luksus upeasta Kuori-juhlamallistosta
Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta – ja juhlii samalla 25:ttä vuottaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä. Arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin on suunnitellut Kastellin 30-vuotisjuhlamalliston, jonka kolme ensimmäistä kotia esitellään nyt.Lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaisi luksusta asumiseen ja jonka voisi toteuttaa monenlaisille tonteille. Tutustu juhlavuoden upeaan Kuori-uutuusmallistoon ja toteutetaan sinunkin unelmakotisi yhdessä!
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
202011_61997.jpg
Energiatehokas koti on Veistos
Kastelli-Talot Oy on lanseerannut vuoden 2020 alkupuolella uuden veistoksellisen, modernin, energiatehokkaan ja ylvään talomalliston nimeltä Veistos. Vuosituhannen alussa alkanut trendi moderneista ja pelkistetyistä talomalleista saivat rinnalleen uuden vuosikymmenen kunniaksi juhlavan, veistoksellisen ja toiminnallisen talomalliston. Veistos sopii erinomaisesti pienille kompakteille ns. kaupunkitonteille."2020-luvun asuinrakentamisessa tuntuu uusi henki. Vuosituhannen alun valkoinen modernismi saa enenevissä määrin rinnalleen lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikkaan viittaavia vivahteita."
20226_78546.jpg
Avaruutta ja valoa suurilla ikkuna­pinnoilla - kansallis­maisema huoneen­tauluna
Avariksi ja hukkaneliöttömiksi kodeiksi suunnitelluissa Kultaranta-kodeissa korostuvat toimivat ja helppokäyttöiset tilaratkaisut, ilmavat oleskelutilat sekä fiksusti suunnitellut säilytystilat. Laajat asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassipinnat, niihin liitettävissä olevat kesähuoneet, katokset sekä fiksut pohjaratkaisut korostavat ammattitaitoista suunnittelua ja Kastellin varmaa ammattitaitoa rakentaa koti juuri sinun perheesi tarpeisiin.Tule ja koe modernisti kodikas, laadukkailla kotimaisilla materiaaleilla sisustettu Kultaranta-omakotitalo Naantalin Asuntomessuilla kohteessa 11. Käy tutustumassa myös Hirsi-Kastellin valoisaan Aisti 135/150 -hirsikotiin, jokalöytyy kohteesta numero 7.
20201_62262.jpg
Ota Coppi®!
Talotekniikkamoduuli tai -tilaratkaisu saattaa monen korvaan kuulostaa isolta ja rumalta huoneelta osana upouutta kotiasi, mutta käytännössä Coppi® voi pelastaa sinut ja perheesi monilta ongelmilta ja vahingoilta. Ja se sulautuu kotisi sisustukseen juuri niin kuin haluat.Miksi oma Coppi® kannattaa hankkia?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton