Saumatonta energiatehokkuutta taloissa

Kastelli on energia-asioissa edelläkävijä alallaan. Laadustaan ja lämpimyydestään kiitetty Kastelli-talo rakennetaan saumattomaksi ja tiiviiksi. Pitkäkestoiset tutkimukset mm. VTT:n kanssa todistavat, että vuodet eivät heikennä Kastellin energiatehokkuutta ja tiiviyttä. Kallista energiaa ei karkaa rakenteiden läpi ja lämmityskuluissa syntyy selvää säästöä. Asiakkaitten arvostama ja kiittelemä korkea laatu ja kodin lämpimyys syntyvät koko Kastellin tiimin ammattiylpeydellä!

Tutustu Kastelli-talojen seinärakenteeseen

Tilaa Kastellin taloesite
Ulkoseinän aito kaksoisrunkoUlkoseinän aito kaksoisrunko
Saumaton energiaseinäSaumaton energiaseinä
Lattian ja seinän liittymäLattian ja seinän liittymä

Energiayläpohjan ja seinän liittymäEnergiayläpohjan ja seinän liittymä
Tiivis lämpönurkkaTiivis lämpönurkka
Vedottomat pistorasiatVedottomat pistorasiat
Yhtenäinen tuulensuoja ylös astiYhtenäinen tuulensuoja ylös asti
Saumaton ilmansulku läpi talonSaumaton ilmansulku läpi talon
1. Saumaton ja ehyenä pysyvä ilmansulku
Kastelli-talon ilmansulku, SFS-leimattu höyrynsulkumuovi ulottuu seinissä ja katossa yhtenäisenä ympäri talon. Turvallisesti villakerrosten väliin sijoitettu ilmansulku myös säilyy ehyenä; ripustusruuvit yms. eivät vahingoita sitä. Hyvä ja pysyvä tiiviys on todellisen energiatehokkuuden keskeisin perusta. – Asumismukavuutta, energiansäästöä, rakenteiden säilyvyyttä.

2. Yläpohjan ja seinän liittymä
Seinän ilmansulku jatkuu saumattomana kattoon. Eristeiden kerroksellisuus estää kylmäsillat. – Lämmönsäästöä ja asumismukavuutta.

3. Ulkoseinän kaksoisrunko
Kaksoisrungon ansiosta runkotolpat eivät ulotu seinän sisäpintaan, jolloin ulkoseinä on ainutlaatuisen lämmin. Kaksoisrungon ansiosta ulkoseinän ilmansulku jatkuu saumattomasti myös 2-kerrostalojen välipohjan kohdalla. – Energiansäästöä ja asumismukavuutta.

4. Tiivis tuulensuoja ylös asti

Kastellin tuulensuoja on tiivis kipsilevy, joka suojaa myös seinän ja yläpohjan liittymäkohtaa ja yläpohjan eristeitä.– Energiansäästöä.
250.gif
5. Tuuletusraot
Hyvät tuuletusraot katossa ja seinissä takaavat rakenteiden toimivuuden. – Pitkäikäisyyttä.

6. Väliseinien äänieristys
Kastelli-talossa äänen kulkeutuminen huoneesta toiseen estetään pysyvästi ”upottamalla” väliseinä ulkoseinään. Väliseinä asennetaan ulkoseinän runkoon ennen ulkoseinän sisäpuolen levytyksiä. Näin äänirakoja ei jää eikä synny myöhemminkään. – Asumismukavuutta, yksityisyyttä ja nukkumarauhaa.

7. Vedottomat pistorasiat
Ainutlaatuisesti villakerrosten väliin sijoitettu ilmansulku säilyy ehyenä pistorasioidenkin kohdalla. – Vedotonta mukavuutta ja rakenteiden turvaa.

8. Listoille naulausalustat
Seinien vaakakoolausten paikat on suunniteltu siten, että ne toimivat samalla katto- ja jalkalistojen kiinnitysalustoina. – Tekemisen helppoutta ja viimeisteltyä lopputulosta.

9. Lattian ja seinän liittymä
Seinän ilmansulku ulottuu riittävästi lattiaeristeiden alle ja puristuu pitävästi eristeiden väliin. Myöskin seinän vieriltä lämmin lattia on vankkaa ja kestävää teräsbetonia. – Vedotonta mukavuutta ja rakenteiden kestävyyttä.

10. Kostean tilan seinä
Kostean tilan seinät tehdään noudattaen sertifioituja rakenteita ja järjestelmiä. – Rakenteiden kestävyyttä ja turvallisuutta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Muista kysyä samalla talvirakentajan eduista


 
Julkaistu
2.10.2017