Autotalli viimeistelee pihapiirin ilmeen

Seisooko autosi pihalla tuulessa ja tuiskussa ilman kunnollista suojaa? Tai tuntuuko siltä, että sopivan autotallin löytyminen on todella hankalaa?

Mikäli uuden autotallin tai -katoksen haluaa ennen syksyä, kannattaa autotalliprojekti käynnistää heti. Ensi kevään ja kesän talliprojektin suunnittelu kannattaa aloittaa talvella.

Mestaritallin ansiosta auto on suojassa eri vuodenaikoina.Mestaritallin ansiosta auto on suojassa eri vuodenaikoina.
Mestaritallit tarjoaa pitkäaikaisella kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla toteutettuja laadukkaita autotalleja niin isommille kuin pienemmillekin autoille. Erillisellä tallilla tai katoksella on mahdollisuus täydentää kodin piha-aluetta ja luoda samalla näyttävää ilmettä pihapiiriin. Autotalli tai vaihtoehtoisesti autokatos tekee jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Talvella ei tarvitse aikaisin aamulla alkaa kaivaa autoa lumikinoksen alta. Myöskään ei tarvitse taistella jäisten ikkunoiden kanssa, kun auto on viettänyt yön mukavasti suojaisassa tallissa. Mestaritallin ansiosta auto on myös suojassa eri vuodenaikoina esimerkiksi siitepölyltä ja pihapuista tippuvilta lehdiltä.

Autotallia voi soveltaa myös muihinkin käyttötarkoituksiin kuin vain auton säilyttämiseen suojassa. Autotallista on paljon hyötyä esimerkiksi siinä tapauksessa, jos on aikeissa alkaa rakentaa omakotitaloa. Omakotirakentajan kannattaa nimittäin sopia tallin toimituksesta tontille jo ennen talon rakentamisen alkua. Tällä tavoin tontille saadaan mukavasti lukittavaa varastotilaa jo omakotitalon rakentamisen ajaksi.

Runsas valikoima autotalleja sekä katoksia

Mestaritallien autotallimalliston pohjaratkaisut muuntuvat helposti erilaisiin tarpeisiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Suunnittele omasi tai kysy erilaisia vaihtoehtoja valmistajalta. Tallivaihtoehtoja on useita niin isoille kuin pienillekin autoille. Valikoimasta löydät varmasti itsellesi mieluisan vaihtoehdon. 

Mallistoon kuuluu yhden- ja kahden auton talleja sekä katoksia.Mallistoon kuuluu yhden- ja kahden auton talleja sekä katoksia.
Mestaritallien lähes kymmenen autotallin ja muutaman katoksen valikoimasta löydät omasi. Valikoimasta löytyy katoksia, autotalleja sekä autotalli katoksella yhdistelmiä. Mestaritallien kokovalikoima on kattava. Autokatoksien ja tallien valikoimassa pienin vaihtoehto on yhden auton katos, jossa on lisäksi varastotilaa reilut 7 neliötä.

Tutustu lisää Mestaritalleihin>>
Katos varastolla on perusratkaisu jokaiseen pihaan. Suurin autotalli on pinta-alaltaan hulppeat 89 m². Kyseiseen talliin mahtuu kaksi autoa vaivattomasti rinnakkain ja lisäksi varastointitilaakin on runsaasti. Tallimallistosta löytyy niin perinteisiä kuin modernimpiakin vaihtoehtoja. Autotalli katoksella on paras ratkaisu silloin, kun on tarvetta sekä katokselle että autotallille. Autotalli-katos -yhdistelmään sisältyy lisäksi reilunkokoinen varastotila.

Mikäli talliprojekti on suunnitteilla, kannattaa suunnittelu aloittaa jo hyvissä ajoin. – Kevään ja kesän talliprojekti alkuun hyvissä ajoin jo talvella.

Tilaa löytyy myös tavaroiden säilytykseen

Mestaritallien autotalleja on saatavilla kylminä ratkaisuina tai tallina, jossa on lämminvalmius. Lämminvalmius tarkoittaa siis sitä, että tallista on mahdollisuus halutessaan tehdä eristetty. Kaikki autotallit on saatavilla myös valmiiksi eristettyinä. Vaihtoehdoista löytyy siis jokaiselle mieluisa ratkaisu.

Lähes kaikkiin autotalleihin ja katoksiin sisältyy myös pieni varasto-osuus. Varastojen koot vaihtelevat reilusta 6 neliöstä 22 neliöön, riippuen katoksen tai tallin koosta. Osaan malliston vaihtoehdoista on siis mahdollisuus varastoida muun muassa esimerkiksi kesäkalusteita tai vaikkapa polkupyöriä.

Lähes kaikkiin autotalleihin ja katoksiin sisältyy myös pieni varasto-osuus. Varastojen koot vaihtelevat reilusta 6 neliöstä 22 neliöön, riippuen katoksen tai tallin koosta.Lähes kaikkiin autotalleihin ja katoksiin sisältyy myös pieni varasto-osuus. Varastojen koot vaihtelevat reilusta 6 neliöstä 22 neliöön, riippuen katoksen tai tallin koosta.
Talli- ja katosmallistoissa on kiinnitetty erityisen tarkkaa huomiota autojen sujuvaan säilytykseen. Autotallien mitoituksessa on huomioitu myös esteetön liikkuminen sisätiloissa.

Autotalli mittojen mukaan

Mestaritallit valmistaa autotallin tarvittaessa myös täysin yksilöllisin mitoin asiakkaan omista kuvista ja piirustuksista. Omien suunnitelmien mukaan toteutettavissa talleissa ei koon puolesta rajoituksia juuri ole, eli talli voidaan toteuttaa juuri sen kokoisena kuin asiakas tarvitsee.

Autotalli perustoimituksena

Kun suunnittelet pihapiirin rakennuksia; autotallia tai autokatosta, on tärkeää, että pystyt vertailemaan erilaisia vaihtoehtoja. Mestaritallin autotallien ja autokatosten vakiotoimitussisällöt ovat kattavat ja selkeät. Autotalli- tai katospaketti sisältää seinäelementtien asennuksen ja ristikoiden noston nippuna elementtien päälle. Autotallien seinät ovat suurelementtejä ja ne ovat valmiiksi paneloituja. Muut autotallin tai katoksen osat tulevat tarviketoimituksena. Puupinnat toimitetaan pohjamaalattuna. Seinäelementtien asennukseen tulee toimittajan puolesta yksi asentaja ja tilaajan puolesta kaksi avustajaa.

Perustoimituksen lisäksi Mestaritalleilta on saatavissa myös valmiimmaksi asennettuja talleja; toimitukset sateelta suojaan valmiudessa, asennettuna sekä muuttovalmiina.

Mestaritallit

  • Mestaritallien autotallimalliston pohjaratkaisut muuntuvat helposti erilaisiin tarpeisiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin.
  • Valikoimasta löytyy katoksia, autotalleja sekä autotalli katoksella yhdistelmiä.
  • Autokatoksien ja tallien valikoimassa pienin vaihtoehto on yhden auton katos, jossa on lisäksi varastotilaa reilut 7 m².
  • Suurin autotalli on pinta-alaltaan hulppeat 89 m².
  • Talli voidaan toteuttaa myös juuri sen kokoisena kuin asiakas tarvitsee.
  • Kaikkia Mestaritallien autotalleja on saatavilla kylminä ratkaisuina tai tallina, jossa on lämminvalmius. Kaikki autotallit on saatavilla myös valmiiksi eristettyinä.

Kiinnostuitko?


 
Päivitetty
15.3.2021