Tulikivi viikonloppunäyttely -esillä suosituimmat takat ja uutuuskiukaat

Kotona kuuluu olla lämmintä ja kotoisaa. Tulikiven takka ottaa kaiken lämmön talteen ja luovuttaa sitä hiljalleen ja pehmeästi säteillen ympäristöönsä. Sulje kylmä maailma ulos ja tutustu Tulikiven suosittuihin takkoihin, kiukaita unohtamatta.

Tulikivi järjestää takka- ja kiuaspäivät perjantaina 7.2. klo 10-17 - lauantaina 8.2. klo 10-14.
Tule sinäkin hyödyntämään mittavat takkapäiväedut!

FEEL_KIDE_14_vko-6

Sijoita lämpöön ja tunnelmaan

Takka toimii mm. ilmalämpöpumpun rinnalla leikaten kulutushuippuja. Saat selvää säästöä sähkölaskussa sekä lisäksi lämmintä tunnelmaa luukun täydeltä. Olipa valintasi moderni tai perinteinen tulisija, laajasta mallistosta on helppo löytää kotiisi sopiva takka.
Kotimainen Tulikivi-takka on upea vientituote, joka täyttää maailman tiukimmat päästönormit ja hyötysuhde on markkinoiden korkeimpia.

Tule ihmeessä tutustumaan takka/hormipaketteihin.
Viola-takkauuni 1400 + teräshormi 4,05 m pakettihintaan 4.600 €
Hiisi 4 päältäliitoksena + teräshormi 4,05 m pakettihintaan 5.490 €
Harmaja T päältäliitoksena + teräshormi 4,05 m pakettihintaan 4.200 €.

Takka/hormipaketti sisältää takan päältäliitosmallin ja hormin asennettuna. Pakettihinta ei sisällä hormin juuripellitystä tai takan pohjan vahvistusta. Tarvittaessa kysy kokonaistarjous haluamistasi lisätöistä, esimerkiksi perustukset, vanhan uunin purku. Käytä hyväksesi kotitalousvähennys.

Nyt kannattaa kysyä edullisia takka/hormipaketteja!

Tulikivi_takkapaketit_vko-6

Tutustu turvallisiin Tulikivi-kiukaisiin

Tulikivi on tuonyt yllättäviä pintamateriaaleja, innovatiivista muotoilua ja uusinta tekniikkaa myös sähkökiukaisiin. Tulikiven kiukaissa yhdistyvät suomalainen saunaperinne, huipputekniikka ja kauneus. Matalan pintalämpötilan ansiosta Tulikivi-sähkökiuas on turvallinen myös lapsiperheissä. Pieni suojaetäisyys mahdollistaa kiukaan lauteisiin integroinnin ja monipuolisen sijoittelun löylyhuoneessa.

Naava_10_vko6_sahkokiuas

Tule tutustumaan

Kysy talvietutarjous Tulikivi-studiosta takka- ja kiuaspäivillä pe 7.2. klo 10-17, la 8.2. klo 10-14.

Lämpimästi tervetuloa lähimmälle Tulikivi-studiolle tutustumaan takkauutuuksiin sekä moderneihin kiukaisiin. Tule valitsemaan oma suosikkimallisi, sillä talviedut ovat Tulikivi-studioissa parhaimmillaan!

Hanki AITO, SUOMALAINEN TULIKIVI-UUNI tai -KIUAS! Se on suomalaisten suosikki.


Tule takkapäiville lähimmälle Tulikivi-studiolle.
 
Julkaistu
3.2.2014