Usein seuraava soitto tulee asiakkaan naapurista; homma on hoitunut hyvin

Tilaa ilmainen arviokäynti

Kattohuolet eivät katso säätä eivätkä vuodenaikaa. Ruukki tarjoaa sinulle nyt ilmaisen kattoremontin arviokäynnin, jonka suorittaa oman alueesi kattomestari. Ruukilla on palveluksessaan koko maan kattava verkosto ammattitaitoisia kattomestareita. Paikallinen kattomestari tuntee alueen ja pääsee paikalle nopeasti. Arviokäynnillä Ruukin kattomestari tarkistaa kattosi tilan, kartoittaa korjaustarpeet sekä tekee tarjouksen kattoremontista Ruukin asentamana. Tuotetakuiden lisäksi saat myös kattavan 5 vuoden takuun asennustyölle.

Ruukin Kattomestari tulee käymään kohteeseen silloin, kun kohteessa on tarve vaihtaa kate uuteen ja halutaan jättää tarjouspyyntö. Kattomestarin käynti sisältää silloin katon kohdetarkistuksen sekä tarjouspyynnön kohteen katon vaihtourakasta.Tilaa ilmainen arviokäynti oman alueesi kattomestarilta ja tarjous uudesta teräskatteesta kotiisi
Kattomestaria tarvitaan, kun katon kunto askarruttaa asukasta. Asukkaan ottaessa yhteyttä Kattomestari Kimmo Laukkariseen, sovitaan kattoremontin arviokäynti paikan päälle. Katon tarkastuksen jälkeen suunnitellaan toimenpiteet yhdessä asukkaan kanssa.

"Tämä on ainoa homma, mihin minun olisi pitänyt alun perinkään ryhtyä. Asiakas on tärkein", sanoo työtään intohimolla tekevä kattojen ammattilainen.
C:\Documents and Settings\Nurmi\Työpöytä\480
Kattomestari saa ensimmäisen puhelun aikana jo kuvan asiakkaan tarpeista. Katon kunto kartoitetaan kuitenkin arviokäynnillä kohteessa.

Tilaa ilmainen arviokäynti oman alueesi kattomestarilta ja tarjous uudesta teräskatteesta!
"Kyllä ihmiset osaavat olla katosta huolissaan jo ennen kuin tulee vettä sisälle. Asukas on yleensä ennakoiden liikkeellä ja tietää suurin piirtein mikä on tarve. Pahimmillaan tilanne on se, että katto vuotaa sisälle, mutta harvemmin otetaan yhteyttä vasta siinä vaiheessa", Laukkarinen kertoo.

Laukkarisen tavoitteena on, että asiakkaan huolet saadaan ratkaistua ja talon asukkaat taas tyytyväisiksi.

"Monen mielestä katon huono kunto pilaa rakennuksen ulkonäön. Kyseessä saattaa olla vuosikymmeniä vanha ränsistynyt katto, jonka ulkoasu halutaan päivittää. Työ toimii myös referenssinä; usein seuraava soitto tulee asiakkaan naapurista, joka on kuullut, että homma on hoitunut hyvin", Laukkarinen kertoo.

Katolla käydessään kattomestari mittaa katon mitat ja tarkistaa katon kunnon yksityiskohtia myöten. Laukkarinen näyttää jokaisella käynnillä asiakkaalle katon tekemisestä kertovan videon, jotta perusasiat ovat tiedossa. Hän tekee saman tien laskelmat remonttitarpeesta ja antaa asiakkaalle tarjouksen.
Kattomestarin on herätettävä asiakkaan luottamus ja hommassa tarvitaan psykologista silmää. Ihmisille koti on tärkeä paikka, eikä sinne voi lampsia kaiken tietävänä, vaan kuunnellen asukkaan tarpeita. Laukkarinen on ystävystynyt asiakkaiden kanssa, jopa kalakaveriksi asti.

"Annan itsestäni palan jokaiselle asiakkaalle. Käyttäydyn omana itsenäni, enkä heitä mitään roolia päälle kun menen ihmisten luo. Monista asiakkaista on tullut minulle hyviä ystäviä", hän kertoo.

Tilaa ilmainen arviokäynti oman alueesi kattomestarilta ja tarjous uudesta teräskatteesta!!

Mineriittikaton vaihto Ruukin teräskatteeksi

 
Julkaistu
30.1.2014