Kattosi kunnon arvioi Ruukin kattomestari

Tilaa ilmainen arviokäynti

Kattohuolet eivät katso säätä eivätkä vuodenaikaa. Ruukki tarjoaa sinulle nyt ilmaisen kattoremontin arviokäynnin, jonka suorittaa oman alueesi kattomestari. Arviokäynnillä Ruukin kattomestari tarkistaa kattosi tilan, kartoittaa korjaustarpeet sekä tekee tarjouksen kattoremontista Ruukin asentamana. Tuotetakuiden lisäksi saat myös kattavan 5 vuoden takuun asennustyölle.

Ruukki tarjoaa sinulle nyt ilmaisen kattoremontin arviokäynnin, jonka suorittaa oman alueesi kattomestari. Arviokäynnillä Ruukin kattomestari tarkistaa kattosi tilan, kartoittaa korjaustarpeet sekä tekee tarjouksen kattoremontista Ruukin asentamana. Kattomestari myös vastaa kattoremontin sujuvuudesta itse. Näin yksi ja sama henkilö Ruukilta on projektissa mukana alusta loppuun.

Tilaa ilmainen arviokäynti oman alueesi kattomestarilta!

Jos kattosi kunto epäilyttää, toimi nyt

Toimi nyt, sillä katon kunto on helppo tarkasta lumen määrän ollessa katoilla vähäinen. Aikaisempien vuosien lumikuormat ja valuvien lumimassojen vauriot on hyvä katsastaa. Vaurioituneen katteen ja vaurioituneen aluskatteen yhdistelmä pilaa rakenteet ensin katossa, sitten rungossa.

Toinen hyvä syy toimia nyt on oikea-aikaisuus. Kattoremontteja on hyvä tehdä talvella, kun ilmankosteus on matala ja sade tulee lumena, jonka voi vain puhaltaa pois. Vaihtoehtoisesti, jos haluat tehdä remontin lämpimämmällä säällä, parhaat ajat viedään nyt pois käsistä - ellet ole nopea.

Paikallinen Ruukin kattomestari tuntee alueen ja pääsee paikalle nopealla aikataululla!

Tuotetakuiden lisäksi saat myös kattavan 5 vuoden takuun asennustyölle!

Ilmaiseen arviokäyntiin sisältyy:

• Katon mittaus
• Katon kunnon tarkistus:
- yläpohjan kunto
- piiput ja muut läpiviennit
- turvatuotteiden kunto
- räystäslautojen kunto
• Remonttitarjous Ruukin asennuksella

"Toteutan tarkastuksen kuin tekisin sen omaan talooni.""Toteutan tarkastuksen kuin tekisin sen omaan talooni."

Mineriittikaton vaihto Ruukin teräskatteeksi

 
Julkaistu
3.2.2014