Rakentaminen & Sisustaminen –messut täyttävät messuhallit

Turun Messukeskuksessa valmistaudutaan12.2.-14.2.2016 järjestettävään messutapahtumaan. Rakentaminen & Sisustaminen –teema täyttää kaikki messuhallit. Uutena tapahtumassa on D-hallissa inspiroiva sisustushalli.

Inspiraatioita, ideoita, vinkkejä, tarjouksia, näytöksiä

Rakentaminen & Sisustaminen –messut on läntisen Suomen suurin alan messutapahtuma. Tälläkin kertaa ohjelmaa ja tarjontaa on sekä ammattilaisille että tavalliselle kuluttajalle.

Messuilla esittäytyvät mm. seuraavien toimialojen yritykset:
Rakentaminen ja remontointi:
Tontit, kaavoitus ja kunnat, rakennuttajapalvelut, pohjatutkimukset, maanrakennus, valmistalot, hirsirakentaminen, pintarakentaminen, entisöinti, vapaa-ajan asunnot, rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet, LVIS-laitteet, energiaratkaisut, jäte- ja ympäristöhuolto, piharakentaminen, autotallit, antennijärjestelmät, tietoverkot, kodin turvallisuus, nostimet ja rakennustelineet, kiinteistönhoitokoneet, rahoitus ja vakuutus, viranomaiset ja alan järjestöt, kiinteistönvälitys sekä tutkimus ja neuvonta.

Sisustustaminen ja pintaremontti:
Kodin sisustustarvikkeet, keittiöt, kylpyhuoneet, saunat, ovet, ikkunat, takat, kiukaat, huonekalut, lattiamateriaalit, kaakelit, tapetit, maalit, matot ja tekstiilit, valaisimet, kodinkoneet, viihdeelektroniikka, kotiteatterit ja sisustussuunnittelupalvelut.
C:\Documents and Settings\Nurmi\Työpöytä\480
 
Julkaistu
8.2.2016