Sähköistys kodin rakentamisessa

Nyt laitetaan kodin sähköasennukset ajanmukaiselle tasolle mukavuuden, energiatehokkuuden ja turvallisuuden puolesta. Sähkötreffit-palvelusta löydät perustietoa kodin energiatehokkuuden, sähköistyksen käyttömukavuuden ja sähköturvallisuuden viemisestä uudelle tasolle. Ja mikä parasta, täältä löydät myös luotettavat paikalliset ammattilaiset. He selvittävät kotisi sähköistyksen tason ja tarpeet sekä erityistoiveesi, ja laativat toimenpide-ehdotuksen. Ja hoitavat homman kuntoon.

Sovi sähkötreffit alan ammattilaisen kanssa

Jos kotisi saisi päättää, se haluaisi turvakseen asiantuntijan

Sähkötreffien koulutetut ja luotettavat sähkömiehet tietävät minkälaisilla uusilla ratkaisuilla ja tuotepaketeilla voit parhaiten leikata sähkölaskua ja parantaa mukavuutta. Muista että sähkötyöt tulee aina teettää alan ammattilaisilla turvallisuussyistä. Omatoiminen “savun hälvettyä tarkastamme kytkennän” -harjoittelu ei yksinkertaisesti ole sallittua.

Valaistusratkaisut näkyvät aina

Valaistus on ehkä rakennuksen tärkein tekninen järjestelmä, josta ei missään tilanteessa haluaisi luopua.

Valaisimien ulkonäköä on asiakkaankin vielä helppoa vertailla ja valita oman makumieltymyksensä mukainen ratkaisu. Ennen lopullista päätöksentekoa on kuitenkin syytä selvittää useampi tekninen yksityiskohta, jotka eivät välttämättä aukea ilman osaavaa ammattilaista. Tällaisia keskeisiä teknisiä ominaisuuksia ovat ainakin valaisimien käyttämät valonlähteet värisävyineen ja optiikkoineen, valaisimen sopivuus ajateltuun käyttökohteeseen, energiatehokkuus ja huoltotarve, ohjattavuus sekä säädettävyys ja niihin liittyvät toteutusvaihtoehdot.

Automaatiolla vaivattomuutta, turvaa ja energiatehokkuutta asumiseen

Yhä useampi asukas asennuttaa erilaisia automaatioita säätelemään kodin sähköistyksiä: valaistukseen liiketunnistimia, ajastimia sammuttamaan valoja ja sähkölaitteita halutulla hetkellä sekä lämmityksen säätöä esimerkiksi ulkolämpötilan ja asunnossa oleskeluajan perusteella. Tarjolla on monia etenkin vanhusten ja muistisairaiden elämää helpottavia, turvallisuutta lisääviä hälytyksiä ja muistutuksia jne. Mahdollisuudet asumismukavuuden lisäämiseen ovat moninaiset ja niistä osaavat parhaiten kertoa sähköistysalan ammattilaiset. Heidät löydät Sähkötreffit-palvelusta

Sovi nopeat Sähkötreffit STUL:in sähkömiehen kanssa ja varmista, että kotisi sähköasennukset ja laitteet vastaavat tämän päivän tarpeitasi, sopivat sisustukseen ja ovat turvallisia ja energiatehokkaita.
 
Julkaistu
23.1.2014