Uudistuneet Kontion talomallistot

Suomen ylivoimaisesti suurimpana hirsivalmistajana haluamme täyttää asiakkaidemme nykyiset toiveet ja lisäksi ennakoida niitä asumisen muutoksia, joita tulevaisuus tuo tullessaan. Uudistuneista taloesitteistämme löydät hirsikoteja perinteisestä moderniin, tyylikästä arkkitehtuuria ja toimivia tilaratkaisuja!

Tilaa Kontion esitteitä!

Kontio Laajalahti.Kontio Laajalahti.

Mestari- ja Koti-mallisto

Kontion Mestari-mallisto kerää yhteen suosituimmat hirsitalomallimme. Vuosikymmenten kokemus ja mittava tuotekehitys takaavat, että Mestarimallit ovat huipputuotteita.

Ne ovat näyttävää hirsitaloarkkitehtuuria ja toimivaa asumismukavuutta sekä energiataloudellisuutta, joka täyttää myös nykyiset tiukat energiatehokkuusvaatimukset.

Kontion Koti -mallisto tarjoaa erilaisia hirsitaloja perinteisestä moderniin. Kaikki mallit ovat ekologisia ja energiatehokkaita, suomalaiseen maisemaan - maaseudulle tai taajamaan, kesään ja talveen - soveltuvia rakennuksia arkkitehtuuriltaan ja rakennustekniikaltaan.

Huonetilojen jäsentely on selkeää ja jokainen rakennus muodostaa hyvin toimivan kokonaisuuden. Mallistosta löytyy monia tyylejä, persoonallisuutta ja yksilöllisyyttä sekä myös ylellisyyttä. Korkeat tilaratkaisut, isot ikkunapinnat ja laajat terassit ovat olennainen osa hirsitalon näyttävää arkkitehtuuria.

Tilaa tai lataa Mestari- ja Kotimallisto

Kontio Iso-Kajastus.Kontio Iso-Kajastus.

Nallessa paljon uutuuksia

Kontio Nalle-huvilat ovat muutamassa vuodessa nousseet Suomen suosituimpien huviloiden joukkoon. Nyt uutuutena Nalleista on saatavana myös modernit pulpetti tai parvipulpettivaihtoehdot. Perinteinen, moderni,1-kerroksinen, iso tai pieni parvi ja paljon pohjavaihtoehtoja kokoluokassa 20-50 m2. Nalle-mallistosta löydät satoja vaihtoehtoja!

Tilaa tai lataa Nalle-mallisto

Kontio Nalle 25E.Kontio Nalle 25E.
Kontio Nalle 45D.Kontio Nalle 45D.

Kontion kanssa rakentaminen on helppoa

Kaikkiin talo- ja huvilamelleihimme on nyt saatavana entistäkin laajempi materiaali- ja asennuspaketti. Kysy myyjältäsi myös perustuksista, takasta ja ilmaisesta sisustussuunnittelusta!

Tilaa Kontion esitteitä!
 
Julkaistu
22.1.2014