Hyvän olon koti hirrestä -tutustu myös uutuusmalleihin

Koti jossa sinulla on hyvä olla

Jokaiselle oma koti on se tärkein paikka olla ja elää. Oma turvasatama, jonne on hyvä tulla ja rauhoittua arjen kiireiden keskellä. Honka tarjoaa sinulle kodin, jossa sinulla on levollinen olla.

Usein kun tulee keskustelua hirsirakentamisesta, mielletään hirsirakennukseksi perinteinen ristinurkkainen ja pyöröhirrestä valmistettu lomamökki. Hirsirakennusta ei välttämättä osata ajatella omakotitaloalueelle keskelle kaupunkia. Aika on kuitenkin muuttunut ja nykyaikainen hirsirakentaminen tarjoaa myös moderneja ratkaisuja keskelle kaupunkia. Honkarakenteen kehittämä painumaton hirsi mahdollistaa hirsirakentamisen myös kivitaloalueelle -painumattoman hirren ansiosta seinäpinnat on mahdollista esimerkiksi rapata.

Pääset tutustumaan kohteisiin ja osallistumaan äänestykseen tästä
MamboMambo

Aidot materiaalit

Honka-hirsitalojen pääraaka-aine on mänty, joka hankitaan sertifioiduista suomalaisista metsistä. Suomalainen mänty on hidaskasvuinen, jolloin sen puuaines on kovaa ja laadukasta. Samalla massiivipuulla on luontainen kyky sitoa ilmasta kosteutta ja luovuttaa sitä, toisin sanoen hirsi hengittää, joten sinunkin on hyvä hengittää. Tutkimuksissa on todettu, että mitä enemmän rakennuksessa on massiivihirttä, sen paremmin kosteus pysyy optimaalisella alueella. Hongan hirsiseinissä ei käytetä rakenteen hengittävyyden estävää höyrynsulkumuovia. Honka-kotien rakenneratkaisut on kehitetty yhteistyössä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa ja ne ovat tutkitusti kosteusturvallisia, tiiviitä ja energiatehokkaita.

Honka-hirsitalo on pitkäikäinen sekä kestävä valinta tulevia sukupolvia ajatellen. Kotisi kestää myös aikaa ja muotivirtausten heilahteluja -se miellyttää silmää vielä vuosikymmenienkin päästä.

Uutuusmalleissa jokaiselle jotakin

Pidätkö enemmän minimalistisesta ja modernista funkis-tyylistä, vai onko klassisen kaunis hirsitalo enemmän sinun makuusi? Hongan hirsikodeilla pystyt ilmaisemaan omaa persoonallisuuttasi helposti.

Voit myös osallistua äänestykseen ja antaa omalle suosikille äänesi.

Pääset tutustumaan kohteisiin ja osallistumaan äänestykseen tästä

New England -tyyppinen Lounatuuli

Lounatuuli on muodoltaan klassinen, mutta lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja selkeä arkkitehtuuri tekevät siitä modernin ja kaupunkikelpoisen. Pohjaratkaisultaan Lounatuuli on moderni, tehokas ja valoisa.
Olohuone on avara ja korkea ja siellä on hyvin tilaa viettää aikaa perheen ja ystävien kesken.

Lounatuuli on mahdollista saada myös kaksikerroksisena ratkaisuna. Tässä mallissa makuuhuoneet on sijoitettu toiseen kerrokseen. Mikä olisikaan mukavampaa kauniina kesäaamuna kuin avata ranskalaisen parvekkeen ovi ja nauttia leppeästä kesätuulesta.
LounatuuliLounatuuli

Harmoninen kaupunkikoti

Nimensä mukaisesti Harmonia on harmoninen, selkeä ja helposti muunneltava massiivipuinen koti kaupunkiin.
Seinien ollessa massiivipuuta ei kaupungin melu pääse häiritsemään perheen yhteistä aikaa. Tämän kodin hellässä huomassa on helppo rauhoittua arjen keskellä.

Muunneltavuutensa ansiosta Harmonia mukautuu mieleiseksesi kokonaisuudeksi.
Voit myös tutustua rakentajaperheen arkeen oheisessa blogissa. Viisihenkisen perheen arkea seuratessa pääset näkemään, miten Harmonia rakentuu Jyväskylään.

Lue miten rakentajaperhe on Harmoniaa hakemassa
HarmoniaHarmonia

Moderni funkkistalo

Moderni hirsitalo ei välttämättä muistuta ulkoisesti hirsitaloa. Soul-kodin funktionaalinen arkkitehtuuri sopii minimalistisen tyylin ystävälle.
Honkarakenteen kehittämän painumattoman hirren sekä Honka Fusion -rakenteen ansiosta sinulla on mahdollista saada hirsikoti myös rapattuna ja moderneilla, kevyillä listoituksilla varustettuna.

Soul on upea esimerkki modernista massiivipuutalosta, jonka selkeälinjainen muoto sopii myös kaupunkiin.
SoulSoul

Tunnelmallinen hirsikartano

Siinä missä toinen haaveilee minimalistisesta ja pelkistetystä tyylistä, voi toisen unelmana olla jykevä ja kodikas hirsikartano. Honka Kunnas on upea esimerkki kodista jossa on omaa rauhaa ja tilaa perinteikkään tyylin ystävälle.
Luontoarvoja vaalien kasvatettu mäntymetsä jalostuu tässä komeaksi hirsikodiksi, jolla on sekä kokoa että näköä. Koristeellisilla kuisteilla, pylväillä sekä erkkereillä saadaan taloon ilmeikkyyttä.
KunnasKunnas

Klassisen kaunis

Klassisen ja perinteisen ystävälle on tarjolla Leivo, jossa on rauhallista ja kodikasta tunnelmaa. Kodikas arki on täällä.

Keittiö sijaitsee talon keskellä ruokailutilan ja olohuoneen välissä. Näin ollaan saatu huomattavaa avaruutta. Läpitalon näkymät sekä korotettu ja vino sisäkatto lisäävät tilantuntua.
Halutessasi keittiö sekä ruokailutila vaihtavat helposti paikkaa, mikäli nautit maisemasta mieluumin ruokaa laittaessasi.
LeivoLeivo
 
Julkaistu
27.1.2014