Lisäeristämällä säästöä sähkölaskuun

Lisälämmöneristyksen on todettu saavan aikaan useampien satojen eurojen säästön vuodessa. Lisälämmöneristyksen voi hoitaa heti kuntoon tai osissa - korjaamalla tärkeimmät vuotokohdat ensin.

Lue täältä lisää ulkoseinien lisäeristämisestä

Lämmöneriste seinään, lattiaan ja kattoon

ISOVER KL-33:n pääasiallisia käyttökohteita ovat rakenteet (alapohjat, seinät ja yläpohjat) joissa halutaan mahdollisimman hyvää eristystä tai ohuita rakenteita. Se sopii kaikkiin eristyskohteisiin puu-, teräs- ja betonirakenteissa.

ISOVER KL-33 -levyt asennetaan useimmiten puu- ja teräsrunkojen väliin eikä asennuksessa tarvita kiinnikkeitä. Optimaalisen lämmöneristävyyden varmistamiseksi lämmöneristeen tulee täyttää koko sille varattu tila, joten eristelevyjen mittojen tulee olla pituus- ja leveyssuunnassa noin 5 mm suurempia kuin eristettävä väli. ISOVER KL-33 voidaan asentaa erityisillä kiinnikkeillä myös rakenteeseen, jossa ei ole varsinaisia runkotolppia (esim. tiili- ja betoniseinät).

Kolme hyvää syytä valita uusi ISOVER KL-33
TM-testivoittaja
ISOVER KL-33 on tulosta viime vuosien tehokkaasta tuotekehitystyöstä. Se on villaeristeiden TM-testivoittaja (TM Rakennusmaailma 6/2012) ja nyt se on vielä entistäkin parempi. ISOVER KL-33 -eristeellä on parhaat lämmöneristysarvot kevyissä mineraalivillaeristeissä. Samaan eristävyyteen ei muilla pehmeillä villaeristeillä päästä kuin rakenteen paksuutta lisäämällä. Eristeen lämmönjohtavuus on vain 0,033 W/mK. Sen muita hyviä ominaisuuksia on ilmanläpäisyarvo ja mineraalivilloista paras vetolujuus.
Kehitetty asentajaa ajatellen
ISOVER KL-33 G3 touch on mukava ja jämäkkä käsitellä ja työstää. Tuote pölyää erittäin vähän ja se on miellyttävän tuntuinen työstää vaikka paljain käsin - tämä näkyy myös tuotteen nimessä "touch".
Valmistetaan ja pakataan ympäristön ehdoilla
Eristeen raaka-aineesta on yli 80 % kierrätyslasia ja siinä käytetään uutta luonnonmukaista sideainetta. Pakkauksena käytetään tilaa ja kustannuksia säästäviä puristepakkauksia, joiden ansiosta vuoden aikana ajetaan peräti 3500 täyttä rekkakuormaa vähemmän.

C:\Documents and Settings\Nurmi\Työpöytä\480

Tuulensuojaus on tärkeä osa energiatehokasta eristämistä

Tuulensuojaus kannattaa tehdä kunnolla. ISOVER RKL-31 Facade -tuulensuojaeristeissä yhdistyvät toimivin tuulensuojaus ja huippuluokan lämmöneristävyys. Toimiva ja tehokas runkoeristys mahdollistaa sisätöiden jatkamisen säältä suojassa ja pienentää jo rakennusaikaisia lämmityskustannuksia.

Nopeus
Rakenteiden ulkopuolisen sään- ja tuulensuojauksen sekä rungon lämmöneristyksen voi toteuttaa nopeasti yhdellä tuotteella ja työvaiheella. Pontatut sivut ja teipatut saumat takaavat rakenteen tiiviyden. Ehyt ja suojattu tuulensuojapinta katkaisee haitalliset kylmäsillat, parantaa energiatehokkuutta ja mahdollistaa ohuemmat runko- ja seinärakenteet.
Helppous
RKL-31 Facade -eristeet ovat helppoja käsitellä ja käyttää, leikkaaminen onnistuu pelkällä villaveitsellä. ISOVER-asennustarvikkeet helpottavat työtä entisestään.
Paloturvallisuus
RKL-31 Facade -eristeet on valmistettu palamattomasta mineraalivillasta. Ne on luokiteltu palamattomaksi rakennuseristeeksi paloluokkaan A2-s1,d0.

ISOVER InsulSafe yläpohjaan ja ISOVER RKL-31 Facade seinään. (Klikkaa kuvaa isommaksi.)ISOVER InsulSafe yläpohjaan ja ISOVER RKL-31 Facade seinään. (Klikkaa kuvaa isommaksi.)

ISOVER InsulSafe on markkinoiden ekologisin puhallusvilla

ISOVER InsulSafe on tehokas lämmöneriste, jota suositellaan käytettäväksi yläpohjien eristämiseen sekä uusissa että vanhoissa rakennuksissa. Se täyttää kaikki ontelot, ehkäisee kylmäsiltoja ja laskeutuu tasaisesti. Eristetty on kehitetty yli 30 vuoden ajan. ISOVER InsulSafe kuuluu parhaaseen A1 paloluokkaan ja se on palamatonta.

Eristeen painauma on alle 5 % ja tämä otetaan huomioon asennusvaiheessa ylipaksuutena. Erittäin pienen painuman vuoksi hyvä eristyskyky säilyy koko rakennuksen elinkaaren ajan. Hyvät eristysarvot saavutetaan sekä avoimissa yläpohjissa että kotelopuhalluksessakin. ISOVER InsulSafen pienen kuutiopainon ansiosta talon rakenteisiin kohdistuva kuormitus on hyvin pieni.

ISOVER InsulSafen asentaa aina ammattilainen. ISOVER työskentelee valtakunnallisesti markkinoiden johtavien puhallusvillaurakoitsijoiden kanssa. Puhallusvillaurakoitsijat ovat saaneet InsulSafe-koulutuksen, mikä varmistaa lopputuloksen laadun ja luotettavuuden.


Katso Jäsentukun edullinen ISOVER InsulSafe-puhallusvillatarjous
Tule tutustumaan lisäeristämiseen ISOVERin osastolle 5A.
 
Julkaistu
20.1.2014