ISOVER InsulSafe-puhallusvillaa puhallettuna huippuhintaan!

Miksi yläpohjan lisälämmöneristys kannattaa?

Kuten tiedetään, lämmin ilma nousee ylöspäin, jolloin lämpövuoto huonosti eristetyn katon kautta on ilmiselvä. Sitä kautta saattaa poistua viidesosa kodin lämmöstä. Miksi siis lämmittää katolla istuvien harakoiden jalkoja?

Yläpohjan lisälämmöneristys on helppo tapa lisätä kodin energiatehokkuutta ja samalla katsastaa yläpohjan tila, sillä lisälämmöneristettä laitettaessa katolla on kuitenkin käytävä, jotta tietää vanhan eristeen paksuuden, tilan ja materiaalin. Kun katolle kiipeää, on hyvä myös katsoa, ovatko lvi-putket kondenssieristettyjä.

Jos katosta löytyy höyrynsulussa tai läpivienneissä vuotoja, ne on paikattava. Huonokuntoinen lämmöneriste on parempi poistaa - seasta voi löytyä hiirenpesiä. Purueristeen päällekin paloeristeeksi laitettu hiekka on parempi poistaa ennen lisälämmöneristystä sekä sekaeriste (muha).

Helppo ja tehokas lämmöneriste

ISOVER InsulSafe on tehokas lämmöneriste, jota suositellaan käytettäväksi yläpohjien eristämiseen sekä uusissa että vanhoissa rakennuksissa. Se täyttää kaikki ontelot, ehkäisee kylmäsiltoja ja laskeutuu tasaisesti.

ISOVER PUHALLUSVILLA on lämmöneristyslevyjen leikkauksessa ylijäävistä paloista valmistettua eristettä tai puhallusvillaksi valmistettua ns. valkovillaa, jota käytetään yläpohjien eristämiseen vaakarakenteissa. Kotimaisen ISOVER InsulSafe puhallusvillan raaka-aineesta yli 85% on kierrätyslasia.

ISOVER työskentelee yhdessä markkinoiden johtavien puhallusvillaurakoitsijoiden kanssa, ja urakoitsijoiden verkosto kattaa koko maan. Puhallusvillaurakoitsijat ovat saaneet InsulSafe-koulutuksen, joten eristystyön lopputulos on turvallinen ja luotettava.

ISOVER InsulSafe on 
markkinoiden ekologisin puhallusvillaISOVER InsulSafe on markkinoiden ekologisin puhallusvilla

ISOVER InsulSafe kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1 eli se on palamatonta. Paras paloluokka saavutetaan ilman lisättyjä myrkyllisiä palonestoaineita.

Esimerkkejä energiansäästöstä InsulSafella tehdyllä lisäeristyksellä:

Esimerkkejä energiansäästöstä InsulSafella tehdyllä lisäeristyksellä. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.Esimerkkejä energiansäästöstä InsulSafella tehdyllä lisäeristyksellä. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Katso ISOVER InsulSafe-puhallusvillan asennusvideo:

ISOVER Tuulenohjain

ISOVER TUULENOHJAIN on tarkoitettu talojen yläpohjan räystäsalueelle asennettavan puhallusvillan liikkumisen estämiseksi. Tuulenohjain ohjaa tehokkaasti ilmavirtaukset yläpaarteen suuntaan. Tällöin lämmöneristeen eristyskyky paranee, koska tuuletusilma ei pääse jäähdyttämään lämmöneristeen yläpintaa.

Viistoon katteen suuntaisesti asennettu tuulenohjain estää myös tehokkaasti tuiskulumen pääsyä eristeisiin. ISOVER TUULENOHJAIN soveltuu sekä k 900 että k 1200 kattotuolijaolle.

Lue täältä lisää tuulenohjaimesta

ISOVER TuulenohjainISOVER Tuulenohjain

 
Julkaistu
20.1.2014