• Etusivu
  • Talo

ISOVER InsulSafe-puhallusvillaa puhallettuna huippuhintaan!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Julkaistu 15.01.2014
20141_37547.jpg

ISOVER InsulSafe on markkinoiden ekologisin puhallusvilla

Miksi yläpohjan lisälämmöneristys kannattaa?

Kuten tiedetään, lämmin ilma nousee ylöspäin, jolloin lämpövuoto huonosti eristetyn katon kautta on ilmiselvä. Sitä kautta saattaa poistua viidesosa kodin lämmöstä. Miksi siis lämmittää katolla istuvien harakoiden jalkoja?

Yläpohjan lisälämmöneristys on helppo tapa lisätä kodin energiatehokkuutta ja samalla katsastaa yläpohjan tila, sillä lisälämmöneristettä laitettaessa katolla on kuitenkin käytävä, jotta tietää vanhan eristeen paksuuden, tilan ja materiaalin. Kun katolle kiipeää, on hyvä myös katsoa, ovatko lvi-putket kondenssieristettyjä.

Jos katosta löytyy höyrynsulussa tai läpivienneissä vuotoja, ne on paikattava. Huonokuntoinen lämmöneriste on parempi poistaa - seasta voi löytyä hiirenpesiä. Purueristeen päällekin paloeristeeksi laitettu hiekka on parempi poistaa ennen lisälämmöneristystä sekä sekaeriste (muha).

Helppo ja tehokas lämmöneriste

ISOVER InsulSafe on tehokas lämmöneriste, jota suositellaan käytettäväksi yläpohjien eristämiseen sekä uusissa että vanhoissa rakennuksissa. Se täyttää kaikki ontelot, ehkäisee kylmäsiltoja ja laskeutuu tasaisesti.

ISOVER PUHALLUSVILLA on lämmöneristyslevyjen leikkauksessa ylijäävistä paloista valmistettua eristettä tai puhallusvillaksi valmistettua ns. valkovillaa, jota käytetään yläpohjien eristämiseen vaakarakenteissa. Kotimaisen ISOVER InsulSafe puhallusvillan raaka-aineesta yli 85% on kierrätyslasia.

ISOVER työskentelee yhdessä markkinoiden johtavien puhallusvillaurakoitsijoiden kanssa, ja urakoitsijoiden verkosto kattaa koko maan. Puhallusvillaurakoitsijat ovat saaneet InsulSafe-koulutuksen, joten eristystyön lopputulos on turvallinen ja luotettava.

ISOVER InsulSafe kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1 eli se on palamatonta. Paras paloluokka saavutetaan ilman lisättyjä myrkyllisiä palonestoaineita.

Esimerkkejä energiansäästöstä InsulSafella tehdyllä lisäeristyksellä:

Esimerkkejä energiansäästöstä InsulSafella tehdyllä lisäeristyksellä. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.
Esimerkkejä energiansäästöstä InsulSafella tehdyllä lisäeristyksellä. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Katso ISOVER InsulSafe-puhallusvillan asennusvideo:

ISOVER Tuulenohjain

ISOVER TUULENOHJAIN on tarkoitettu talojen yläpohjan räystäsalueelle asennettavan puhallusvillan liikkumisen estämiseksi. Tuulenohjain ohjaa tehokkaasti ilmavirtaukset yläpaarteen suuntaan. Tällöin lämmöneristeen eristyskyky paranee, koska tuuletusilma ei pääse jäähdyttämään lämmöneristeen yläpintaa.

Viistoon katteen suuntaisesti asennettu tuulenohjain estää myös tehokkaasti tuiskulumen pääsyä eristeisiin. ISOVER TUULENOHJAIN soveltuu sekä k 900 että k 1200 kattotuolijaolle.

Lue täältä lisää tuulenohjaimesta

ISOVER Tuulenohjain
ISOVER Tuulenohjain
Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Jääpuikkoja omakotitalon räystäällä
Miksi jääpuikkoja roikkuu räystäällä?
Nuo kauniit ja kimaltavat luontoäidin luomukset, jääpuikot, voivat kertoa terävällä kielellään yläpohjan eristeongelmasta. Jääpuikot voivat olla merkki eristeiden riittämättömyydestä tai jostain rakennusfysikaalisesta ongelmasta. Olemattomat tuuletusraot eivät päästä kattoa tuulettumaan kunnolla, jolloin kosteus voi tiivistyä katon alapintaan. Yläpohjan vuosikymmenet palvelleet eristeet eivät enää vastaa nykynormeja, jolloin lämpö karkaa harakoille. Oikein suunniteltu rakenne pitää lämmön sisällä ja kosteuden poissa rakenteista.Antaa harakoiden hytistä katonharjalla.
201211_33043.jpg
Nollaenergiatalo Villa ISOVER - esittely
Tässä esitellään Villa ISOVER, kuten se toteutetaan Hyvinkään Asuntomessuille."Tavoitteena on ollut luoda rakennus, joka on ennen kaikkea tilallisesti mielenkiintoinen, ympäristön huomioiva, asuttava ja tarpeen mukaan joustava koti perheelle, ja joka on toteutettavissa nollaenergiaperiaatteiden mukaan."Tutustu Villa ISOVERin suunnitelmiin ja rakennusvaiheisiin
20131_33265.jpg
Huippuluokan ISOVER-eristeet
Lämmöneristämisen ja ilmanvaihdon oikeanlainen toteuttaminen on eräs keskeisimmistä tekijöistä rakennuksen asumisviihtyvyyden kannalta. Tehokkaaseen lämmöneristämiseen sijoitetut eurot palautuvat pienentyneinä lämmityskuluina muutamassa vuodessa. Rakenteet tulee suunnitella ja toteuttaa siten, että lämmöneriste pysyy kuivana eikä sen läpi kulje hallitsemattomia ilmavirtauksia.
20186_53698.jpg
Uusi ilmalämmitys vanhan tilalle
Vallox Aito Kotilämpö voidaan asentaa 1970-1980 -luvuilla valmistetun alkuperäisen Valmet Kotilämpö -ilmalämmityskoneen tilalle ilman suuria kanaviston muutostöitä.Myös uuden ilmalämmityskoneen kiertoilmakanava sijaitsee laitteen etureunassa ja ilmanjakolaatikon liitäntä on samankokoinen kuin vanhassa Valmetissa. Vesipatterin putkiliitännät voidaan kytkeä joko laitteen oikealta tai vasemmalta sivulta. Koneen voi liittää kaikkiin lämmitysjärjestelmiin.Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta
20212_68483.jpg
Uuden sukupolven tehokaat akkukoneet
Akkuporakoneet ovat suosituimpia ja eniten käytettyjä sähkötyökaluja rakentajien ja remontoijien keskuudessa. Ne ovat usein välttämättömiä erilaisissa tee-se-itse projekteissa ja ehdottomasti kodin käytetyimpiä sähkötyökaluja. Akkuporakoneen toimivuudella on siten suuri merkitys työn sujumiseen. Tehokkaalla ja pitkäkestoisella akulla sekä hyvällä ergonomialla asennus on helppoa ja nopeaa.
2222_806591433_201342313835.jpg
5. Ilmanvaihtoremontti rivitaloasunnossa
Ilmanvaihdon toimivuus on tärkeä asia. Vanhoissa taloyhtiössä sitä joko ei ole tai ratkaisuna on siihen aikaan hyväksi todettu yhteispoisto - korvausilmaa asuntoihin ei ole hallitusti tullut.Ilmanvaihtoremontti mielletään isotöiseksi - parhaassa tapauksessa remontti on ohi vajaassa viikossa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton