Haaveissa hirsitalo? Honka-koti tarjoaa uusia ratkaisuja

Yhä useampi suomalainen haaveilee omakotitalosta. Välttämättä kivitalo tai perinteinen puurunkoinen ratkaisu eivät tunnu omilta. Moderni hirsirakentaminen tarjoaakin lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitella yksilöllisiä ja juuri omiin tarpeisiin kohdennettuja ratkaisuja, leikkiä persoonallisilla yksityiskohdilla ja eri materiaalien yhdistämisellä. Aikaa ja muotivirtausten heilahteluja kestävä Honka miellyttää silmää vielä vuosikymmenienkin päästä.

Tutustu Honka omakotimallistoon tästä

Jätä yhteydenottopyyntö!

Valoa ja selkeitä linjoja

Moderni arkkitehtuuri mielletään usein suuriksi ikkunapinta-aloiksi, minimalistisiksi linjoiksi ja pelkistetyksi tyyliksi, jotka ovat parhaimmillaan oman rauhan ja esteettömät näkymät omaavilla tonteilla. Nykypäivänä myös hirsirakentaminen voi olla tätä kaikkea. Moderni hirsirakentaminen ei kuitenkaan rajoitu vain suurille ja avarille tonteille, vaan hirsitalo soveltuu myös tiiviiseen rakentamiseen ja kaupunkimiljööseen.

Honkarakenne ei ole mallistossaan unohtanut myöskään perinteisestä tyylistä pitävää. Modernilla rakennustekniikalla toteutetut perinteiset hirsitalot omaavat lämminhenkisen tunnelman ja sopivat täydellisesti suomalaiseen luontoon. Perinteistä puutalorakentamista kunnioittavien hirsitalojen julkisivuja koristavat ja hallitsevat ristikkoikkunat ja eri tasoissa polveilevat katot. Myös romanttiset tornit ja erilaiset puuleikkaukset onnistuvat, mikäli sellaiset unelmien kodissa halutaan olevan.

Tunnelma on kotoinen ja valoisa.Tunnelma on kotoinen ja valoisa.

Persoonallisuus esille

Hongan Omakoti-mallisto tarjoaa moderneja sekä perinteisiä vaihtoehtoja niin kaupungille kuin maallekin. Vaikka lähtökohtana olisikin perinteinen hirsirakennus, voidaan siihen toteuttaa yksilöllisimmätkin toiveet. Myös täysin uniikin ratkaisun toteutus alusta loppuun on eräs ratkaisu. Suunnittelun lähtökohtana on Sinä ja perheesi.

Honkarakenteen kehittämä painumaton hirsirunko avaa uusia mahdollisuuksia hirsitalon suunnitteluun, rakentamiseen sekä ylläpitoon. Painumattomuuden ansiosta voidaan puu, kivi, teräs ja lasi yhdistää keskenään ja tehdä liittymäkohdat materiaalien välillä kevyesti niukoilla ja kapeilla listoilla ilman perinteisen hirsitekniikan vaatimia kotelointeja ja painuntavaroja.

Upea ja moderni arkkitehtuuri on siis saavutettavissa myös hirsitaloon. Honka Fusion™ on ainutlaatuinen massiivipuu-koti, jonka ulkopinta on mahdollista saada vaikka rapattuna. Kivipinta mahdollistaa massiivipuukodin rakentamisen kaupunkien kivitaloalueille. Enää ei tarvitse valita puun ja kiven välillä –Honka Fusionin ™ ansiosta saat molemmat.

 

Yhdessäolosta on mukava nauttia Lounatuulen avarissa ja valoisissa tiloissa.Yhdessäolosta on mukava nauttia Lounatuulen avarissa ja valoisissa tiloissa.

Terveellinen ja ekologinen hirsitalo

Kokemusperäisesti tiedetään että ihminen voi hyvin asuessaan talossa jossa on käytetty paljon puuta. Tutkimuksista saatujen tulosten mukaan massiivipuu tasapainottaa asunnon sisäilman kosteusolosuhteita ja turvaa perheellesi terveyden kannalta parhaan mahdollisen kodin. Honka Fusion ™ -koti tarjoaa mahdollisuuden suunnitella kotisi siten, että massiivipuurunko on ulkopintamateriaalina siellä, missä sitä ei funktionaalisesti tarvita sisällä. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi märkätilat. Makuuhuoneissa sekä oleskelutiloissa voidaan massiivipuurunko pitää näkyvänä pintana ja nauttia näin massiivipuun hyvinvointia edistävistä ominaisuuksista.
Koti on paikka jossa on hyvä olla ja elää.Koti on paikka jossa on hyvä olla ja elää.
Laadukkaan sisäilman sekä uuden seinäratkaisun tarjoamat modernit sisustusmahdollisuudet antavat mahdollisuuden luoda rikkaita tilaelämyksiä ja rajattomia mahdollisuuksia persoonalliseen sisustukseen. Matalaenergiakoti, Honka Fusion ™, luokitellaan energiatodistuksella ylimpiin energialuokkiin, joten tilojen lämmitysenergiassa on mahdollista säästää lämmitysenergiaa jopa yli 30 % suhteessa energiamääräysten asettamaan tasoon.

Saman katon alta monta palvelua

Honka tarjoaa laajan osaamisen ja kokemuksen käyttöösi. Käytössäsi on suunnittelupaketin lisäksi rakentamispalvelu sekä laajennuspalvelu. Rakentamispalvelu on huoleton ja luotettava tapa rakennuttaa oma hirsitalo. Palvelu sisältääkin monia etuja, jotka eivät ole alalla tavallisia –tästä esimerkkinä asentajien tarvitsemat rakennustelineet sekä nostokalusto jotka kuuluvat hintaan eivätkä aiheuta lisäkustannuksia. Pystytyspalvelussa on kolme erilaista palvelupakettia S, M ja L, joista M- ja L-palvelupaketit sisältävän yhden vuosihuoltokäynnin.
 

Harmoninen kaupunkikoti -HarmoniaHarmoninen kaupunkikoti -Harmonia
Merihenkinen LounatuuliMerihenkinen Lounatuuli
Moderni funkkistalo SoulModerni funkkistalo Soul
Klassista ja kaunista -LeivoKlassista ja kaunista -Leivo

Hongan vinkit unelmakodin suunnitteluun:

  • Tuo rohkeasti esiin omat kokemuksesi. Ratkaisut, jotka ovat helpottaneet elämääsi ja jotka olet kokenut hyviksi, kannattaa tuoda myös uuteen kotiin.
  • Kerää kuvia ja ideoita itseäsi innostavista ratkaisuista ajatustesi tueksi.
  • Pohdi tilatarpeesi nyt ja tulevaisuudessa. Hyvin suunniteltu koti mukautuu muuttuviin tarpeisiin.
  • Suunnittele tilat todellisen tarpeen mukaan. Ruokailutilaa ei välttämättä kannata mitoittaa kerran vuodessa pidettävien juhlien mukaan.
  • Ota rennosti ja luota itseesi sekä omiin ajatuksiisi. Asiantuntevan suunnittelijan avulla luot itsellesi ja perheellesi unelmakodin!

 
Julkaistu
3.2.2014