Lämpöä kotiin! Tulikivi viikonloppunäyttely -esillä suosituimmat takat ja uutuuskiukaat

Kotona kuuluu olla lämmintä ja kotoisaa. Tulikiven takka ottaa kaiken lämmön talteen ja luovuttaa sitä hiljalleen ja pehmeästi säteillen ympäristöönsä. Sulje kylmä maailma ulos ja tutustu Tulikiven suosittuihin takkoihin ja takkauutuuksiin, kiukaita unohtamatta.

Tulikivi järjestää viikonloppunäyttelyn la 18.1. klo 10-15 ja su 19.1. klo 12-15.
Talviedut ovat nyt viikonloppuna parhaimmillaan.

Valitse takkamalleista oma suosikkisi.

Valitse takkamalleista oma suosikkisi.
Takka toimii mm. ilmalämpöpumpun rinnalla leikaten kulutushuippuja. Saat selvää säästöä sähkölaskussa sekä lisäksi lämmintä tunnelmaa luukun täydeltä. Olipa valintasi moderni tai perinteinen tulisija, laajasta mallistosta on helppo löytää kotiisi sopiva takka.

Tulikiven mallistoon kuuluvat perinteiset vuolukiviuunit ja valkoiset vuolukivitakat uusilla pintavaihtoehdoilla sekä hierto-, kaakeli-, luonnonkivi- ja puristekivipintaiset keraamiset uunit.
Nyt rapatut ja hiertopintaiset takat on mahdollista saada ilman asennusta. Jos sinulla on remonttikokemusta, pieni, hierto- tai slammattupintainen takka on edullisin hankia ilman asennusta. Kysy oma lämmittävä takkatarjous lähimmästä Tulikivi-studiosta. Ehdit säästää vielä tämän talven lämmityskuluissa.

Uutuuskiukaat esittelyssä

Tulikivi on tuonyt yllättäviä pintamateriaaleja, innovatiivista muotoilua ja uusinta tekniikkaa myös sähkökiukaisiin. Tulikiven kiukaissa yhdistyvät suomalainen saunaperinne, huipputekniikka ja kauneus. Tulikiven Nuoska-kiuas on valittu Muoto2013-gaalassa vuoden sisustustuotteeksi.

Tutustu uutuuskiukaisiin näyttelyssä.Tutustu uutuuskiukaisiin näyttelyssä.

Hyvä palvelu. Helppo valinta

Tutustu Tulikiven vaivattomaan kokonaispalveluun. Palvelumme sisältää uunin, hormin, perustukset ja tarvittaessa vanhan uunin purun. Käytä hyväksesi kotitalousvähennys.

Tule takkapäiville lähimmälle Tulikivi-studiolle.

Huomioi poikkeusaikataulu. Viikonloppunäyttely vain lauantaina Oulussa ja Kuusankoskella. Kuopiossa takkapäivät to-pe klo 9-17, la-su suljettu. Oulussa pe klo 10-18, la 10-15, su suljettu.


 
Julkaistu
13.1.2014