Keittiöuutuudet 2014

Oletko tyytyväinen keittiösi toimintoihin? Nyt oikea aika panostaa omaan viihtyvyyteesi ja uusia keittiö! Vaalean eri sävyt näyttäytyvät keittiössä kauttalinjan. Harmaa on uusi valkoinen, mutta harmaaseen yhdistellään innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti eri tyylejä, materiaaleja ja värejä. Myös tummemmat sävyt ja puu ovat hyvin edustettuja tämän hetken värimaailmassa. Tässä on katsaus Keittiömaailman vuoden 2014 mallistouutuuksista!

Katso keittiöideoita!

A la Carte -malliston Cemento/CementoX, vaalea betoni mikrolaminaattiovi ja vaalea betoni mikrolaminaattiovi profiilivetimellä.A la Carte -malliston Cemento/CementoX, vaalea betoni mikrolaminaattiovi ja vaalea betoni mikrolaminaattiovi profiilivetimellä.
A la Carte -malliston Alone, valkoinen laminaatti/lv lakattu tammilista sisälistaovi ja musta tammilista sisälistaovi.A la Carte -malliston Alone, valkoinen laminaatti/lv lakattu tammilista sisälistaovi ja musta tammilista sisälistaovi.

Arkeen luksusta

Suomalainen maku on aika minimalistinen. Tähän sopii mainiosti valtatrendinä näkyvä ilmeettömyys ja vedikkeettömyys. Seinäkaapin profiilireuna ja pomppusalvat mahdollistavat hyvinkin ilmeettömän keittiön. Sähköiset oven nostimet ja pöytäkaappien sähköiset laatikon avaajat tuovat sekä käytännöllisyyttä että luksusta keittiön jokapäiväisiin toimintoihin.

Erilaisilla mekanismikaapeilla saadaan hankaliinkin piilonurkkiin runsaasti lisää säilytystilaa. Laatikostoissa olevat hidastimet vetävät laatikostot kiinni äänettömästi. Nykyajan jätelajitteluun on lukuisia sopivia ratkaisuja. Valaistuksen tärkeyttä keittiön ulkonäköön ja toimivuuteen ei myöskään tule unohtaa. Lisäksi nykyaikainen valaistus uusine led-ratkaisuineen säästää myös energiaa.

A la Carte -malliston Graffio, grafiitinharmaa mikrolaminaattiovi.A la Carte -malliston Graffio, grafiitinharmaa mikrolaminaattiovi.
A la Carte -malliston Alone ja Moderato, harmaa/tammi lv lakattu tammilista sisälistaovi ja luonnonvärinen tammiviiluovi.A la Carte -malliston Alone ja Moderato, harmaa/tammi lv lakattu tammilista sisälistaovi ja luonnonvärinen tammiviiluovi.

Lupa fiilistellä

Remontti on aina fiilisasia. Se kuohuttaa tunteita ja palkitsee aina tekijänsä. Kukapa omaankaan sydämeensä tahtoisi säröjä – joten kodin sydämen on oltava täydellinen. Voimme ylpeänä todeta, että Keittiömaailmassa on ylivoimainen palvelukonsepti; olemme eittämättä suurin keittiöiden monimerkkimyymälä. Meiltä saat suositut keittiömerkit; A la Carte-, Parma- ja Petra, saman katon alta.

Meiltä löydät ideoita ja inspiraatiota omaan keittiöremonttiisi tai rakenteilla olevan omakotitalon keittiön valintaan. Nimestään huolimatta Keittiömaailma ei ole pelkkä keittiöiden designmyymälä.

Meillä on lupa fiilistellä, tutkailla ja hipelöidä. Asiantuntijan apu on aina käden ulottuvilla. Näppituntumalla saat parhaan kosketuksen uusimpiin innovaatioihin ja trendeihin, joten kurvaa lähimpään Keittiömaailmaan ja tutustu laajaan valikoimaan.

A la Carte -malliston Neve, vedikkeetön, valkoinen maalattu.A la Carte -malliston Neve, vedikkeetön, valkoinen maalattu.

VUODEN 2014 MALLISTO on nyt täällä!

Tervetuloa 100 keittiöideaa -tapahtumaan Keittiömaailman myymälöihin 11.-12.1.2014 tutustumaan vuoden 2014 mallistoomme! Katso lähimmän paikkakuntasi aukioloajat ja tapahtumatiedot myymäläkohtaisilta sivuilta. Lisätiedot päivittyvät lähempänä ajankohtaa.
 
Julkaistu
3.1.2014