Kurasyöppö mukaan jo suunnitteluvaiheessa

Kurasyöpön paikka on sisäänkäynnin läheisyydessä

Kurasyöpön paras paikka on eteisessä, erillisessä kuraeteisessä tai kodinhoitohuoneessa, lähellä ulko-ovea. Tällöin saat kuraiset saappaat, karvaiset tassut tai muut liat pestyä pois heti ulko-oven läheisyydessä. Kurat valuvat veden mukana altaan sakkakoriin, joka estää viemäriä tukkeutumasta. Kurasyöppöjä voi olla useampikin - joka sisäänkäynnin yhteydessä.

Käytännölliset ja arkeensa helpotusta etsivät kodin asukkaat panostavat mm. siivouksen vaivattomuuteen. Jotta ylimääräinen kura ja hiekka ei ajaudu likaisissa tassuissa, kengissä, leikki- tai harrastuvälineissä sisälle, arjen helpottajaksi on kehitetty kurasyöppö.

Kurasyöpön tuleva paikka on hyvä katsoa jo piirustuksista suunnitteluvaiheessa, sillä kurasyöppö tarvitsee vesi- ja viemäriliitännän. Suihku tarvitaan lian irrottamiseen tassuista ja likaisista jaloista. Viemäriliitäntä tarvitaan lian kuljettamiseen viemäriin.

Tilaa verkkokaupasta

kurasyoppobanneri

Myös kodinhoitohuoneeseen

Kurasyöpölle löytyy käyttöä myös kodinhoitohuoneessa, johon on kulku suoraa pihalta – tai terassilla, jolloin saat kuraiset saappaat tai karvaiset tassut puhtaaksi jo ulkona. Kurat valuvat veden mukana altaan sakkakoriin, joka estää viemäriä tukkeutumasta. Kurasyöppöjä voi olla useampikin - joka sisäänkäynnin yhteydessä.
 

Kurasyöpön voi asentaa myös nurkkaan.Kurasyöpön voi asentaa myös nurkkaan.

Myös remonttiin!

Remontin yhteydessä kura-altaan voi sijoittaa esim. kylmään kuistiin. Silloin kuistiin tehdään kuivakaivo liittäen se esim. sadevesikaivoon.

Kodin kurapisteelle ja Kurasyöpölle parhaat tilat

 

  • eteinen
  • erillinen kuraeteinen
  • kodinhoitohuone
  • autotalli tai varasto


Valintaa tehtäessä on hyvä muistaa, että käsisuihku ja lattiakaivo liittyvät olennaisesti Kurasyöpön toimintaan.
Suunnittele siis ajoissa Kurasyöpön paikka ja huolehdi, että kurapisteen tarve on huomioitu viimeistään LVI-suunnittelun yhteydessä, sillä asennus tehdään lattiavalun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö kurasyöpöstä


 
Julkaistu
31.7.2019