Kodin kosteisiin tiloihin LED-valaistus

Sauna LED Set - valoa ja tunnelmaa

Sauna LED Set on suunniteltu saunojen ja pesuhuoneiden yleis- ja korostusvalaistukseen. . Voit asentaa valaisinsarjan saunan tai pesuhuoneen kattoon tai vaikkapa lauteiden reunan alle luomaan upeita valokuvioitaan! Saunan kattoon valaisinsarja ei sovellu.
Vinkki: Valon muodostamaa kuviota seinällä voi muuttaa kapeammaksi suuntaamalla valoa seinään päin ja päin vastoin; kokeile ennen asennusta miltä valo näyttää eri kohtiin sijoitettuna.

EUS6SET: 6x1W-sarja, IP44, ottoteho 5W, valaisimen valovirta 6x35 lm
EUSL3: 3x1W-jatkosarja, IP44, ottoteho 2W, valaisimen valovirta 3x35 lm

Ps. Tyylikkäällä valaisinsarjalla luot tunnelmaa ja korostat kotisi yksityiskohtia myös talon muissa sisä- ja ulkotiloissa. Kaunis vaihtoehto vaikkapa terassin yleisvalaistukseen!

Eulin laadukas valaisinvalikoima on tilattavissa edullisesti myös Rakentaja.fi:n verkkokaupasta!
 

Kosteisiin tiloihin useita eri malleja!

Kodin kosteisiin tiloihin sopivia LED-valaisimia löytyy Eulin laajasta valikoimasta useita eri malleja. 

Mallistosta löytyy tehokkaat jopa 740 luumenin himmennettävät, IP44 valaisimet, jotka sopivat kylpyhuoneiden, olohuoneiden ja keittiöiden valaisimiksi. Tehokkaiden valaisimien häikäisy on minimoitu  sisäänvedetyllä LED-moduulilla. Saunomisen tai kylvyn ajaksi Interno-alasvalot LED-paneelit voi himmentää rauhallisen miellyttävälle valaistustasolle. Siivouksen tai muun pesuhuoneessa tehtävän työn aikana LED -alasvalot toimivat puolestaan tehokkaina yleisvalaisimina. Interno alasvalot sopivat hyvin myös halogeenin korvaajiksi saneerauskohteissa!


Tutustu Interno -alasvaloihin

Uudistuneen Interno-sarjan alasvaloja on saatavissa sekä 3000K ja 4000K värilämpötilalla. Pyöreälle valaisimelle on vaihtoehtona tyylikäs neliönmallinen valaisin.Uudistuneen Interno-sarjan alasvaloja on saatavissa sekä 3000K ja 4000K värilämpötilalla. Pyöreälle valaisimelle on vaihtoehtona tyylikäs neliönmallinen valaisin.

Turvallinen IP44 Primo LED kylpyhuonevalaisin

Primo sarjan valaisimet ovat uudistuneet! Loisteputkien sijaan Primoissa on kiinteä LED-moduuli. Vanhaan verrattuna LED-valaisimen valovirta on suurempi, virrankulutus pienempi ja eikä elohopeaa sisältäviä loisteputkia tarvitse vaihtaa. Eli enemmän valoa ympäristöystävällisesti!

Primo IP44 sarjaa kuuluvat EU14218LED kahdella pistorasialla, EU14118LED kytkimellä, EU14018LED ilman kytkintä, EU14229VLED vikavirtasuojalla ja pistorasialla sekä moduulimittainen 600mm pitkä EU143L600 peilivalaisin yhdellä pistorasialla.

 

Tutustu Primo LED IP44 valaisimiin


Sauna LED set sopii niin kattoon, seiniin kuin rakenteisiinkin - sisä- ja ulkotiloihin!Sauna LED set sopii niin kattoon, seiniin kuin rakenteisiinkin - sisä- ja ulkotiloihin!
 
Julkaistu
13.4.2017