• Etusivu
  • Talo

Suojaa sateelta ja lumelta kulkuvälineet, lelut, työkalut

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 28.11.2013
201312_37235.jpg

Asentajaystävällinen Fastlock Uni on laadukkaasta polykarbonaatista valmistettu valokate. Se soveltuu niin kotiterassien ja autokatosten kuin myös erilaisten liikerakennuskohteiden näyttävään kattamiseen.

Kaikilla pihoilla ei ole varastoa tai autotallia/-katosta, jolloin osa omaisuudesta on taivasalla. Talviaamuina ei ehtisi puhdistaa autoa lumesta ja jäästä, polkupyörä kärsii sateesta. Kate helpottaisi asiaa. Fastlock Uni -valokatteella nämä ongelmat saadaan ratkaistua. Kate suojaa ja voidaan kiinnittää talon seinään tai jatkeeksi katon lappeelle. Koska Fastlock Uni on kevyt ja helposti taivuteltava valokate, se taipuu nöyrästi myös kaareviin muotoihin. Näin sitä voidaan käyttää mitä erilaisimpiin kohteisiin.

Tiivistetty tietopaketti Fastlock Uni -valokatteesta

Kiinnitys ilman läpireikiä

Fastlock Uni -valokate koostuu 20 cm leveistä paneeleista, joiden reunoissa on putkisaumat. Levyt kiinnitetään painamalla putkisaumat kiinni toisiinsa. Uniikin kiinnitysratkaisun ansiosta levyyn ei tule lainkaan vuotokohtia aiheuttavia läpireikiä ja saumat ovat tiiviit. Fastlock Uni -valokatteen asentaminen on helppoa ja turvallista: kiinnitys voidaan tehdä katteen alapuolelta eikä rakentajan tarvitse kiivetä katteen päälle. Varastopituuksien lisäksi katetta saa tarvittaessa myös määrämittaiseksi leikattuna, mutta katetta on helppo lyhentää itsekin esimerkiksi pienihampaisella sahalla. Runsaiden värimahdollisuuksien ja monipuolisuutensa ansiosta Fastlock Uni soveltuu lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin.

Valokateasennus tv-esityksenä

Valokatetta eri väreissä

Fastlock Uni -valokatetta on saatavana kirkkaana, valkoisena tai sävytettynä. Kirkkaalla valokatteella on suuri valonläpäisykyky ja se päästää luonnonvalon läpi sellaisenaan. Valkoinen valokate puolestaan antaa pehmeän miellyttävän valon. Uusimpana sävynä Fastlock-tuoteperheessä on saatavana pronssi.

201312_37237.jpg
201312_37238.jpg

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
202011_60051.jpg
Nyt on syyshuollon aika! Muista myös kesämökki
Katto pitää kodin kuivana, suojaa rakenteet kosteudelta ja on yksi talon julkisivuista. Syksyn sateet ovat olleet rankkoja ja yleensä niiden aikaan huomataankin, jos katolla kaikki ei ole kunnossa. Säännöllisellä huollolla katto pysyy kunnossa pidempään. Katolla kannattaakin käydä kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin. Erityisen tärkeää on varmistaa katon kunto ennen lumen tuloa. Lue BMI:n vinkit katon kausihuoltoon!
20089_13159.jpg
Vihreä Sormenjälki -kampanja haastaa suomalaiset säästämään energiaa
Energianeuvoja.fi -palvelussa annettavat Energialupaukset liikuttavat kampanjan Energiakaksikkoa koko Suomen halki kohti Helsinkiä.Helsingin Energian, Motivan ja WWF Suomen Vihreä Sormenjälki -kampanja käynnistyy ensi lauantaina Kilpisjärvellä, mistä Vihreä Sormenjälki -tiimin kapteeni kirjailija Mika Wickström ja pituushyppääjä Tommi Evilä lähtevät polkemaan nojapyörillään kohti Rovaniemeä. Sinne kuitenkin saavutaan vain siinä tapauksessa, että suomalaiset innostuvat antamaan tarpeeksi Energialupauksia nettiosoitteessa www.energianeuvoja.fi.Rovaniemeltä matka jatkuu kohti Helsinkiä ja Wickström saa kaverikseen yhä uusia polkijoita, joiden joukossa ovat mm. näyttelijä Samuli Vauramo, pyöräilijä Mira Kasslin, ohjaaja Aku Louhimies, näyttelijä-juontaja Karoliina Blackburn, imitaattori Jarkko Tamminen ja Suomen luotettavimman miehen mainetta edelleen kantava ex-uutisankkuri Arvi Lind.– Tässä mitataan nyt tosi konkreettisella tavalla suomalaisten halua tehdä jotain ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Jos Energialupauksia ei ala tulla niin mehän jäädään kököttämään tien poskeen, naurahtavat Wickström ja Evilä.
202011_67557.jpg
Jätevesijärjestelmä harmaille jätevesille - hyödynnä kampanjaetu!
Vestelli 10 vuotta - juhli kanssamme!Vestelli haluaa juhlistaa 10 vuotista historiaansa tarjoamalla juhlavuoden kunniaksi 10 vuoden takuun Vestelli Biopuhdistaja 3 ja 4 -tuotteille. Kampanja on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton