Suojaa sateelta ja lumelta kulkuvälineet, lelut, työkalut

Kaikilla pihoilla ei ole varastoa tai autotallia/-katosta, jolloin osa omaisuudesta on taivasalla. Talviaamuina ei ehtisi puhdistaa autoa lumesta ja jäästä, polkupyörä kärsii sateesta. Kate helpottaisi asiaa. Fastlock Uni -valokatteella nämä ongelmat saadaan ratkaistua. Kate suojaa ja voidaan kiinnittää talon seinään tai jatkeeksi katon lappeelle. Koska Fastlock Uni on kevyt ja helposti taivuteltava valokate, se taipuu nöyrästi myös kaareviin muotoihin. Näin sitä voidaan käyttää mitä erilaisimpiin kohteisiin.

Tiivistetty tietopaketti Fastlock Uni -valokatteesta

Asentajaystävällinen Fastlock Uni on laadukkaasta polykarbonaatista
valmistettu valokate. Se soveltuu niin kotiterassien
ja autokatosten kuin myös erilaisten liikerakennuskohteiden
näyttävään kattamiseen.Asentajaystävällinen Fastlock Uni on laadukkaasta polykarbonaatista valmistettu valokate. Se soveltuu niin kotiterassien ja autokatosten kuin myös erilaisten liikerakennuskohteiden näyttävään kattamiseen.

Kiinnitys ilman läpireikiä

Fastlock Uni -valokate koostuu 20 cm leveistä paneeleista, joiden reunoissa on putkisaumat. Levyt kiinnitetään painamalla putkisaumat kiinni toisiinsa. Uniikin kiinnitysratkaisun ansiosta levyyn ei tule lainkaan vuotokohtia aiheuttavia läpireikiä ja saumat ovat tiiviit. Fastlock Uni -valokatteen asentaminen on helppoa ja turvallista: kiinnitys voidaan tehdä katteen alapuolelta eikä rakentajan tarvitse kiivetä katteen päälle. Varastopituuksien lisäksi katetta saa tarvittaessa myös määrämittaiseksi leikattuna, mutta katetta on helppo lyhentää itsekin esimerkiksi pienihampaisella sahalla. Runsaiden värimahdollisuuksien ja monipuolisuutensa ansiosta Fastlock Uni soveltuu lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin.

Valokateasennus tv-esityksenä

Valokatetta eri väreissä

Fastlock Uni -valokatetta on saatavana kirkkaana, valkoisena tai sävytettynä. Kirkkaalla valokatteella on suuri valonläpäisykyky ja se päästää luonnonvalon läpi sellaisenaan. Valkoinen valokate puolestaan antaa pehmeän miellyttävän valon. Uusimpana sävynä Fastlock-tuoteperheessä on saatavana pronssi.

C:\Documents and Settings\Nurmi\Työpöytä\250
C:\Documents and Settings\Nurmi\Työpöytä\2501

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
9.12.2013