Kääntyvät lauderungot tuovat lisämukavuutta saunaan

Sauna on rentoutumisen keskus. Yhä enemmän kiinnitetään huomiota saunan mukavuuteen. Saunan mukavuutta lisää sen helppohoitoisuus. Seinälle nousevat lauderungot ovatkin mainio keksintö saunan siistinä pitämiseksi.

Lue lisää lauderungoista

Kosken Metallin KIKKA-lauderungot nousevat kevyesti seinälle. Saunan lattian siivoaminen onkin siten helppoa.Kosken Metallin KIKKA-lauderungot nousevat kevyesti seinälle. Saunan lattian siivoaminen onkin siten helppoa.

KIKKA-lauderungot nousevat kevyesti seinälle

Kosken Metallin KIKKA-lauderungot nousevat kevyesti seinälle. Saunan lattian siivoaminen onkin siten helppoa. Samalla vapautuu lattiatilaa muuhun käyttöön. Runkomateriaali on kestävää, kevyttä, ruostumatonta ja helposti puhtaana pidettävää eloksoitua alumiinia. Nivelet tehdään ruostumattomasta teräksestä, joten lauderungot ovat lähes ikuisia. Perusrunko painaa vain seitsemän kiloa, joten se kulkee asennuspaikalle vaikka kainalossa.

Lauderungot helppo kiinnittää seinän koolauksiin

Lauderungot on helppo kiinnittää seinän koolauksiin. Rungoissa on myös jalat, joten lauteet eivät jää roikkumaan seinän varaan. Syvyyskokoja löytyy neljää erilaista. Lauteiden lopullinen ja tarkka pituus tehdään laudepuilla. Kosken Metalli toimittaa myös mittojen mukaan tehdyt puiset laudetasot ja verhoilut. Lauteiden etureuna on aina pyöristetty ja valittavana on useita puumateriaaleja.

Peruspakettiin kuuluu kolme irrallista erillistä runko-osaa: 3 runko-osaa, seinäkannakkeet 3 kpl, kaideputket 2 kpl, askelmakannakkeet 2 kpl, säätötulpat 3 kpl. Kolmella runko-osalla voit rakentaa pisimmillään 2,5 metriä pitkät lauteet, pituus on siis säädettävissä. Pituusrajoitus on sen vuoksi, ettei laudelautojen jännevälit jää liian pitkiksi.
Lauderungot on helppo kiinnittää seinän koolauksiin. Rungoissa on myös jalat, joten lauteet eivät jää roikkumaan seinä varaan.Lauderungot on helppo kiinnittää seinän koolauksiin. Rungoissa on myös jalat, joten lauteet eivät jää roikkumaan seinä varaan.
Kaide ja ala-askelma voidaan asentaa kasausvaiheessa joko oikea- tai vasenkätiseksi. Jos lauteesi ovat pidemmät kuin 2,5 m, voit jatkaa pituutta rajattomasti lisärunkoja käyttämällä. Esim. 3 m pitkiin lauteisiin tarvitaan yksi lisärunko eli yhteensä 4 kpl runkoja. Lisärunkoja käyttämällä rakennat saunaasi lauteet kuin lauteet.

KIKKA-lauderunkojen noston keventäjä

KIKKA-lauderunkoihin on saatavana runkojen noston keventäjä. Sen ansiosta rungot nousevat seinälle lähes itsestään! Keventäjä toimii kaasujousi. Samaa tekniikkaa käytetään esim. autojen takakontin nostossa. Yksi keventäjä riittää max. 2,5 m lauteisiin. Jos lauteesi ovat pidemmät, kannattaa tilata kaksi keventäjää.

Lauderungoilla on ruostumattomuustakuu

KIKKA-lauderungot ovat täysin kotimaisia ja niillä onkin avainlipputunnus. Yleisimpiä tuotteita ja lauderunkoja löytyy suoraan varastosta, joten toimitus tapahtuu muutamassa päivässä tilauksesta lähimpään Matkahuollon pisteeseen. Laudepaketeilla toimitusaika 1- 2 viikkoa. Kääntyvillä KIKKA-lauderungoilla on ruostumattomuustakuu.

Monipuoliset lauderungot

  • KIKKA-lauderungot nousevat kevyesti seinälle ja vapauttavat tilaa vaikkapa pyykin kuivaamiseen tai harrastuksille. Lauteet sopivat erinomaisesti myös julkisiin tiloihin.
  • Lauteiden nostamista voidaan keventää entisestään autojenkin takaluukuista tutulla kaasujousella.
  • Lauteiden puumateriaaleiksi on tarjolla useita vaihtoehtoja.
  • Lauteet voidaan sijoittaa myös kulmiin tai u-muotoon.

Kiinnostuitko?
​​​​​​​Jätä yhteydenottopyyntö.


 
Päivitetty
13.5.2020