Mitä Kastelli-talon rakentaminen maksaa?

Kastelli-talon hinta riippuu valitusta valmiusasteesta ja paikkakunnasta

Kastelli on talomalliensa suunnittelussa laajimmin huomioinut erilaisissa elämäntilanteissa olevat rakentajaperheet. Talomalleja löytyy laajasti pienistä suuriin, neliöiltään tehokkaista ylellisen väljiin, ja myöskin kustannuksiltaan erilaisiin; superedullisista suoraviivaisista taloista aina monimuotoisiin ‘edustusmalleihin’. Kaikille on kuitenkin yhteistä Kastellin tinkimätön laatu.

Muuttovalmis-hinta antaa suhteellisen hyvän käsityksen mitä talon rakentamiseen kaiken kaikkiaan tulee varata rahaa. Muuttovalmis-toimitus kattaa pyöreästi 70–80 % rakentamisen kokonaiskustannuksista. Muita kuluja ovat mm. liittymät, viranomaiskulut, maatyöt ja pihatyöt. Suomi on laaja maa ja myös rakentamisen kustannuksissa on suuria eroja eri puolilla maata.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon
Tilaa Kastellin taloesite
Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
 

Kastellin laajasta mallistosta löytyy sopiva koti jokaiseen elämäntilanteeseen.Kastellin laajasta mallistosta löytyy sopiva koti jokaiseen elämäntilanteeseen.

Esimerkkilaskelma kustannuksista vuokratontilla Keski-Suomen alueella:

HUOM! Muuttovalmishintaan kuuluu vesikiertoinen lattialämmitys ilman lämmönlähdettä. Lämmönlähde valitaan aina rakennuspaikan ja asiakkaan toiveiden mukaisesti, tässä esimerkissä kaukolämpö. Economy-mallissa takka ja piippu eivät ole vakiotoimituksessa vaan ovat valittavissa lisävarustelistalta. Esimerkkilaskelman muut kulut perustuvat keskimääräisiin arvioihin ja ne voivat vaihdella paljonkin mm. tontin olosuhteiden ja maapohjan mukaan.HUOM! Muuttovalmishintaan kuuluu vesikiertoinen lattialämmitys ilman lämmönlähdettä. Lämmönlähde valitaan aina rakennuspaikan ja asiakkaan toiveiden mukaisesti, tässä esimerkissä kaukolämpö. Economy-mallissa takka ja piippu eivät ole vakiotoimituksessa vaan ovat valittavissa lisävarustelistalta. Esimerkkilaskelman muut kulut perustuvat keskimääräisiin arvioihin ja ne voivat vaihdella paljonkin mm. tontin olosuhteiden ja maapohjan mukaan.


Riippuen valitun talopaketin sisällöstä kokonaiskustannukseksi voi arvioida rakentamisen loppuhinnaksi 3–5 kertaa paketin hinnan. Kustannuksiin vaikuttaa paketin materiaali- ja asennussisältö sekä tonttiolosuhteet. Laske alkuvaiheen kustannusarvio

Kustannustehokkaita malleja

Ensimmäistä kotiaan pienellä budjetilla rakentaville Kastelli on luonut äärimmäisen kustannustehokkaat Verso- ja Economy-mallistot. Hyvällä arkkitehtisuunnittelulla, selkeillä suoraviivaisilla ratkaisuilla ja Verson uusilla innovaatioilla laadukas ja monipuolisesti varusteltu koti voidaan tehdä uskomattoman edullisesti. Uusista Verso-malleista ja laajenevasta Economy-mallistosta löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisten perheiden tarpeisiin.
 

Kastellin Verso- ja Economy-mallistot ovat kustannustehokkaita.Kastellin Verso- ja Economy-mallistot ovat kustannustehokkaita.

Monimuotoisia edustusmalleja

Kastelli tarjoaa järkevimmän vaihtoehdon myös yksilöllistä ja arkkitehtoonisesti näyttävämpää kotia etsiville perheille. Moni-ilmeisempikin koti on joustavasti ja edullisesti toteutettavissa Kastellin ainutlaatuisella rakentamistavalla ja ammattilaisten rakentamana.
 

Kastelli-taloilla on kattava edustustalomallisto.Kastelli-taloilla on kattava edustustalomallisto.

Hyvä hinta/laatu-suhde

Rakentajien mielestä Kastellilla on erinomaisen hyvä hinta/laatusuhde. Kastelli on käytettynäkin haluttu koti, joka pitää hyvin hintansa. Korkealle arvostettuna tuotteena Kastelli on aina hyvä taloudellinen sijoitus.
 

Kastelli-talo on arvonsa säilyttävä sijoitus.Kastelli-talo on arvonsa säilyttävä sijoitus.

Laadukas Kastelli-koti vuokra-asumisen hinnalla!

Nyt rakentaminen on edullista ja tontteja on hyvin tarjolla. Yhä useamman perheen kannattaakin harkita oman kodin rakentamista, jolloin vuokranmaksun sijasta voi lyhentää omaa asuntovelkaansa.

Laske laskurilla kannattaako asua omassa vai vuokra-asunnossa

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
 
Julkaistu
2.12.2013