Kylpyhuoneen nautinnolliset sadesuihkut

Oras Optima - turvallinen suihkunautinto

Nauti pehmeän rentouttavasta Oras Optima –sadesuihkusta; sen tyylikkäästä muotoilusta ja ihastuttavasta suihkuelämyksestä. Suuresta sadesuihkusta vesi valuu pehmeästi. Hanan design miellyttää silmää, minkä lisäksi pyöristetty muotoilu ehkäisee myös pisaroiden ja kuivumistahrojen muodostumista hanan pintaan. Tarkka termostaatti pitää lämpötilan vakaana suihkun aikana. Oras Optiman lapsiturvallinen lämpötilansäädin varmistaa, ettei suihku muutu vahingossa liian kuumaksi.

Mukavuus, ergonomia ja laatu muodostavat Oras Optimassa tasapainoisen kokonaisuuden.Mukavuus, ergonomia ja laatu muodostavat Oras Optimassa tasapainoisen kokonaisuuden.
EcoFlow-virtaamasäätimen ansioista hana säästää vettä pitäen virtaaman kuitenkin miellyttävänä ja nautinnollisena. Virtaamasäädin toimii myös vaihtimena: säätimestä kevyesti kääntämällä virtaus siirtyy suihkusta käsisuihkuun. Käsisuihkusta voi valita portaattomasti joko rentouttavan runsaan suihkun, normaalin virkistävän tai pehmeän ekologisen suihkun. Käsisuihkun voi kiinnittää joko seinäkiinnikkeeseen tai tankoon.
Tyylikäs, suorakulmainen sadesuihku sopii erilaisiin kylpyhuoneympäristöihin. Oras Optiman design on muotoilija Kirsi Svärdin käsialaa.

Suihkusettiin kuuluu tyylikäs saippuateline, johon on kätevä laittaa isotkin shampoopullot. Asennuksessa Optima on joustava: sadesuihkun korkeus on 1200 mm, mutta suihkuputken voi tarvittaessa lyhentää haluamaansa mittaan.

Oras Optima - tyylikäs, suorakulmainen sadesuihku miellyttää myös esteettistä silmää ja tarjoaa aidon suihkunautinnon.Oras Optima - tyylikäs, suorakulmainen sadesuihku miellyttää myös esteettistä silmää ja tarjoaa aidon suihkunautinnon.
 
Päivitetty
24.8.2020