Kurasyöppö auttaa kodin puhtaanapidossa


Puhdas koti on kaikkien toiveissa. Aina puhtaanapito ei ole helppoa, varsinkaan jos on lapsia tai lemmikkieläimiä. Kuitenkin hiekkaiset saappaat tai kuraiset tassut ovat huolista pienimpiä, kunhan kodista löytyy Kurasyöppö juuri oikealla paikalla. Kurayöppö säästää lattioita, koska se kerää ylimääräiset hiekat altaaseen. Vastaavasti esimerkiksi  talvella loskasta märät kengät voi jättää kuivumaan Kurasyöpön päälle.

Kurasyöpön paikka on sisäänkäynnin läheisyydessä

Kurasyöpön paras paikka on eteisessä tai erillisessä kuraeteisessä lähellä ulko-ovea, jolloin liat saa pestyä pois heti ulko-ovella. Hyvä vaihtoehto Kurasyöpön sijaintipaikaksi on myös kodinhoitohuone, johon on kulku suoraan pihalta. Kuisti sopii myös sijaintipaikaksi. Tällöin Kurasyöpön viemäröinti tapahtuu kuivakaivon kautta esimerkiksi sadevesikaivoon.

 

Säleritilän materiaalina on ruostumaton teräs. Ritilän ruudutus estää liukastumisen ja pyöristetyt kulmat tekevät ritilän pinnasta miellyttävän myös paljaalle jalkapohjalle.Säleritilän materiaalina on ruostumaton teräs. Ritilän ruudutus estää liukastumisen ja pyöristetyt kulmat tekevät ritilän pinnasta miellyttävän myös paljaalle jalkapohjalle.

Kurasyöpössä kurat valuvat veden mukana altaan sakkakoriin. Näin viemäri ei tukkeudu ulkoa tulleesta hiekasta tai liasta.  Kurasyöppöjä voi myös hyvin olla useampikin, vaikka joka sisäänkäynnin yhteydessä. Kannattaakin pysähtyä miettimään oman kodin kulkuliikennettä ja pohtia monenko sisäänkäynnin yhteyteen Kurasyöppö olisi hyvä asentaa. 
 

75-isä-ja-lapsi-Kurasyöppö_

Irtokehyksinen Kurasyöppö on suunniteltu erityisesti laattalattialle. Ilman irtokehystä allas soveltuu hyvin esimerkiksi maalatulle betonilattialle. Massapinnoitteita varten allas voidaan varustaa erityisellä akryylibetonilaipalla. Huomioitavaa on kuitenkin, että akryylibetonilaipalla varustetut Kurasyöpöt samoin kuin muovimattopintaa varten suunnitellut mallit ovat erikoistilaustuotteita.

Kurasyöppö asennetaan lattiavalun yhteydessä. Lattia-allas on oikealla korkeudella, kun irtokehyksen yläpinta asettuu valmiin lattiapinnan kanssa samaan tasoon tai hieman sen alapuolelle.

Kurasyöpön vesieristys

Kiinnostuitko Kurasyöpöstä?

 Jätä yhteydenottopyyntö.
 
Julkaistu
24.11.2017