ABB:n asennuskalusteet tuovat sisustuksen sähköistykseen

ABB asennuskalusteet ovat paitsi toiminnallisesti tärkeät myös sisutuselementtejä. Kaikki kodin sähkötoiminnot on toteutettavissa juuri oman kodin sisustukseen sopivana, yksilöllisesti. Valokatkaisijat ja -säätimet, pistorasiat, KNX-taloautomaatiotuotteet, lattialämmitystermostaatit sekä liiketunnistimet ja kosteusvahdit ovat kaikki yhtenäisesti muotoiltuja, sisustukseen sopivia, ja täyttävät vaativammankin sisustajan kriteerit.

IMPRESSIVO®- ja design-sarjojen tyylikkyys ei perustu ainoastaan yhtenäiseen muotoiluun, vaan myös hienostuneisiin väreihin ja aitoihin materiaaleihin.

Lue lisää: IMPRESSIVO®-sähkökalusteet

ABB Asennuskalusteet tyylikkäissä väreissä

• IMPRESSIVO® perusväreinä valkoinen, antrasiitti ja alumiini. Yhdistele perusvärejä rohkeasti design-peitelevyihin luodaksesi vaikkapa valokatkaisijasta tyyliisi sopivan katseenvangitsijan.
• Teräs-sarja on valmistettu puhtaasta ruostumattomasta teräksestä, joka on materiaalina paitsi kestävä, siihen ei myöskään jää sormenjälkiä. Himmeähohtoinen teräs sopii tilaan kuin tilaan.
• Future® linear –sarjasta löydät mattamustan ja mattavalkoisen, jotka hakevat vertaistaan tyylikkyydessä. Myös mattaväreihin voit yhdistellä design-peitelevyjä kodin tai huoneen tunnelman mukaan.
• Jussi-sarja on muotoilultaa perinteinen ja tuttu, ja toiminnaltaan varma ja luotettava. Jussi on saatavissa valkoisena.

Klikkaa kuva isommaksiKlikkaa kuva isommaksi

Toiminnallista tyyliä design-peitelevyillä

Värikkäät axcent-peitelevyt tuovat väriä elämään. Sarjassa on klassisten studiovalkoisen ja kiiltävän mustan lisäksi myös raikkaita ja puhtaita värejä, sekä tyylikkäitä murrettuja värejä. Kaikissa väreissä pinta on tasainen ja kiiltävä. Axcent-sarjasta löydät myös lasisen peitelevyn valkoisena.

Kun halutaan lisää näyttävyyttä, valitaan upeat Carat-peitelevyt. Aidoista materiaaleista valmistetut Carat-peitelevyt sopivat erinomaisesti tiloihin, joihin halutaan ensiluokkaisia ratkaisuja. Ne luovat tilaan ylellisen tunnelman.

Klikkaa kuva isommaksiKlikkaa kuva isommaksi
C:\Documents and Settings\Nurmi\Työpöytä\480
 
Julkaistu
18.11.2013