Värikkäät sisäovet - säväytä sävyillä

Kaipaako kotisi sisustus päivittämistä ja ilmeen raikastamista? Helposti uudistusta sisustukseen saa vaihtamalla yhden tai useamman sisäoven värilliseen malliin. Anna tunteen viedä ja luovuuden virrata, lopputuloksena saat itsesi näköisen ovisisustuksen. Sisäoven valinnassa ei ole oikeita tai vääriä valintoja.

Lue lisää eri sisäovivaihtoehdoista

Oranssi väliovi on mainio valinta esimerkiksi lastenhuoneeseen.Oranssi väliovi on mainio valinta esimerkiksi lastenhuoneeseen.

Väliovilla eri tunnelma eri huoneisiin

Yhdessä kodissa voi olla erilainen tunnelma eri huoneissa. Harmaan ja beigen eri sävyt tuovat hienostuneen säväyksen ruokasaliin tai olohuoneeseen, räväkät värit sopivat hyvin esimerkiksi lastenhuoneeseen, vihreä on erinomainen valinta rauhoittamaan makuuhuonetta ja musta soveltuu lähes mihin tahansa tilaan.
Suunnitteletpa sitten oman värikokonaisuuden jokaiselle huoneelle tai yhtenäisen linjan koko kotiin, mikään ei ilmaise persoonallisuuttasi enemmän kuin valitsemasi sävyjen kirjo sisustuksessasi.

Kun olet valinnut värisi, sinun tulee päättää, kuinka niitä käytät. Voit valita laadukkaiden maalattujen ADVANCE-tuotelinjan oviesi värin joko perusväreistä (helmenharmaa, vaaleanbeige tai tummanharmaa) tai määritellä väriksi minkä tahansa NCS-sävyn (ei Craft-massiivipeilioviin).

Voit halutessasi myös käsitellä perinteisen mäntypeilioven haluamallasi tavalla. Pääasia, että lopputulos on näköisesi.
väri_turkoosi_500

Viilutetut massiivilaakaovet

Viilutetut massiivilaakaovet tuovat luonnollisen pehmeitä värejä sisustukseen. Oven viilu voi olla väriltään tammea, koivua tai pähkinää. Myös kuultovärjätyt Unique Rustic -peiliovet tuovat luonnonläheisen tunnelman. Ovien kuultoväriksi voit valita pähkinän, harmaan tai valkoisen."

Stable massiivilaakaovi 401, tammiviilu.Stable massiivilaakaovi 401, tammiviilu.
Unique Rustic - suoralinjainen mäntypeiliovi 337.Unique Rustic - suoralinjainen mäntypeiliovi 337.

Kattava valikoima värikkäitä väliovia

Craft-massiivipeiliovet ovat jykeviä, massiivipuurakenteisia sisäovia. Puhdas ja ajaton klassikko antaa elegantin ilmeen kodillesi. Nämä kotimaiset ovet on tehty laadukkaista raaka-aineista perinteisellä puusepän taidolla. Värivaihtoehdot: valkoinen, helmenharmaa, vaaleanbeige ja tummanharmaa.

Stable-massiivilaakaovet ovat laadukkaita ja jykeviä massiivipuurakenteisia sisäovia, jotka antavat suoralinjaisen ja pelkistetyn modernin ilmeen kodillesi. Kotimainen massiivilaakaovi on myös remontoijan unelma, sillä umpimallia saa myös erikoismitoissa. Stable-massiivilaakaovet on valmistettu Suomessa. Värivaihtoehdot: valkoinen, helmenharmaa, vaaleanbeige, tummanharmaa, NCS-erikoisväri, tammiviilu, koivuviilu ja tammiviilu. Viilu valinnan mukaan pysty- tai vaakaviilu.

Stable Effect -massiivilaakaovet ovat laadukkaita, jykeviä ja kotimaisia massiivipuurakenteisia sisäovia, jotka antavat eläväisen ja leikkisän ilmeen kodillesi. Värivaihtoehdot: valkoinen, helmenharmaa, vaaleanbeige, tummanharmaa ja NCS-erikoisväri

Harmaa väri tuo kotiin elegantin säväyksen.Harmaa väri tuo kotiin elegantin säväyksen.

Unique Rustic - suoralinjaiset mäntypeiliovet ovat jykeviä, massiivipuurakenteisia sisäovia. Modernin linjakas muotoilu ja pehmeä kuultoväri saavat aikaan mielenkiintoisen kontrastin. Ovi on iskunkestävä, jämäkkä ja pitkäikäinen. Kuultovärivaihtoehdot: pähkinä, harmaa ja valkoinen

Fire-palo-ovisetit (EI30/Rw 38 dB) ja Sound-äänieristysovisetit (Rw 30 dB) ovat turvallisuutta ja/tai asuinmukavuutta lisääviä ovisettejä. Värivaihtoehdot: valkoinen, helmenharmaa, vaaleanbeige, tummanharmaa, NCS-erikoisväri; laakaovimallit lisäksi tammiviilu, koivuviilu ja tammiviilu. Viilu valinnan mukaan pysty- tai vaakaviilu.

Mustat väliovet tuovat ryhtiä sisustukseen.Mustat väliovet tuovat ryhtiä sisustukseen.
 
Julkaistu
11.11.2013