Parma-keittiöiltä nyt projektipäällikkö kaupan päälle!

Parma-keittiö on aina täysin tilaan, tarpeisiin ja toiveisiin suunniteltava yksilöllinen kokonaisuus. Koska muuttujia on niin paljon, kannattaa aihetta lähestyä systemaattisesti. Keittiöprojektin alussa tehdään tarvekartoitus, jossa käydään kattavasti läpi kaikki suunnitteluun vaikuttavat asiat.

Lue lisää Parman palveluista ja keittiöratkaisuista!

Parmalla kaikkiin kalustekokonaisuuksiin kuuluu hyödyllinen ja helpottava projektipäällikköpalvelu:

  • Kattava tarvekartoitus
  • Keittiöremontin suunnittelu ja johtaminen
  • Selkeä kokonaisbudjetti, projektisuunnitelma ja aikataulu
  • Asennuksen- ja remontoinnin organisointi


Tule myymälään, niin kuulet miten keittiöasiat kannattaa tänä päivänä hoitaa. Samalla saat esimakua kotimaisen merkkikeittiön tarjoamista mahdollisuuksista.

Tyylikäs Timbre mikrolaminaatti. Ovimalli Timbre (159) mikrolaminoitu puuimitaatio. Taso valkoinen kiiltävä (464) 40 mm, sokkeli rst. Koko ryhmän hinta ilman kodinkoneita 11 195 €.Tyylikäs Timbre mikrolaminaatti. Ovimalli Timbre (159) mikrolaminoitu puuimitaatio. Taso valkoinen kiiltävä (464) 40 mm, sokkeli rst. Koko ryhmän hinta ilman kodinkoneita 11 195 €.

Miten kalustekauppa käytännössä etenee?

Keittiömyymälään kannattaa varata suunnitteluaika aina etukäteen. Näin varmistat rauhallisen hetken käydä läpi projektiasi koskevat tarpeet ja toiveet. Keittiömyyjä, eli projektipäällikkö, kertoo huomioon otettavista asioista ja tekee tarvekartoituksen. Laajan tarvekartoituksen ja mittakuvien perusteella projektipäällikkö tekee suunnitelman sekä alustavan tarjouksen ja sopii ajan niiden läpikäymiseen. Projektipäällikkö ja asiakas käyvät läpi suunnitelman ja tarjouksen sisällön yksityiskohtineen ja niihin tehdään mahdolliset muutokset.

Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen tehdään kauppasopimus ja aikataulutetaan purku-, toimitus- ja asennusvaiheet. Projektipäällikkö selvittää myös, tarvitseeko putki- ja sähköalan ammattilaisia kutsua paikalle. Projektipäällikkö käy tarkistamassa mitat asiakkaan kotona, tilaa kalusteet tehtaalta, hoitaa yhteydet viranomaisiin, muihin tavarantoimittajiin ja asennushenkilöihin sekä vahvistaa lopulliset aikataulut asiakkaalle. Projektipäällikkö valvoo asennustöiden sujumisen ja työn laadun ja töiden tekee päätyttyä lopputarkastuksen ja varmistaa asiakkaan tyytyväisyyden.

Trendikäs harmaa mikrolaminaatti JoikuX profiilivetimellä. Ovimalli Parma-keittiöt malliston JoikuX, mikrolaminnaattiovi harmaa puu profiilivetimellä. Tasot mustaa kiveä. Kalusteiden hinta 6570 € (hinta ei sisällä koneita, allasta ja hanaa) ja kivitasot 2480 €.Trendikäs harmaa mikrolaminaatti JoikuX profiilivetimellä. Ovimalli Parma-keittiöt malliston JoikuX, mikrolaminnaattiovi harmaa puu profiilivetimellä. Tasot mustaa kiveä. Kalusteiden hinta 6570 € (hinta ei sisällä koneita, allasta ja hanaa) ja kivitasot 2480 €.
Kokeile Parman hintakonetta ja varaa aika suunnittelutuokioon!
 
Julkaistu
31.10.2013