Syksyn kauneimmat keittiöideat

Mikä mahtaa olla in?

Valkoisen eri sävyt näyttäytyvät keittiössä kauttalinjan. Harmaa on uusi valkoinen, mutta harmaaseen yhdistellään innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti eri tyylejä, materiaaleja ja värejä. Myös ruskean eri sävyt ja puu ovat hyvin edustettuja tämän hetken väripaletissa.
Nyt on lupa leikitellä materiaaleilla ja tyyleillä. Persoonallisuus on pop ja eri tyylien yhdisteleminen on enemmän kuin sallittua. Valoillakin on lupa leikitellä. Perinteiset loisteputket tekevät tilaa yhä näyttävämmille ja persoonallisemmille valaistusratkaisuille.

Saareke tuli jäädäkseen – joskus sitä pidettiin ohimenevänä hetken hurmostuotteena, mutta aika harvan se enää jättää kylmäksi. Ja koska keittiö on kodin sydän, on saareke loistava ratkaisu seurusteluun ja yhteiseen kokkaukseen.

Moderni ja tyylikäs harmaa tammiviiluovi

A la Carte -keittiöt malliston Moderato-tammiviiluovi on harmaan esiinnousun tyylikäs edustaja. Sulavalinjaiset alumiinivetimet mukailevat minimalistista linjaa. Moderni seinäkupu on katseiden kerääjä toimien samalla valaisimena. Saareke loistava ratkaisu seurusteluun ja yhteiseen kokkaukseen.

A la Carte-keittiöt malliston Moderato-tammiviiluovi pukeutuu syksyn trendiväriin – pehmeän harmaaseen petsiin.A la Carte-keittiöt malliston Moderato-tammiviiluovi pukeutuu syksyn trendiväriin – pehmeän harmaaseen petsiin.

Pehmeän musta tammiviiluovi

A la Carten Zero, pehmeän musta vedikkeetön tammiviiluinen keittiö integroituu saumattomasti tämän kodin kodin muuhun sisustukseen. Näkymä ruokailutilaan säilyy harmonisena kun takaseinän korkeat kaapistot on upotettu seinärakenteeseen ja kylmälaitteet integroitu komeroon. Astioiden säilytys on ratkaistu syvällä saarekkeella joka kätkee taakseen uskomattoman paljon säilytystilaa.

Modernia muotoilua ja selkeitä linjoja – A la Carte keittiöt malliston Zero vedinurallinen tammiviiluovi.Modernia muotoilua ja selkeitä linjoja – A la Carte keittiöt malliston Zero vedinurallinen tammiviiluovi.

Harmoninen värimaailma: harmaa puu ja cappuccino

Parma-keittiössä leikitellään pehmeillä värisävyillä. Neutraalit värivalinnat kaapistoissa ja pintamateriaaleissa jättävät tilaa mielikuvitukselle - vaihda sisustustekstiilejä vuodenajan mukaan niin keittiösi näyttää aina uudelta! Ovimallit: JoikuX harmaa puu mikrolaminaattiovi ja Boogie, väri: cappuccino.

Parma-keittiössä leikitellään pehmeillä värisävyillä.Parma-keittiössä leikitellään pehmeillä värisävyillä.

Puhtaan valkoista akryyliä

A la Carte-keittiöt malliston puhdas valkoinen kiiltävä akryyliovi Inverno luo kodille modernin keskiön ja inspiroivat puitteet niin ruoan laitolle kuin kulinaarisille nautinnoillekin. Ammattitaitoinen suunnittelu, tarkkaan harkitut materiaalit ja edistyksellinen kodintekniikka tekevät tästä keittiöstä kotikokkaajan paratiisin.

A la Carte-keittiöt malliston puhdas valkoinen kiiltävä akryyliovi Inverno luo kodille modernin keskiön.A la Carte-keittiöt malliston puhdas valkoinen kiiltävä akryyliovi Inverno luo kodille modernin keskiön.

Ripaus romantiikkaa

Valkoiseen Petra-keittiöön on valittu raikas ja perinteitä kunnioittava Saara-ovi. Pilasterit ja listat tuovat keittiöön herkullista lisärunsautta. Tumma työtaso antaa kokonaisuudelle upean kontrastin. Tämä keittiö tuo ripauksen romantiikkaa arjen keskelle - käytännöllisyyttä ja toimivuutta unohtamatta.

Valkoiseen Petra-keittiöön on valittu raikas ja perinteitä kunnioittava Saara-ovi.Valkoiseen Petra-keittiöön on valittu raikas ja perinteitä kunnioittava Saara-ovi.
 
Julkaistu
31.10.2013