Täysleveät pesupöydät huoleton vaihtoehto keittiöön

Pese, tiskaa, roiski, pärski ja nauti. Jokainen päivä on huoleton keittiöpäivä. Teräsaltaiden muotoilussa jokaisella yksityiskohdalla on merkityksensä. Skandinaavinen selkeys, linjakkuus sekä monitoimisuus ovat suunnittelun lähtökohdat. Näissä kodin käytetyimmissä vesipisteissä kohtaavat käytännöllisyys ja tyyli.

Lue lisää pesualtaista

Osta keittiötarvikkeita!

Stalan E-Seitsikko pesupöytä on hyvä valinta keittiöön sekä kodinhoitohuoneeseen.Stalan E-Seitsikko pesupöytä on hyvä valinta keittiöön sekä kodinhoitohuoneeseen.
Keittiötaso on ajattoman tyylikäs valinta keittiöön. Terästaso isolla altaalla on huoleton käyttää. Isossa altaassa hoituu keittiön puolella suurien patojen ja kattiloiden sekä uuninpeltien tiskaaminen, kodinhoitohuoneessa kumisaappaiden pesu. Täysleveät pesupöydät tuovat keittiöön hygieenistä ja vesiroiskeita pelkäämätöntä pintaa. Nämä pesupöydät tekevät työskentelytasosta täysin saumattoman.

STALA*Desire Keittiötasot

Minimalistinen muotokieli toteutuu Desire Keittiötasoissa, joiden altaat ovat kulmikkaita. Desire Keittiötasoissa modernin ilmeen viimeistelee koripohjaventtiilin Design-sihti. Desire Keittiötasot yhdistävät kauneuden ja käytännöllisyyden, ruostumattoman teräksen, keramiikan ja puun. Desire Keittiötaso on silmää hivelevä kodin sisustuselementti.

DesireL on allas minimalistiseen keittiöön. Yksi tilava allas, jonka äärellä sujuu niin ruoan valmistus kuin uuninpeltien ja kattiloiden tiskaus.DesireL on allas minimalistiseen keittiöön. Yksi tilava allas, jonka äärellä sujuu niin ruoan valmistus kuin uuninpeltien ja kattiloiden tiskaus.

STALA*Combo Keittiötasot

Combo Keittiötasojen tilavat, käytännölliset altaat ja monipuoliset varusteet tuovat keittiötekemiseen käytännöllisyyttä, kauneudesta tinkimättä. Malliston uutuus on 80 cm allaskaappiin mahtuva monipuolinen Combo*D, 50 cm ja 17 cm leveiden altaiden yhdistelmä. Ruoanvalmistus on ilo, kun ottaa kaikki Combo Keittiötason ulottuvuudet käyttöön. Combo Keittiötaso tarjoaa keittiöön parasta ruostumatonta, kaunista ja toimivaa – kuten parhaiden kokkien keittiössä.

ComboL altaassa peset paistinpannut, kattilat ja uuninpellit. Apualtaasta loihdit tarvittaessa huuhtelualtaan, jolloin pienenkin tiskin pesu sujuu huolettomasti.ComboL altaassa peset paistinpannut, kattilat ja uuninpellit. Apualtaasta loihdit tarvittaessa huuhtelualtaan, jolloin pienenkin tiskin pesu sujuu huolettomasti.

STALA*Seitsikko Keittiötasot

STALA*Seitsikko-pesupöydissä toteutuvat arjen toiveet. Klassikkomallisto Seitsikko yhdistää käytännöllisyyden ja helppohoitoisuuden. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Seitsikko-pesupöydät ovat hygieenisiä, entistä helpompia pitää puhtaana ja kestävät kovaa kulutusta. Teräspöydän pinta on materiaalina ajaton, se paranee ja kaunistuu käytössä.

Stalan F-Seitsikolla hoidat kätevästi sekä ruoan esivalmistelun että tiskaamisen. Apuallas, valutusastia ja leikkuulauta tuovat lisätoiminnallisuutta ruoan valmisteluun.Stalan F-Seitsikolla hoidat kätevästi sekä ruoan esivalmistelun että tiskaamisen. Apuallas, valutusastia ja leikkuulauta tuovat lisätoiminnallisuutta ruoan valmisteluun.

Teräs on 100 % kierrätettävää

Ruostumattomasta teräksestä tehdyt tasot ja altaat tuovat kotiin asiallisen ja ammattimaisen ilmeen. Rosteri ei halkeile, lohkeile tai tahriinnu. Teräs on myös 100 % kierrätettävää. Perinteiset teräsaltaat ovat säilyttäneet suosionsa, ja niissä on runsaasti nykyaikaisia mallivaihtoehtoja.

Suunnittele oma keittiötasosi

Suunnittele oma keittiötasosi Stalan suunnitteluohjelmalla, antamiesi valintojen perusteella saat mallinnoksen, piirroskuvan ja hinnan tuotteelle.
 
Julkaistu
22.10.2013