STALA*Neo-allasperhe kestää käytön ja katseet

Helppohoitoinen STALA*Neo-allasperhe kestää käytön ja katseet. Neo on modernin linjakas, viimeistelty joka kulmasta. Vakiovarusteina ovat hanareiät ja vaijeripohjaventtiili. Valikoimassa on kahdeksan mallia, laskutasolla ja ilman. Mukana Combo keittiötasoista tuttu allasyhdistelmä - 50 ja 17 cm altaat.

Lue lisää pesupöydistä ja altaista

Neo on modernin linjakas, viimeistelty joka kulmasta.Neo on modernin linjakas, viimeistelty joka kulmasta.

Neossa on enemmän Stalan lujaa terästä, se on suunniteltu kodin monipuolisiin tarpeisiin. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat lisäävät käytännöllisyyttä, täydellinen Stala keittiövarusteiden yhteensopivuus lisää mahdollisuuksia rajattomasti.

Neo*MONO-reuna-altaat ovat helppo asentaa ja sopivat kaikkiin asennustapoihin: päältä-, alta- ja huullosasennukseen. Erinomainen hanatuki mahdollistaa korkean hanan asennuksen. Allas on nykyaikaisesti perinteinen. Allas soveltuu niin keittiöön, kodinhoitohuoneeseen kuin pihakeittiöönkin.

Neo_1

Teräs on 100 % kierrätettävää

Ruostumattomasta teräksestä tehdyt tasot ja altaat tuovat kotiin asiallisen ja ammattimaisen ilmeen. Rosteri ei halkeile, lohkeile tai tahriinnu. Teräs on myös 100 % kierrätettävää. Perinteiset teräsaltaat ovat säilyttäneet suosionsa, ja niissä on runsaasti nykyaikaisia mallivaihtoehtoja.
 
Julkaistu
4.11.2013