Muista suosittu kura-allas - kun rakennat tai remontoit

Kura-altaan paras paikka on eteisessä tai erillisessä kuraeteisessä lähellä ulko-ovea. Suosittu sijoituspaikka on myös kodinhoitohuone, johon on kulku suoraan pihalta. Näin saat kuraiset saappaat tai karvaiset tassut puhtaaksi jo ulkona. Kura-altaita voi olla useampikin! Juuri tehdyn rakentajakyselyn mukaan Kurasyöpön sijoittaminen on yhtä suosittua joko suoraan oven eteen tai omaan nurkkaukseen oven viereen.

Suunnittele ajoissa Kurasyöpön paikka ja huolehdi, että tarve on huomioitu viimeistään LVI-suunnittelun yhteydessä, sillä asennus tehdään lattiavalun yhteydessä.

Remontin yhteydessä kura-altaan voi sijoittaa esim. kylmään kuistiin. Silloin kuistiin tehdään kuivakaivo liittäen se esim. sadevesikaivoon.

Kurasyöppö syö mudat kengistä jo ulko-ovella.Kurasyöppö syö mudat kengistä jo ulko-ovella.

Käytännöllinen on myös kaunista ja turvallista

Kavikan Kurasyöppö on ajattoman näköinen, kestävä ja helppo pitää puhtaana, sillä se valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Tuotteen muotoilussa on monia turvallisuutta lisääviä yksityiskohtia.

Lattia-allas ruostumatonta terästä
Hygieeninen ja helppo puhdistaa. Altaassa ei ole saumoja ja sen nurkat on pyöristetty. Allas jää siististi piiloon säleritilän alle.

Säleritilä ruostumatonta terästä
Säleritilän ruudutus estää liukastumisen ja kulmien pyöristykset tekevät ritilän pinnasta paljaallekin jalalle miellyttävän.

Hanki Kavikan kurasyöppö Jäsentukusta

Muista Kurasyöppö!

Päätä Kurasyöpölle paikka, kun kotisi LVI-kuvia piirretään. Asennus tehdään lattiavalun yhteydessä. Tila vaatii kosteuseristyksen, suihkun ja viemäriliitännän.
 
Julkaistu
28.10.2013