Wienerberger etsii rakentajaperhettä kumppaniksi Vantaan asuntomessuille 2015

Sinä, joka olet kiinnostunut rakentamaan terveellisen ja energiatehokkaan täystiilitalon,
ota yhteyttä!


Vielä on muutama hyvä ja edullinen tontti Vantaalla vapaana ja Wienerberger haluaa olla toteuttamassa sitä kanssasi. Rakennusvaihtoehtona on joko omakoti- tai paritalo.

Asuntomessutalo Terca-tiilitalo Kotikallio, Kuopio 2010Asuntomessutalo Terca-tiilitalo Kotikallio, Kuopio 2010

Laadukkaat materiaalit edullisella sopimuksella

Wienerberger tarjoaa laadukkaat materiaalit niin runkoon, julkisivuun, pihaan kuin kattoonkin edullisella sopimuksella. Runkorakenne voi olla esimerkiksi keraamisesta Porotherm-kennoharkosta toteutettu. Rakenne on täysin monoliittinen uutuusrakenne Suomessa. Julkisivuksi on valittavissa joko tiili tai rappaus sekä niiden yhdistelmät.

Uutuus! Monoliittinen Porotherm -kennoharkkorakenne – ei erillistä eristettä. Tiilijulkisivu tai rappaus.Uutuus! Monoliittinen Porotherm -kennoharkkorakenne – ei erillistä eristettä. Tiilijulkisivu tai rappaus.

Kosteusteknisesti riskitön täystiilitalo

Terca-tiilitaloja Wienerberger on ollut toteuttamassa lukuisille asuntomessuille vuosien varrella. Valkeakosken v. 2009 asuntomessuille Wienerberger oli toteuttamassa maan ensimmäistä passiivienergiatiilitaloa yhdessä Suomen asuntomessujen kanssa.

Rakennusteknisiltä ominaisuuksiltaan Terca-tiilitalo ja Porotherm kennoharkkotalo ovat erinomaisia. Molemmat talot ovat kosteusteknisesti riskittömiä ja ääniteknisesti erinomaisia.

Asuntomessutalo Terca-tiilitalo Mustikka, Tampere 2011Asuntomessutalo Terca-tiilitalo Mustikka, Tampere 2011

Arkkitehdin suunnittelema yksilöllinen täystiilitalo Vantaan asuntomessuille!

Yhteistyötarjous on voimassa joulukuun puoleen väliin asti, mikäli tontit eivät ennen sitä ole varattu. Rakennusoikeus 180 tai 260 neliöiselle talolle.


Ota yhteyttä!
Wienerberger Oy Ab
Juha Karilainen, p.0207 489 271
juha.karilainen@wienerberger.com

Turvallista, sujuvaa ja virikkeellistä asumista Vantaalla

Messualueesta tulee eri-ikäisille asukkaille koti ja kotiseutu, jossa viihdytään ja jossa on hyvä elää. Kivistön palvelut ja joukkoliikenne ovat tulevien asukkaiden käytössä heidän muuttaessaan alueelle. Asuntomessualueen suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristön turvallisuuteen ja viihtyisyyteen.


 
Julkaistu
16.10.2013