Sähkökalusteet saivat lisää perheenjäseniä

Uusi design sekä tätä päivää vastaavat toiminnot tekevät kodista toimivan ja mielekkään. Kun pistorasioita on joka lähtöön ja valaistus kunnossa - mikäs on kotona köllötellessä.

Lue lisää: IMPRESSIVO®-sähkökalusteet

IMPRESSIVO®- ja Jussi-sähkökalusteet: LED-Säädin

LED-säätimet soveltuvat Philipsin LED-lamppujen säätöön:
Jussi- ja IMPRESSIVO®-kalusteet täydentyvät valonsäätimillä, joilla voidaan säätää LED-lamppuja. Yhteistyössä Philipsin kanssa kehitetyt säätimet toimivat taatusti Philipsin LED-polttimoiden kanssa, joten kun yhdistät nämä säätimet oikeaan polttimoon, on LED-valojen välkkyminen historiaa. Täältä löydät listan Philipsin LED-lampuista, joiden kanssa säädin varmasti toimii:

LED-yhteensopivat lamput

Säätimiä on saatavissa kahta eri tyyppiä: kiertonuppi- ja painikesäädin.

  • Kiertonuppisäädin on 2-johdin säädin R- ja L-kuormille ilman N-johdinta.
  • Painikesäädin on 3-johdin yleissäädin R-, L- ja C-kuormille. Sivuohjaus on mahdollista erillisillä painikkeilla.
  • Säätimien tehoalue on 2-100 VA.

Saatavilla sekä Jussi- että IMPRESSIVO®-sarjoihin. IMPRESSIVO® värivaihtoehdot ovat valkoinen, alumiini, antrasiitti ja teräs.

Kiertonuppi- ja painikesäädinKiertonuppi- ja painikesäädin

IMPRESSIVO®-pintakalustesarjan uudet pinta-asennustuotteet

IMPRESSIVO®-kalustesarja täydentyy uusilla pintaan asennettavilla tuotteilla, joiden ansiosta IMPRESSIVO® on entistäkin kattavampi. Uudet tuotteet ovat keskeisimmät pintaan asennettavat kytkimet ja pistorasiat sekä erillinen pintakotelo, johon voi asentaa esimerkiksi antenni- tai RJ45-kalusteita. IMPRESSIVO®-kalusteet soveltuvat uusien tuotteiden myötä erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Nyt saat toteutettua koko kotisi yhtenäisellä ilmeellä – sekä kuivissa että kosteissa tiloissa, normaalina uppoasennuksena tai vaikka jälkiasennettuna pintatuotteilla.

IMPRESSIVO®-pintakalusteetIMPRESSIVO®-pintakalusteet

Maadoitettu 1-osainen pistorasia USB-laturilla

Jussi- ja IMPRESSIVO®-kalustesarjat täydentyvät 1-osaisella pistorasialla, johon on integroitu USB-teholähde. Laitteella voi myös ladata esimerkiksi matkapuhelimen ja muiden laitteiden akkuja.

Pistorasiaan integroitu USB-latauslaite on varustettu A-tyypin liittimellä ja sitä voi kuormittaa max 0,7 A virralla. Latauslaite on yhteensopiva USB, iPod ja iPhone laitteiden kanssa ja se on elektronisesti oikosulku- ja ylikuormitussuojattu. Ensiö 230 Vac, toisio 5 Vdc /0,7 Adc, suojausluokka IP 20.

Maadoitettu 1-osainen pistorasia USB-laturilla.Maadoitettu 1-osainen pistorasia USB-laturilla.

Future® linear mattamusta ja -valkoinen - uusia mahdollisuuksia seinän ulkoasuun

Design-sarjojen valikoima täydentyy Future® linear mattamustan ja -valkoisen värisillä kalusteilla. Mattapintaiset kalusteet tuovat huoliteltua tyyliä ja viimeistelevät sisustuksesi kytkimiä ja pistorasioista myöten. Design-sarjoista löydät myös ruostumattoman teräksen väriset kalusteet, jotka ovat erittäin huolettomat pitää kauniina, sillä ne hylkivät sormenjälkiä.
Design-sarjojen suojausluokka on IP 20, joten ne soveltuvat vain kuiviin tiloihin. Näiden kalusteiden muotoilu on hieman kapempi (80 mm) kuin Impressivon perusväreissä (valkoinen, alumiini ja antrasiitti, 85 mm).
Design-sarjojen tuotevalikoima on hyvin laaja, mutta pistorasioiden valikoimasta puuttuu keskiölevylliset kaksoispistorasiat sekä 100 mm peitelevyt. Pistorasiayhdistelmät voidaan helposti tehdä 80 mm peitelevyihin käyttäen 1-osaista pistorasiaa sekä europistorasiaa, johon saat kolme europistotulpallista laitetta kytkettyä samaan aikaan.

Future® linear mattamustaFuture® linear mattamusta
 
Julkaistu
14.10.2013