• Etusivu
  • Talo

ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö ABB Oy
Päivitetty 20.10.2023
201310_36648.jpg

ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä turvaa kotia kutsumattomilta vierailta.

ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä kodin turvaksi

Nykymaailmassa on hyvä tietää, kenelle ovensa avaa. Laadukkaalla videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus. ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä sopii yhtä hyvin uusiin omakoti- ja kerrostaloihin kuin saneerauskohteisiin, joihin haetaan ensiluokkaisia ratkaisuja. Omakotitalopaketti on helppo tilata ja helppo asentaa - kaikki tarvittavat osat yhdessä paketissa. Ovipuhelinjärjestelmä on yhteensopiva muotoilultaan ja värimaailmaltaan IMPRESSIVO®-kalustesarjan kanssa.

Lue lisää: ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä

Ulkoyksiköt
Videoulkoyksikön etulevy on 3 mm harjattua tai valkoiseksi maalattua ruostumatonta terästä. Videokamerassa on automaattinen valoisuuden säätö, jossa yöaikaan on apuna infrapunaledit. Näppäimistö ja audiomoduulit ovat taustavalaistuja.

Sisäyksiköt
Sisäyksikössä on 7" valkoinen tai alumiinin värinen videokosketusnäyttö. Se tallentaa automaattisesti kolme kuvaa ovikellon soittajasta. Soittoääniksi on valittavissa viisi erilaista soittoääntä, joiden voimakkuutta voi säätää.

Audiosisäyksikköjä on luurin kanssa ja ilman. Luurien värit ovat valkoinen tai alumiini.

ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmäpaketit

Paketti sisältää videoulkoyksikön, joka on valkoiseksi maalattua terästä, asennuskotelon ulkoyksikölle, valkoisen sisäyksikön 7" kosketusnäytöllä pinta-asennukseen ja keskusyksikön DIN-kiskoasennukseen.

Ulkoyksiköt:
Videoulkoyksikkö, jonka etulevy on 3 mm harjattua tai valkoisksi maalattua ruostumatonta terästä. Kameramoduuli on kuumuutta ja mekaanista kulutusta kestävää polykarbonaattia. Videokamerassa on automaattinen valoisuuden säätö, jossa yöaikaan avustavat infrapunaledit - näppäimistössä ja audiomoduuleissa taustavalaisu.
Nimikyltti on suojakuoressa akrylaattilevyn takana. Työkalu nimikyltin helppoon vaihtoon tulee tulee mukana pakkauksessa.
Pinta-asennuskotelot 8340XAP-681-500 tai uppoasennuskotelo 8340XU-681-500.
Kuvakulmat ovat pystysuunnassa 86° ja vaakasuunnassa 67°, kumpaakin suuntaa voi mekaanisesti säätää +/- 15°.
Ovipuhelimen käyttölämpötila on -25°C...+55°C, IP-luokitus on IP44.
Järjestelmässä voi olla 1-4 ulkoyksikköä. Ulkoyksikön korkeudet vaihtelevat 277-349 mm, leveydet välillä 135-375 mm. Syvyys on 43 mm.

Sisäyksiköt
Sisäyksiköt sisältävät videokosketusnäytön audioluurilla tai audio langaton sisäyksikkö ja 7":n valkoisen tai alumiinin värisen videokosketusnäytön sisälle. Yksikkö tallentaa automaattisesti kolme kuvaa ovikellon soittajasta. Myös keskustelun aikana on mahdollista tallentaa lisää kuvia.


Soittoäänissä löytyy valittavaksi viisi erilaista polyfonista vaihtoehtoa, joiden voimakkuus säädettävissä. Soittoäänen voi myös mykistää. Äänenvoimakkuuden säätö on kolmiasentoinen.


Sähkölukon ja ulkovalon ohjaamiseen on pikanäppäimet. Se asennetaan pinta-asennuksena. Asennuslevy käy seinärasian kiinnikkeisiin.
Yksikössä on SD-korttipaikka otettujen kuvien tallennukseen tai omien valokuvien käyttöön taustakuvina (kuvien resoluutio 800x400).


Langaton audiosisäyksikkö asennetaan pintaan. Näppäimistä voi avata oven ja sytyttää ulkovalon. Lisäksi on yksi ohjelmoitava näppäin muiden laitteiden ohjaamiseen.
Luurillinen audiosisäyksikkö asennetaan myös pintaan. Yksikköön kuuluvat lisäksi vastausnäppäin, oven avausnäppäin, ulkovalon ohjausnäppäin ja soiton sekä keskustelun mykistysnäppäin. Yksikön käyttölämpötila on -5°C...+40°C. IP-luokitus on IP30.
Videonäytön leveys on 218 mm, korkeus 155 mm ja syvyys 29 mm. Langattoman audiokojeen on leveys 81 mm, korkeus 175 mm ja syvyys 21 mm. Luurillisen audiokojeen on leveys 81 mm, korkeus 198 mm ja syvyys 43 mm.

ABB Oy
Talo
sähkötarvikkeet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20207_65862.jpg
Pistorasiat ja kytkimet
Impressivo-sarjan tuotteet kytkimistä pistorasioihin sopivat niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseen, uppoon ja pintaan sekä kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Sarja on suunniteltu niin, että lisäämällä tuotteisiin tiivisteosan niistä tulee roiskevesitiiviitä (IP44) ja ne sopivat asennettaviksi kosteisiin tiloihin.
keittiön saarekkeen yläpuolella on kolme kattolamppua
Keittiössä tarvitaan valoa!
Riittävä yleisvalaistus on tärkeää keittiön turvallisuuden ja mukavuuden kannalta. Keittiössä oleskellaan myös usein pitkiä aikoja ja valot ovat paljon päällä, siksi sinne kannattaa valita vähän energiaa kuluttavat, pitkäikäisillä loisteputkilla varustetut valaisimet.Enston valaistusratkaisut muodostavat keittiöön toimivan kokonaisuuden, jonka avulla on helppo lisätä työmukavuutta, energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä. Valaisinmallistomme sopii moneen tarpeeseen ja erilaisiin tiloihin.
20136_35400.jpg
KNX-taloautomaatio on Standardi
KNX -järjestelmän kantavana ideana on yhdistää rakennuksen kaikki sähköiset toiminnot yhtenäiseksi ja mahdollisimman energiatehokkaasti toimivaksi verkoksi. KNX -järjestelmällä voidaan ohjata mm. valaistusta, lämmitystä, jäähdytystä, ilmastointia sekä esimerkiksi markiiseja.KNX on väylätekniikka, jolla taloautomaation eri osia ohjataan yhdellä ainoalla järjestelmällä, jossa laitteet ja eri järjestelmät keskustelevat keskenään. Väylätekniikka tuo merkittäviä säästöjä niin toteutusvaiheessa kuin rakennuksen elinkaaren aikanakin. KNX -taloautomaatio sopii hyvin erilaisiin ja erikokoisiin kohteisiin kuten omakotitaloihin, toimistoihin, liikerakennuksiin, hotelleihin, kouluihin jne. Muunneltavuus on tärkeää rakennuksen käytön aikana ja KNX -järjestelmän laajentaminen on helppoa. KNX:llä toteutetun talotekniikan osuus ja toiminnot päätetään aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.KNX:n on standardoitu järjestelmä (ISO/IEC 14543-3), joka takaa sen, että eri valmistajien KNX -tuotteet ovat keskenään yhteensopivia. KNX standardia hallinnoi ja laitteiden yhteensopivuutta valvoo Konnex Association (www.knx.org). KNX -tekniikka perustuu EIB, BatiBUS ja EHS –järjestelmiin, jotka kehitettiin jo 1990-luvun alussa.Lisätietoa KNX-tekniikasta
3531_980837723_2021427124814.jpg
Led-valaisimet kaikkiin kodin tarpeisiin
LedStoren led-valaisimia voi monipuolisesti ja helposti yhdistää erilaisiin käyttötarkoituksiin. LedStoresta löytyy laadukkaat valaisimet niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Esimerkiksi yhdistelemällä erilaisia alasvaloja ja led-nauhoja saadaan luotua eri vuorokauden aikoihin sopiva tunnelma. Kosteisiin tiloihin on myös tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja paneelien, plafondien, spottivalojen ja led-nauhojen avulla.Sisätilojen led-valaistusUlkotilojen led-valaistus
Wago lattakaapelointi As Oy Karhunpesä
Lattakaapeli­järjestelmästä helppo ratkaisu latauspisteiden sähkönsyöttöön
Sähköautojen yleistyessä vauhdilla kasvaa myös taloyhtiöillä tarve latauspaikkojen järjestämiseen. Käytännössä asuntokohtaiset autopaikat ovat muuttumassa "tankkauspisteiksi". Valmiudet tähän tulisikin ottaa jo hyvissä ajoissa huomioon sähköistyskapasiteettia laajentamalla. Kaapelireittien suunnittelulla ja asentamisella latauspaikoille taloyhtiö varmistaa osaltaan asukkaiden arjen toimivuuden nyt ja tulevaisuudessa.
20217_71735.jpg
Suojaa kodin sähkölaitteet salamaniskulta
Kesä tulee ja luvassa on jälleen ukkosia. Salamaniskujen aiheuttamat virtapiikit rikkovat usein kodin elektroniikkaa. Sähkönjakelun turvallisuutta voidaan parantaa huomattavasti lisäämällä keskukseen muutamia erityisiin turvatoimintoihin tarkoitettuja komponentteja. Niiden lisäämistä on hyödyllistä arvioida kohteen kriittisyyden mukaan. Asiantuntijat kertovat, miten kodin sähkölaitteet kannattaa suojata salamaniskuilta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton