ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä

ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä kodin turvaksi

Nykymaailmassa on hyvä tietää, kenelle ovensa avaa. Laadukkaalla videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus. ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä sopii yhtä hyvin uusiin omakoti- ja kerrostaloihin kuin saneerauskohteisiin, joihin haetaan ensiluokkaisia ratkaisuja. Omakotitalopaketti on helppo tilata ja helppo asentaa - kaikki tarvittavat osat yhdessä paketissa. Ovipuhelinjärjestelmä on yhteensopiva muotoilultaan ja värimaailmaltaan IMPRESSIVO®-kalustesarjan kanssa.

Lue lisää: ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä

Ulkoyksiköt
Videoulkoyksikön etulevy on 3 mm harjattua tai valkoiseksi maalattua ruostumatonta terästä. Videokamerassa on automaattinen valoisuuden säätö, jossa yöaikaan on apuna infrapunaledit. Näppäimistö ja audiomoduulit ovat taustavalaistuja.

Sisäyksiköt
Sisäyksikössä on 7" valkoinen tai alumiinin värinen videokosketusnäyttö. Se tallentaa automaattisesti kolme kuvaa ovikellon soittajasta. Soittoääniksi on valittavissa viisi erilaista soittoääntä, joiden voimakkuutta voi säätää.

Audiosisäyksikköjä on luurin kanssa ja ilman. Luurien värit ovat valkoinen tai alumiini.

ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä turvaa kotia kutsumattomilta vierailta.ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä turvaa kotia kutsumattomilta vierailta.

ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmäpaketit

Paketti sisältää videoulkoyksikön, joka on valkoiseksi maalattua terästä, asennuskotelon ulkoyksikölle, valkoisen sisäyksikön 7" kosketusnäytöllä pinta-asennukseen ja keskusyksikön DIN-kiskoasennukseen.

Pientalopaketti (tyyppi 83021/1-500) (Klikkaa kuva suuremmaksi.)Pientalopaketti (tyyppi 83021/1-500) (Klikkaa kuva suuremmaksi.)

Ulkoyksiköt:
Videoulkoyksikkö, jonka etulevy on 3 mm harjattua tai valkoisksi maalattua ruostumatonta terästä. Kameramoduuli on kuumuutta ja mekaanista kulutusta kestävää polykarbonaattia. Videokamerassa on automaattinen valoisuuden säätö, jossa yöaikaan avustavat infrapunaledit - näppäimistössä ja audiomoduuleissa taustavalaisu.
Nimikyltti on suojakuoressa akrylaattilevyn takana. Työkalu nimikyltin helppoon vaihtoon tulee tulee mukana pakkauksessa.
Pinta-asennuskotelot 8340XAP-681-500 tai uppoasennuskotelo 8340XU-681-500.
Kuvakulmat ovat pystysuunnassa 86° ja vaakasuunnassa 67°, kumpaakin suuntaa voi mekaanisesti säätää +/- 15°.
Ovipuhelimen käyttölämpötila on -25°C...+55°C, IP-luokitus on IP44.
Järjestelmässä voi olla 1-4 ulkoyksikköä. Ulkoyksikön korkeudet vaihtelevat 277-349 mm, leveydet välillä 135-375 mm. Syvyys on 43 mm.

C:\Documents and Settings\Nurmi\Työpöytä\480
Sisäyksiköt
Sisäyksiköt sisältävät videokosketusnäytön audioluurilla tai audio langaton sisäyksikkö ja 7":n valkoisen tai alumiinin värisen videokosketusnäytön sisälle. Yksikkö tallentaa automaattisesti kolme kuvaa ovikellon soittajasta. Myös keskustelun aikana on mahdollista tallentaa lisää kuvia.
Soittoäänissä löytyy valittavaksi viisi erilaista polyfonista vaihtoehtoa, joiden voimakkuus säädettävissä. Soittoäänen voi myös mykistää. Äänenvoimakkuuden säätö on kolmiasentoinen.
Sähkölukon ja ulkovalon ohjaamiseen on pikanäppäimet. Se asennetaan pinta-asennuksena. Asennuslevy käy seinärasian kiinnikkeisiin.
Yksikössä on SD-korttipaikka otettujen kuvien tallennukseen tai omien valokuvien käyttöön taustakuvina (kuvien resoluutio 800x400).
Langaton audiosisäyksikkö asennetaan pintaan. Näppäimistä voi avata oven ja sytyttää ulkovalon. Lisäksi on yksi ohjelmoitava näppäin muiden laitteiden ohjaamiseen.
Luurillinen audiosisäyksikkö asennetaan myös pintaan. Yksikköön kuuluvat lisäksi vastausnäppäin, oven avausnäppäin, ulkovalon ohjausnäppäin ja soiton sekä keskustelun mykistysnäppäin.
Yksikön käyttölämpötila on -5°C...+40°C.
IP-luokitus on IP30.
Videonäytön leveys on 218 mm, korkeus 155 mm ja syvyys 29 mm. Langattoman audiokojeen on leveys 81 mm, korkeus 175 mm ja syvyys 21 mm. Luurillisen audiokojeen on leveys 81 mm, korkeus 198 mm ja syvyys 43 mm.
 
Julkaistu
14.10.2013