Tulikivi-takkapäivät pe 11.10. - la 12.10.
- Taita talven kylmyys Tulikiven takkapäivillä

Upea, lämmin syksy kääntyy talveksi ja on aika miettiä ensi talven lämmitysratkaisuja. Kotona kuuluu olla lämmintä ja kotoisaa. Tulikiven takka ottaa kaiken lämmön talteen ja luovuttaa sitä hiljalleen ja pehmeästi säteillen ympäristöönsä. Sulje kylmä maailma ulos ja tutustu Tulikiven takkauutuuksiin.

Kysy Tulikiven kotitalousetua! Saat selvää säästöä. 

Kysy Tulikiven kotitalousetua! Saat selvää säästöä.

Hanki uusi Tulikivi-takka hyvän sään aikaan

Takka toimii mm. ilmalämpöpumpun rinnalla leikaten kulutushuippuja. Saat selvää säästöä sähkölaskussa sekä lisäksi lämmintä tunnelmaa luukun täydeltä. Olipa valintasi moderni tai perinteinen tulisija, laajasta mallistosta on helppo löytää kotiisi sopiva takka.

Tulikiven mallistoon kuuluvat perinteiset vuolukiviuunit ja valkoiset vuolukivitakat uusilla pintavaihtoehdoilla sekä hierto-, kaakeli-, luonnonkivi- ja puristekivipintaiset keraamiset uunit. Nyt hintakin on sopiva. Kysy Tulikiven kotitalousetua! Saat selvää säästöä.

C:\Documents and Settings\Susanna\Työpöytä\2

Hyvä palvelu. Helppo valinta

Tutustu Tulikiven vaivattomaan kokonaispalveluun. Palvelumme sisältää uunin, hormin, perustukset ja tarvittaessa vanhan uunin purun. Käytä hyväksesi kotitalousvähennys.

Tule takkapäiville lähimmälle Tulikivi-studiolle.

Huomaa, että takkapäivät ovat vain perjantaina seuraavissa Tulikivi-studioissa: TaloTalo/Vantaa, Tulikivi/Kivikylä ja Kuusamo.


 
Julkaistu
7.10.2013