• Etusivu
  • Talo

Bosch uudisti painepesurit - voimaa, liikkuvuutta ja tehokkuutta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 30.09.2013
20139_36482.jpg

Bosch on tuonut markkinoille täysin uudistuneen painepesurisarjan. Uudet Aquatak DIY painepesurit tarjoavat tehokkaan vaihtoehdon kaikkiin käyttökohteisiin. Sarjasta löytyy kolme erilaista pesuria erilaisiin tarpeisiin kevyestä käytöstä kattaviin puhdistusratkaisuihin.

Aquatak DIY painepesurit eroavat toisistaan virtausnopeuksiltaan ja paineen tuottavuutensa osalta, mutta ne kaikki tarjoavat samat edut: pistoolin, lisävarusteita sekä suurpaineletkun, jotka on sijoitettu pesuriin näppärällä ja tilaa säästävällä tavalla. Kaikki laitteen tarvikkeet ovat ulottuvillasi juuri silloin kun niitä tarvitset.

Painepesureiden halutuimmat ominaisuudet samassa paketissa

Painepesureiden käyttäjätutkimuksissa arvostetuimmiksi osoittautuneet ominaisuudet: paineen tuottavuus, tehokkuus ja liikuteltavuus on uudessa Aquatak DIY –tuotesarjassa suunniteltu vastaamaan optimaalisesti käyttäjien tarpeita.

Aquatak DIY painepesureissa on suoraan ergonomisen on/off kytkimen alapuolella clearview-suodatin, joka suojaa korkealaatuista metallipumppua vedenjakelun epäpuhtauksilta. Imuputki on sijoitettu laitteen taakse mahdollistaen pesuaineiden käytön. Ergonominen, pyöritettävä Bosch-pesukahva takaa aina oikean suihkun ja SDS-pikaliittimen ansiosta letkun kiinnittäminen käy nopeasti. Bosch Aquatak DIY painepesurit ovat ergonomisia, helppokäyttöisiä ja tehokkaita.

Monipuolisuutta ja runsaasti lisävarusteita

Kaikkiin kolmeen Aqutak DIY pesurimalliin on saatavilla kattava valikoima myös lisävarusteita, muun muassa suutin, johon on integroitu pesuainesäiliö, kaksi erilaista pation/terassin puhdistukseen tarkoitettua päätä, 90 asteen suutin, joka helpottaa kohteen ala- ja yläpintoihin ylettymistä sekä imusuutin, jota voidaan käyttää veden poispumppaamiseen. Lisävarusteet tekevät laitteista todella monipuolisia.

Aquatak DIY painepesurimallit:

AQT 33-10 on perustason painepesuri kevyeen käyttöön. Kätevä ja helppokäyttöinen AQT 33-10 on pienen kokonsa ansiosta helppo liikutella. Laite on myös sähköpihi, sillä Bosch Auto stop –järjestelmä syöttää sähköä vain tarvittaessa. Pikaliitos SDS, pesuaineen imujärjestelmä ja integroitu varusteiden säilytys takaavat mutkattoman ja helpon käytön.

Tekniset tiedot:

  • Paine (bar) 100
  • Vesimäärä (l/h) 330
  • Teho (W) 1300
  • Max Temp (°C) 40
  • Paine (kg) 4,15
  • Letku 3 m

AQT 35-12 on helposti siirrettävä, heti käyttövalmis laite yleiskäyttöön. Alas taitettava kahva ja tukevat pyörät tekevät laitteesta helposti liikuteltavan. Kätevä 3 in 1 –suutinjärjestelmä, pikaliitos SDS ja integroitu varusteiden säilytys lisäävät käyttömukavuutta. Myös AQT 35-12:ssa on Bosch Auto stop –järjestelmä, joka säästää sähköä syöttämällä sitä vain tarvittaessa. AQT 35-12+ -mallissa on vakiona Deluxe-terassipesuri.

Tekniset tiedot:

  • Paine (bar) 120
  • Vesimäärä (l/h) 350
  • Teho (W) 1500
  • Max Temp (°C) 40
  • Paine (kg) 5,53
  • Letku 3 m

AQT 35-12+ terassipesuri
  • Paine (bar) 120
  • Vesimäärä (l/h) 350
  • Teho (W) 1500
  • Max Temp (°C) 40
  • Paine (kg) 5,53
  • Letku 5 m
20139_36483.jpg

AQT 37-13 on kattava puhdistusratkaisu kotikäyttöön. Myös AQT 37-13 painepesurissa on alas taitettava kahva, integroitu varusteiden säilytys, pesuaineen imujärjestelmä sekä sähköä säästävä Bosch Auto stop –järjestelmä. AQT 37-13 tarjoaa samalla enemmän tarvikkeita. AQT 37-13+ -mallissa on lisäksi vakiotarvikkeina Super-terassipesuri, harja ja 90 ° -suutin.

Tekniset tiedot:

  • Paine (bar) 130
  • Vesimäärä (l/h) 370
  • Teho (W) 1700
  • Max Temp (°C) 40
  • Paine (kg) 6,53
  • Letku 6 m

AQT 37-13+ terassipesuri
  • Paine (bar) 130
  • Vesimäärä (l/h) 370
  • Teho (W) 1700
  • Max Temp (°C) 40
  • Paine (kg) 6,53
  • Letku 6 m
20139_36484.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20184_52605.jpg
Vesikattoremontti
Kiinteistön kattoremontissa on huomioitava monta seikkaa, jotta saavutetaan hyvin toimiva ja pitkäikäinen vesikatto. Avainasemassa ovat laadukkaat kattotuotteet, jotka takaavat katon toimivuuden kaikissa olosuhteissa koko suunnitellun käyttöiän. Vesikatteen sekä aluskatteen on yhdessä varmistettava yläpohjarakenteiden vedenpitävyys.Tekniset piirrokset ja ohjeet vesikaton suunnitteluunRT-kortti kattotiilet
20188_54446.jpg
Suunnitteletko tulisijaa kotiisi?
Kodin tulisija tuo lämpimän tunnelman syksyn pimeneviin iltoihin niin kodissa kuin mökillä. Hyvä tulisija onkin pitkäaikainen investointi, johon kannattaa panostaa. Tulisijan suunnittelu tulisi aina tehdä yhdessä ammattilaisen kanssa.
26_P_156861_1.jpg
Ilmanvaihto paranee vaihtamalla - kuuntele Kivijalka-podcast
Hyvä sisäilma on yksi mukavan ja terveellisen asumisen peruspilareista. Mutta etenkin vanhemmissa asunnoissa tämä asia ei välttämättä ole kunnossa.Nykyaikaiset ilmanvaihtokoneet toimivat fiksusti – niistä löytyy esimerkiksi kosteusanturi, jonka avulla kone osaa vaikkapa suihkun jälkeen automaattisesti tehostaa ilmanvaihtoa pesutiloissa. Hiilidioksidianturi puolestaan säätää ilmanvaihtoa tunnistaessaan tehostamistarpeen henkilömäärän muuttuessa. Laitteet on myös nykyään varustettu lämmöntalteenotolla, joka säästää energiaa ja parantaa asumismukavuutta.Mistä sitten tietää, että ilmanvaihtoremontti saattaisi olla ajankohtainen? Siihen saadaan vastaus Kivijalka-podcastissa, jossa pääteemana on ilmanvaihtoremontti. Asiantuntijana aiheesta keskustelemassa on Koulutuspäällikkö Ali Aaltonen Vallox Oy:sta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton