Hurjat talviedut Kontiolta!

Hyödynnä nyt talvirakentajan edut Kontio-toimituksessasi ja rakentamisen hinnoissa. Kun toimit pian, niin vietät jo ensi kesän uudessa Kontiossasi! Tervetuloa tutustumaan Suomen ylivoimaisesti suosituimman hirsivalmistajan talo- ja kakkoskotimallistoihin!

Lue lisää Kontion mallistosta!

Tilaa Kontion esitteitä

Hyödynnä nyt talvirakentajan edut Kontio-toimituksessasi ja rakentamisen hinnoissa. Kuvassa Kontio Sarastus.Hyödynnä nyt talvirakentajan edut Kontio-toimituksessasi ja rakentamisen hinnoissa. Kuvassa Kontio Sarastus.

LVIS-suunnitelmat veloituksetta

Kontio tarjoaa nyt talon tai kakkoskodin ostajalle LVIS-suunnittelun veloituksetta! Etu voimassa 23.9 -31.10.2013 tehtyihin kauppoihin ja koskee yli 80 m² Kontiotaloja ja -kakkoskoteja!

Myös sisustussuunnittelu veloituksetta!

Kaunis ja toimiva sisustus on olennainen osa viihtyisää kotia. Sopivan tunnelman luominen, eri materiaalien valinta, kustannusarvion tekeminen ja sisustusprojektin hallinta voivat kuitenkin tuntua työläältä. Nyt tarjoamme Kontion ostaneille asiakkaillemme veloituksetta käyttöön pintamateriaalien sisustussuunnittelun! Saat toiveittesi pohjalta tehdyn sisustussuunnitelman ja kustannusarvion.

Kaunis ja toimiva sisustus on olennainen osa viihtyisää kotia.Kaunis ja toimiva sisustus on olennainen osa viihtyisää kotia.

Tervetuloa tutustumaan

Esittelemme syksyn aikana runsaasti upeita Kontioita eri puolella Suomea. Kaikki Kontio-myyjät ovat kokeneita hirsirakentamisen ammattilaisia, jotka auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi rakennuksen jo ensi kesäksi. Tervetuloa paikkakuntasi Kontio-myymälään!

Tilaa Kontion esitteitä!
 
Julkaistu
27.9.2013