Uponor KOTI - rakentamiseen ja remontointiin

LVI-tekniset ratkaisut liittyvät sekä rakentamiseen että remontointiin. Niiden merkitys kodin viihtyisyyteen ja talon hyvinvointiin jää usein ymmärrettävistä syistä liian vähäiselle huomiolle. Siinä missä kodin näkyvät pinnat ja kiintokalusteet valitaan huolellisesti uutta kotia toteutettaessa tai vanhemmassa kodissa niiden uusiminen tai kunnostaminen tapahtuu toisinaan jopa ennen kuin olisi edes välttämätöntä.


LVI-suunnitteluvaiheessa tehdään jo valintoja

Huolellinen suunnittelu on keskeinen osa toimivaa LVI-järjestelmää. LVI-suunnitelma kannattaa hankkia heti, kun talomalli on valittu ja talon rakennuspiirustukset ovat valmiit. Suunnitelmaa tarvitaan rakennusprojektissa alusta alkaen. Uponor KOTI -verkkopalvelusta voit tilata taloosi kattavan LVI-suunnitelman, jossa on huomioitu myös uudet energiamääräykset.

Mihin kannattaa satsata?

Uudisrakentamisenkaan yhteydessä LVI-tekniset ratkaisut eivät aina saa arvoistaan huomiota, ne kun jäävät lähes kokonaan piiloon ja niiden tasosta tai laadusta helposti jopa tingitään. Niin ikävältä kun asia kuulostaakin, jokaisen rakentajan tulisi muistaa, että hänestä tulee jonain päivänä remontoija jos uudessa kodissa on tarkoitus asua vuosikymmeniä. LVI-teknisten ratkaisujen yhteydessä on myös hyvä muistaa, että harva meistä on ammattilainen niissä asioissa.
 

UPONOR_KOTI_1_20907
Varo vesivahinkoa

Usein LVI-järjestelmien huono kunto ja toimivuus havaitaan vasta, kun on jo myöhäistä. Esimerkiksi putkiston huono kunto havaitaan monesti vasta kun ne ovat jo aiheuttaneet vaurioita. Huonon tuurin osuessa kohdalle vaurio syntyy juuri, kun on uusittu näkyviä pintoja ja myös ne menevät samalla pilalle.


Voit halutessasi jättää yhteydenottopyynnön tästä

Rakentaminen ja remontointi edellyttävät erityyppisiä ratkaisuja

Koska rakentamisen ja remontoinnin tarpeet poikkeavat toisistaan, ne edellyttävät erilaisia ratkaisuja. Uponor onkin kehittänyt kaksi eri palvelumallia, joiden kautta voidaan palvella aiempaa kattavammin omaa kotia rakentavia tai kotiaan remontoivia asiakkaita.

Oletpa rakentaja tai remontoija, Uponor KOTI tarjoaa asiantuntevat talotekniset LVI-palvelut sekä rakentamiseen että remontointiin. Tutustu palvelumalleihin ja jos asia on ajankohtainen jätä yhteydenottopyyntö.

 

Uponor KOTI remontoijalle

Uponor KOTI auttaa silloin, kun LVI-remonttiasiat ovat ajankohtaisia. Saat kätevästi ja vaivatta asiantuntevaa opastusta sekä kaiken kartoituksesta aina asennukseen asti samasta paikasta. Remontoijalle on tarjolla tarjouspalvelu seuraaviin remontointitarpeisiin:

- Käyttövesiremontti
- Patteriverkostoremontti
- Lattialämmitysremontti
- Haja-asutusalueen jätevesiremontti
- Radonremontti

Jätä yhteydenottopyyntö
(remontoijille tarkoitetut vaihtoehdot eriteltyinä)

Uponor KOTI rakentajalle

Uponor KOTI -rakentajan palvelu on LVI-järjestelmien kokonaispalvelu omakotitalon rakentajalle. Palvelun avulla voit hankkia kaikki tarvitsemasi LVI-järjestelmät suunnittelusta asennukseen ja käytönopastukseen kätevästi yhdestä paikasta. Uponor KOTI auttaa sinua valitsemaan kotiisi laadukkaat, toimivat ja energiatehokkaat LVI-ratkaisut. Saat henkilökohtaista palvelua kaikkiin LVI-järjestelmiin liittyvissä asioissa.

Uponor KOTI -rakentajan palvelusta
1.Vesikiertoinen lattialämmitys asennettuna
2.Maalämpö asennettuna
3.Käyttövesi-, ilmanvaihto-, ja viemärijärjestelmät asennettuina
4.Sadevesi- ja salaojajärjestelmä sekä radonin poisto -tarvikepaketti
5.Eristetyt putkistot -tarvikepaketti
6.Haja-asutusalueen jätevesijärjestelmä -tarvikepaketti


Uponor KOTI auttaa sinua valitsemaan kotiisi laadukkaat, toimivat ja energiatehokkaat LVI-ratkaisut. Saat henkilökohtaista palvelua kaikkiin LVI-järjestelmiin liittyvissä asioissa.

Jätä yhteydenottopyyntö
(voit halutessasi valita myös kaikki LVI-järjestelmät uudisrakentajalle)


Käytettävissä on myös kätevä Uponor KOTI -verkkopalvelu, joka mahdollistaa oman projektin seuraamisen LVI-järjestelmien osalta.Käytettävissä on myös kätevä Uponor KOTI -verkkopalvelu, joka mahdollistaa oman projektin seuraamisen LVI-järjestelmien osalta.
Voit myös tilata esitteitä Esitepalvelusta

 

 

 

Uponor_alapalkki_720
 
Julkaistu
26.1.2015